Diğer Sanada günaydınn😊? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor napıyorsun canım Güncellemeler+1 yıl tanisacak birileri var mi yaşı en fazla 27 olan ve yakın olan 2 kriterim var cok zor olmamali😅 Sanada günaydınn😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ÇapkınPrenss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 362 cevap paylaştı. Günaydın valla sabah sporundan sonra işe gidesim gelmiyor ama birazdan giderim bakarım şirkette ne var ne yok sonra vınnnnn 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,7b cevap paylaştı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yatakta uzanmış boş boş tavana bakıyorum sen ne yapıyorsun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl a bnde yataktayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanında boş yer var mı bende geleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni de alır mısın yanına Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl Gümaydın bebişko iyiyiz sen nasılsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bnde iiiym Yorumla serseri_yüreğim +1 yıl Meler yapıyorsun bakim Yorumla
GizsizUye94 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yha dmsene öyleeyğ , sna da gnydn xS 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla GizsizUye94 +1 yıl Utandım , ben kaçar Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂pki Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yasn 33🙄 Yorumla Bladeruner +1 yıl İlla bise yapacak değiliz tanışmak güzel sohbet te lazim Yorumla
ahmtt123 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl günaydın yatmaya devam yavrum sen napıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bnde askm Yorumla ahmtt123 +1 yıl ben geleyim yalnız yatma Yorumla
Schlong Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Şehir neresi dicem de yaştan kaybettik tüh 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Iyidir canımSen nasılsın cınım 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl https://youtu.be/HJM1nAReN6A Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyiyiz. Oturuyorum. Sen ne yapıyorsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanane qez boş ahahajjs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl puahha y. ellozzz😂😂 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Günaydın iyi sen nasılsın 0 0 Yorumla
LanetliNick Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Günaydın, naber kızermış piliç. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yanmıs de😂 Yorumla LanetliNick +1 yıl söndüren çılar elbet. Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanada😆 0 8 Yorumla Soran +1 yıl neden araba resmi var😅 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Napiyim kendi aracimi srviyorum😆 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Oyle canm ama iste arabanin sag koltugun bos 😆 Yorumla Soran +1 yıl belli😂 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Nerden anladin canim😆 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl 😆 😊 🌹 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Haaa neymis canim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah sabah ne yapacaksın 27 yasındakı adamı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yiycem😅 Cevap sahibi +1 yıl DokunmasınSenın yaş kaç Soran +1 yıl 20 Cevap sahibi +1 yıl Buldun mu? Cevap sahibi +1 yıl Krıterın nedır
Emrah198519851985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Günaydın güzelim yatak keyfi sen napiyosun 0 1 Yorumla Emrah198519851985 +1 yıl Askimmm Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. günaydın :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gunaydn🥰 Yorumla dreamliner61 +1 yıl yaştan kaybettik tüh :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gunaydın bebegim uzanıyorum sen ne yapıyorsun 😇😇 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bnde askm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşlik etmek iştermisin bana 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi sehirde yasıyorsun onu soyle bakalım 😅 Yorumla
Mert9535 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Günaydın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😘 Yorumla Mert9535 +1 yıl Neden mesaj atamıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gunaydin😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gnydn canım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neler yapiyosn😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Günaydın valla sabah sporundan sonra işe gidesim gelmiyor ama birazdan giderim bakarım şirkette ne var ne yok sonra vınnnnn 😂😂😂😂
Yatakta uzanmış boş boş tavana bakıyorum sen ne yapıyorsun
a bnde yataktayım
Yanında boş yer var mı bende geleyim
Beni de alır mısın yanına
Gümaydın bebişko iyiyiz sen nasılsın
bnde iiiym
Meler yapıyorsun bakim
Yha dmsene öyleeyğ , sna da gnydn xS
🙄🙄
Utandım , ben kaçar
😂😂😂pki
Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın