Diğer Yangın söndürücü insan da söndürür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Yanan insani söndürür mü Güncellemeler+1 yıl Siraya gecin lan 🔥🔥🔥🧯🧯🧯🧯🧯🧯🪵🪵🪵🪵 Yangın söndürücü insan da söndürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Ftyusuf Takip Et Yoda Yaş: 58 , eic 75% +1 yıl kendinden bahsediyosan neyin söndüreceğini biliyosun..🤷 tabiiki su.😋 0 0 Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. toz olanları kullanma köpüklü olanlar işini görür 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yangın söndürücü fiziksel yangınları söndürür bunun dışında bir şey beklenemez sen kendi yangınına söndürücü çok bulabilirsin dert etme 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Söndürür ama yan etkisi çok. Daha çok yanarsın sonra 0 0 Yorumla
LanetliNick Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Tabi söndürür. Bak şimdi; Derince bir nefes verdikten sonrayangın tüpünün hortum ucunu ağzına alıp aç ve deein nefes al. Bunu bilincin kaybolana kadar tekrar et. Toprağın bol olsun. 0 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 885 cevap paylaştı. Söndürmez senin karın ağrın başka 0 0 Yorumla
littlebutbig Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ne gibi bir yanmadan bahsediyoruz? 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 806 cevap paylaştı. Yok sana başka bir şey lazım 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 14,8b cevap paylaştı. Neresine sıktığına göre değişir 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ateş kaynaklı bir yangınsa evet söndürür. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. yanan yer yüreğinse söndürmez 0 0 Yorumla
the-yasemin Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl keşşke 4 1 Yorumla mirxano +1 yıl Çok mu ateşin var 😄 Yorumla
zaferrsancak Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben söndürebiliyorum şahitlerim var 0 0 Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanı başka şeyler söndürür 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Söndüreyim seni 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Söndürür 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
kendinden bahsediyosan neyin söndüreceğini biliyosun..🤷 tabiiki su.😋
toz olanları kullanma
köpüklü olanlar işini görür
Yangın söndürücü fiziksel yangınları söndürür bunun dışında bir şey beklenemez sen kendi yangınına söndürücü çok bulabilirsin dert etme
Söndürür ama yan etkisi çok. Daha çok yanarsın sonra
Tabi söndürür. Bak şimdi; Derince bir nefes verdikten sonrayangın tüpünün hortum ucunu ağzına alıp aç ve deein nefes al. Bunu bilincin kaybolana kadar tekrar et. Toprağın bol olsun.
Yanında olmak vardı şimdi
Söndürmez senin karın ağrın başka
ne gibi bir yanmadan bahsediyoruz?
Yok sana başka bir şey lazım
İnsan insanı söndürür
Neresine sıktığına göre değişir
Her yangının söndürücüsü aynı olmaz
ben senin yangını söndürürüm
Ateş kaynaklı bir yangınsa evet söndürür.
İnsanın ilacı insandır
Git deme tüpü al sık üzerine
Evet birinimi yakicanki😂
yanan yer yüreğinse söndürmez
keşşke
Çok mu ateşin var 😄
ben söndürebiliyorum şahitlerim var
daha da alevlendirir bence
Yanan herşeyi söndürür
İçi yanıyorsa biraz zor
Dene bakalım sen
İnsanı başka şeyler söndürür