Arabanın her şeyini öğrenmek istiyorum ne gibi durumlarda nasıl arıza verir arıza nasıl çözülür gibi ve nasıl çalışıyor falan?
Bildiğiniz video site falan var mı?
Bildiğiniz video site falan var mı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arabanın herşeyini öğrenmek çok zaman alacak birşey
Eğer ustaların nasıl çalıştığına dikkatli bir şekilde incelersen hala öğrendiklerini anlarsın
Yüzeysel bilgiden bahsediyorsan şöyle anlatabilirim
bazı arızalar vardır gerekli parça ve ekipman olmadıkça halledemezsin
Klasik arızalar
Su hortumlarından birinin patlaması uygun tornavida ve suyun varsa genelde hortumlar bağlantı noktalarından yırtılır falçata benzeri birşeyle keser sağlam yerinden tekrar bağlarsın radyatörü umarız hava yapmamış olur eğer yapmışsa motor ısındığında kalorifer hortumunu çıkarıp su gelinceye kadar bekleriz tekrar yerine takarız
Motor boğulduğunda hava filtresi sökülür karbüratör boğazına veya enjektör boğazına bolca üflenir içinde ki benzin uçması için aşırı derecede boğulma varsa bujiler sökülür ateşleme sırasını bozmamak için teker teker sökülüp tırnakları temizlenip tekrar sıkılır
bunlar haricinde akü boşalması yeni nesil otomobiller de takviye yapılması doğru değil beyinleri bozulabiliyor imkan varsa söküp şarj ettirmek mantıklı
eğer eski model araçlardan biriyse bu diğer takviye için kullanılan araç çalışır vaziyette olmalı vurdurmak diye tabir edilen olayda eski tip araçlar için yapılabilir tabi akü tamamen boşalmadıysa
Uzun uzun yazdım :)
Bilmiyorum nette yardım alacağın bir platform belki aracın markasına göre olan forumlar da bilen kişiler çıkabilir
Vayy çok sağol ellerine sağlık emeğine sağlık :) Çok teşekkür ederim
Ben 18 yaşındayım arabamız var ama ben çok çekiniyorum sürmeye bir arızası çıkar yolda malum ölümlerin çoğu araba kazalarından oluyor. Bir cana katletmek istemem o yüzden her şeyini bilmeden asla binmem o arabaya
Rica ederim :) Aklı başında bir arkadaşsın
bir kaç birşey daha ekleyeyim
sokak aralarında çok yavaş sür arabaların arasında herşey çıkabilir
ana yollar da orta şerit en güvenli orası
Bijonlarda gevşeme olabilir bazen ustalar sıkmayı unutabiliyor ara sıra eksik var mı kontrol et
kazasız belasız sürüşlerin olsun
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar