Şimdi şöyle bir durum war sen genç güzel bir kızsın we annen baban ayrı.
annenin sewgilisi war annen sewgilisiyle buluşmaya gidiyor yanında senide getiriyor.
sewgiliside yanında başka bir erkek getiriyor.
bundan şu durumu çıkar annen seni korumaya çalışma maksadında degil koruma maksadında olsa başka erkeklerle yüz göz etmez sewgilisinin onla degil senle gizlice olmasından çekiniyor zaten seni oraya kendi getiriyor yüz göz ediyor maksadı seni korumak asla olamaz bence annenin yanından bir an ewwel ayrıl ayrılmazsan senin için iyi şeyler olmıyacak gibi gözüküyor mantıklı düşünürsen bunu sende anlarsın.341 Yorumla
Soran+1 yılo adamla ayrılar zaten belki bu yazdklarm kötü bir kadn gibi göstermş olablr ama öyle değil annem çok iyidr hatta bu kadar zamandr bu tür bşyne ilk defa rastlyorum annem koruma amacı ile yapmş olabilr çünkü beni onunnla tanştrmak istyor alıştırma çabasındaydı ve işler istediği gibi gitmedi zaten yemekten bir süre sonrada ayrıldılar bana kimse senden önemli değil dedi
Soran+1 yılevet o çok saçma gerçi onlr heyre beraber gdyrmuş
Soran+1 yıldüşündüğün şekil hmmm aklındakini biliyorum sanmıyorum ama eğer öyleyse bile adam istediğini alamadı :) ama en çok tuhafma giden abi dediğim adamn bana sevglim ol falan gbi bşy söylemesi ve yemekteyken bir ara telefonu bana doğru tuttu bana baktı sonra telefona baktı bir kaç sny sonrada telfonu indirdi yani fotoğraf mı çekti acaba diye düşündüm gerçekten öyleyse bu cidden tuhaf
- +1 yıl
ewet resmini çekmiş annenle tartışmaları büyük olasılıkla annenin sewgilisi 2 nizlede olmak istedi öyle görünüyorki annen seni diyer erkege sevgili yapacakdı ama sewgilisi seninle we annenle olmak istemiş olabilir birde şu durum war nereye gderseler hep o iki erkek we anneniz tuaf degilmi ikisiylede ilişkisi olabilir
Soran+1 yılhayırrrrrrrrrrrrrrr ben anlarım annemn hal hareketlerinden annem öyle bir kadın değil onun babamdan ayrı olması kötü kadın rolünü alıyor anlamına gelmez annem tam aksine çok iyidir namusuna düşkün hatta annem ve o ikisi beraber gezmez hatta ayda bir belki görüşürler ama annemin iki arkadası işinden dolayı beraberler annem beni gzünden sakınır inan bana öyle bir nyetni olsa açk açk söylerdi onunla tanşmanı istyorum diye kendi bile dedi o sevglm olalm falan dye saçmaladı ben seni öyle birine layk görmem faln dedi zaten
Soran+1 yıl20 yaşındayım
- +1 yıl
aklı başında olgunluga giden yası almışsın bazı şeylere toz pembe bakma biraz gözünü aç o 2 erkek annen we annein yanında sana sevgili olma teklifi sen annein sözleriyle bazı şeylere inanıyorsun birde annenın yanında sana söylenen sözler ne oluyo biraz mantıklı ol annen gercekden önemsiyo olsa hop sen nediyon l*n agır ol diyecene seni kalkıp onla aynı ortama yıne sokuyor neden onlar. çagırıyor diye sanada o seklde yani kızm ben sana olmaz dedim sana açık kapı brakıyor sanada olmaz dye e ben olmasın dedim sen yaptın demek için zemin hazrlamış bir aç gözünü
Soran+1 yılmerak etme adamın suratına tuhf yuhaf bakıp abi sen delirdin mi kafan yerindemi ne diyorsun falan dedim adam utandı saçmaladıı biraz da sonrada sustu ben öylelerine pabuc bırakmam
Soran+1 yılneden noldu özel kapalı benim
Soran+1 yılo söylediğim bile yetti ona afalladı resmen şekilden şekile girdi
Soran+1 yılbiliyorumm anlyorummmmmmmmmm ama söylemek istemiyorm :( aklımda çok soru var şu an çok hassasım
Soran+1 yılbşy istycem senden soru nasıl kapanır bilmyorm ama bu soruyu şikayet eder misn? lütfen ben yorumlarn bu kadar ağır olucağını tahmn etmiyordum :((
Soran+1 yılşu an oturdum ağlyorum yani yorumlar kötü cidden ağır yani ya sorun değil ama yinede şkayet et kaldırlır belki
Soran+1 yılyok ya seninle alakası yok bazı yorumlar çok ağır yok analı kızlı annen şöyle sen böylesin :(( öyle olmadığım halde zoruma gitti
Soran+1 yılevet çok teşekkur ederim ilginden tavrndan dolayı
- +1 yıl
ben teşekkür ederim söylediklerimi unutma sakın öyle milletin saçma sözlerine kafanı takıpda kendinide üzme ama söylediğim sözlerin gerçeklik payı yüksek sakın üzülme lütfen ama kendin anne olsan sen ne tepki werirdin bence aşırı tepki werirdin orda ne warsa başlarına geçirirdin
Soran+1 yılçok çok tesekkur ederim :) çok iyisn
Soran+1 yılneden noldu ki hayat böyle isyan etmek yok
Soran+1 yıltamam :)) iyi gecelr tesekkur ederm unutmycam bu davranşını
Soran+1 yılanlaştık :)
Soran+1 yılöyle yazmadm ama yazdm :D
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnen dul mu? Annenin sevgilisi varsa seninle paylaşmıyorsa-paylaşmadıysa aranızda bir iletişim problemi var. Anneni yaptığı davranış kıskançlıktan dolayı, sevgilisinin anneni değil seni seçmesinden korkuyor
09 Yorumla
Soran+1 yıl:((( sevgilisinn anneni değil seni seçmesnden korkuyor bunu okuyunca sıçradım bir an yok ya annem öyle düşünmez
- +1 yıl
Anlattığına göre öyle ama? Hiç dizi izlemiyor musun?
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Baban ne zaman vefat etti? Başın sağolsun
Soran+1 yılayyy ALLAH korusun babam yaşıyor ayrılar babamla babam bilmiyor zaten bilseee bidaha göndermez anneme
- +1 yıl
Heh o zaman çok iyi, babanla konuşmanı öneriyorum, burada yazdıklarını detaylı şekilde babana anlat lütfen
Soran+1 yılbüyük kavga olur annemi kaybedemem ben küçüklğümden beri onun sevgisine hasretim zaten
- +1 yıl
Sevgisine hasretim derken?
Soran+1 yılannemlebabam 13 yşmdayken ayrıldı bir süre sonra babmda kalmaya başladım annemle pek görüşmedik hatta bir kaç yıl çok az görüştük bu yüzden hep annemi özledim benmle 1 yıldr çok ilglnmeye başladı
+1 yılÇok ilginç bir durum, yani annen korumacı bir tavır sergilemiş olabilir ama neden güvenmediği adamlarla seni aynı ortama sokuyor ya da onlarla arkadaş oluyor o da ilginç. Zor bir durum pek yardımcı olamam ama canını sıkma elbet bir bildiği vardır annenin de..
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten annem onlarla görşmüyor artık o yemekten sonra bşyler ters gitti sanrm bitirdiler sadece aklmda soru işaretleri kaldı bu durum zoruma gitti brde soruu şkyt eder msn kaldırılsn
+1 yılAnnenle gitme bidha senin gitmen gerekiyomu baban varsa babanla yasa annen iyi bir ornek degil seni sevse oyle sevgilisiyle ve masada baska adamlar filan o ortama sokmamasi lazim di
311 Yorumla
Soran+1 yıl:(( kötü brri değil ama
- +1 yıl
hiç bir anne kötü olamaz ama seni korumayı bilmiyor ve senin kendini korumanı istiyo banyo yapma güzel giyinme diye çünkü yanındaki erkeklerin ilgisini çekeceğini biliyo ama seni onlarla aynı ortama sokmaması lazımdı sakın yanlış anlama beni ama annende olsa gitme onla o adamların yanına
Soran+1 yılyok zaten o yemekten bir süre sonra ayrıldılar :) hayırlısı :)
- +1 yıl
iyi bari yaasöyle kimseyle görüşmesin otursun evinin hanımı olsun kocada neymiş diimi :)
Soran+1 yılaynen ya illa koca aryorsa benm yürekli babam varrr dönsün ona :((
- +1 yıl
oyy kıyamamm ama ayrıldılarsa vardır bir bildiklerini benim ailemde ayrılmıştı 9 sene sonra tekrar birleştiler yine eskisi gibiler yani kötüler ayrı kalmaları onların hayrınaysa öyle mutlu olmaları daha iyi canım sürekli kavga etmeleri çok bunaltıcı çünkü
Soran+1 yılbunu bende düşünüyorum inşALLAH bidaha böyle bişeyle karşılaşmam
- +1 yıl
hayırlısı canım sen inşallah mutlu bir yuva kurarsında evlatlarına böyle sıkıntılar yaşatmazsın
Soran+1 yılaminnnnnn ağzndan bal damlyor :) ilk defa bu kadar samimi ve iyi bir yorum yaptı birisi çok şükür ya bir de bişy istycem soruyu şikayet eder misn? kaldırılsın :)
- +1 yıl
teşekkür ederim canım tamam denerim belki kaldırırlar :)
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılhayır korumuyor o erkekleri senden kıskanıyor bir tanesi sevgilinmi ya senden, onun sevgilisi, senle sevgili olmak isteyen diğer çocuğa öyle diyince kıskanmış anan kaç yaşında onlar kaç yaşında da ananın arkadaşları senden hoşlanıyo anlamadım film gibisiniz :D o adamdan hoşlandığı için onu senden kıskanıp ondan kötü göstermeye çalışıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılohaa yok artıkkkkkkkk bu cidden flm gbi olmuş ama yok yok sandığın gib değil durum adama bir sus demesi kskanmaktan değil saçmaladğı içindi
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl bir anne o ya bir anne kızına böyle bir muhabbete götürür mü Allah aşkına bu kadar saf olma ben baban yerinde olsam o anda o adamların anasından emdikleri sütü burunlarından getirirdim ama eski eşimde olsa ona orada değil ama başka zamanda alırdım hesabımı dayakla olmasa bile bir şekilde adam ederdim benim çocuklarım eşimden önce gelir onlar için katil bile olurum düşün artık benim çocuklarıma asla böyle bir davranış edemez
17 Yorumla
Soran+1 yılbabamın haberi yok zaten bundan duysa çok kavga çıkar ama söylemedim annem asılnda hiç kötü biri değill böyle şeyler düşünmez bile ama ilk defa böyle oldu yani belkide korumak istedi zaten o yemekten bir süre sonrada ayrıldı nedenini sorunca da geldi kendi ayırlmak istedi bende kovdum bitti benle ilgili mi diye sordum yok dedi senle ilgili değil zaten sevgili gibi değildik biz onla kimse senden önemli değil dedi
- +1 yıl
arkadaşım sen ihtiyatlı davran ne olur ne olmaz tamam belki annende kötü bir niyet belki yoktur ama karşındaki adama güven olmaz bak ona göre sonra biri vardı o söyledi dersin sonra
Soran+1 yılsen merak etme zaten yanındaki her kızı rus kızı gibi gören zavallı zaten cevabını orda aldı
- +1 yıl
iyi sert davranman iyi olmuş en azından gözleri korkmuşlardır sen orada mahsus neden babam arıyor demedin akıllım
Soran+1 yılnedeni ben babamın adının onların ağzından çıkmasına dayanamam beni çıldırtır bak yemeğe götürdü adam en sevdiğim yemeği getirtti yemedimmmm parasını da ödedi zorla 3-4 parca bişy yedim :)) sinir oldu eve gidincede kendime yemek hazırladım o adamn karşısına oturdum iştahlı iştahlı yedim dedi orda yemedin burada mı yiyosun dedim iştahım kaçtı napıym
- +1 yıl
iyi yapmışsın helal olsun en azından anlamışlardır senin ne gibi biri olduğunu
Soran+1 yılEvet :)
+1 yılbaşıma bu tarz bir olay gelmişti.. özelden yazarsan paylaşırım
13 Yorumla
Soran+1 yılözel yazamam kusra bkma
- +1 yıl
bakmam
Soran+1 yıl:))
Bence o insanlara bir daha yaklaşma. Annen onlara güvenmiyor ki sana çekici görünme dedi.
11 Yorumla
Soran+1 yılevet benm gibi düşünüyorsun bunu fark ettim normal değildi yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bir anne bu ya, kusura bakma hiçbir anne kızını öyle bir ortama sokmaz bile. Ben senin yerinde olsam babamla yaşardım
15 Yorumla
Soran+1 yılbabamlayım zaten annemle arada sırada görüşüyoruz ya annem aslnda kötü değildr htta çok iyi biridir böyle anlatınca insanların göznde kötü kadn gbi gözüktü ama değil tam aksi hatta sanrm yapmak istediği bu değildi ama işler belli ki ters gitti bir yerde çünkü annem yemekten bir süre sonra o adamdan ayırldı
Cevap sahibi+1 yılO anneyle yaşamamana sevindim senin adına. Kötü demedim zaten de bir anne asla böyle bir olaya dahil etmez kızını, net!
Soran+1 yılöyle bir olay dediğin nedir? ya neden herkezz grup seks muhabbetlerini düşünüyor :(((
Cevap sahibi+1 yılYok öyle birşey düşünmedim. Düşünenlerin fesatlığı o
Ne gerek var seni öyle bir ortama sokmaya, tanımadığın adamlarla senin yaşında kızın sosyal ortamda ne işi var? Tanısan bile yabancı adam, ne kadar güvenilir?
Soran+1 yıldeğil zaten istemedm ama annem bir hata yaptı ve buna bende dahil oldum :(( off soruyu şikayet etsen olur mu? soru kaldırılsn istyorum
+1 yılannen kotu bır kadın degılde pekte aklı basında gozukmedı yanı ve bu sekıl ortamlara goturmesı senı sacmalık arkadası sana orada sevgılı olalım demesı sacmalık bırde bunu annenın yanında soyluyorsa o da sacmalık ne bıcım aıledır yahu bu
04 Yorumla
Soran+1 yılya yorumlar fazlasyla ağır şikayt eedermsn kaldırılsın istyorum :(
- +1 yıl
e ağır tabı boyle sacmalık mı olur yahu al annenı karsına konus ne ayaksın sen de :D ne dıyebılırız kı sana burada yardımcı olmaya calısıyoruz yoksa onemlı degıl yanı ayrıca gızlı kullanıcısın zaten kaldırılmasına gerek yok sadece ne yazmıslar dıye gırme yeterlı
Soran+1 yılyinede kaldırılsa çok iyi olur neyse
- +1 yıl
hayır kaldırmasınlar boyle anneyı her kes gormelı :D
+1 yılHayatımda görüp duymadığım şeyleri bu sitede gördüm dehşet içinde takipteyim
11 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana öyle geliyor ki sanki annem adamın sana göz koymasından korkmuş. Korumak istese zaten onların arasına götürmez diye düşünüyorum. Adama güvenipte evlenecekse zamanı gelince tanıştırır zaten. Bu bana korkutucu geldi açıkçası.
11 Yorumla
Soran+1 yılo zaman bu durumu iyi atlatmışım
Oha. Siz anali kızli ii yoldasnz. Baban var ayrıca annenin sevgilisi var. Ama annen kötü biri değil. Tuhaf çok tuhaf.. Kız olduğum halde öyle anneyi öldürürüm
03 Yorumla
Soran+1 yılannemle babam ayrı terbiyesizleşme once bir sor :((
Soran+1 yılbir iyilik yap ve o çneni kapat :((( soruyu şkayet et kaldırılsn görmek istemyrm bu soruyu :(
+1 yılbak sana bir soru? :D
Bir baba ve oğul var bir de anne ve kızı
Baba kızı alıyor anne oğlanı
şimdi oğlanın bir çocuğu olursa oğlan babasının babası olmaz mı?01 Yorumla
Soran+1 yılya sen ne diyorsun? :(( açık konuşun
+1 yılBenimde anne ve babam ayri ama annenin seni boyle bir ortama sokmasi kesinlikle yanlis.
03 Yorumla
Soran+1 yılilk defa böyle oldu anlaşlan kendnce ciddi düşünüyordu ama işler ters gitti belliki zaten yemekten bir süre sonrada ayrıldılar
- +1 yıl
Annen şu an kendini boslukta hissediyor, belki babanda bulamadigi sevgiyi, ilgiyi baskalarinda ariyor. Baskalariyla gorusmesi cok olagan, normal. O kiskanclik konusuna gelince de orta yas sendromu diyoruz biz ona. Kafana takma hic. Saka yapmistir zaten muhtemelen. O senin annen, buradaki bir dolu insana akil danisacagina seni en iyi anlayabilecek kisiyle, annenle konus.
Soran+1 yılkonuştum ama bu konular telefondan konuşlmaz şu an onunla beraber değilim sanırım gidince tekrar konuşmam gerekicek
- Diğer konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBirşeyler yazayım dedim ama zaten yazan yazmış bana birşey kalmamış geç kaldım yine herzaman ki gibi? :))))
Sana tek diyebileceğim babana git durum vahim görünüyor bacım...05 Yorumla
Soran+1 yılbabamla kalıyorum zaten
- +1 yıl
Annedir sonuçta özlersin tabi ara sor görüş ihmal etme...
Soran+1 yıletmyrm zaten :(
- +1 yıl
Kendine dikkat et öyle birdaha gitme annen iyi niyetlidir senin kötülüğünü istemez ama erkekler iyi niyetli olmaya bilir affetmez?
Soran+1 yılevet bunu gayet net bir şeklde gördüm tesekkur ederim yorumun için iyi hissettirdi
Annen ne is yapiyo guzelim senin annekac yasinda ki sana teklif ediyolar
09 Yorumla
Soran+1 yılsende annemn kötü bir kadın olduğunu düşündün anlaşlan lütfen böyle şeylere dikkat edin ya :(( ben 20 yim adamın yaptığı salaklıktı cevabınıda aldı
Soran+1 yılyorumlar içimi çok karartt ya ben saf salak bir kız değilim ALLAHtan
Soran+1 yıldoğrusu annemn kötü bir kadın olduğunu düşünücekleri hiç aklıma gelmezdi çünkü ben öyle bişey demedim
- +1 yıl
Demedin ama toplum olarak yatkiniz malesef. İki adam annenin sevgilisi sen ve sana teklif edilen birliktelik. Baska bir sonuc cikmiyor malesef. Ayica annen seni sevgili ile bulusmaya neden gotursun. Hadi tanismani istedi yaninda baska erkein isi ne? Hadi onun malligi gelmis de sana teklif etmesindeki sebep ne. Yani bunlarin cevaplari bir tek sende olur. Aileni bilemeyiz. Calisilan isi bilemeyiz. Ortalama gelir tahmini yapip normal ya da normalin ustunde olan gelirin hesabini soramayiz. Bilmem anlatabildimmi kucuk hanim
Soran+1 yıltamm bşy isiycem bu soru nasıl kapanır şikayet edermisnsoru kaldırılsın :(
Soran+1 yıltesekkur ederim
+1 yılsenide araya alıp grup yapmalarından korkmuş annen.. haklı kadın
05 Yorumla
Soran+1 yıliyi de bundan korkutsa neden benimle tanıştırdı ki
- +1 yıl
psikolojisi bozuk annenin.
Soran+1 yılhayır canım gayet düzgün bir insan ama bşy sorcam bundan başka birşey düşünerek yapmış olamaz mı anne sonuçta
Soran+1 yılsen ne diyorsun ya ne kadar namussuz kötü bir insansın defol yorum atma :((
- +1 yıl
kalbimi kırıyosun ama
+1 yılpek iyi şeyler düşünmediler bence hakkında bende düşünmedim doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani sen neden düşünmedin anlamadım
Soran+1 yılhayır özelden değil buradan yaz bşy olmaz
+1 yılNasil bir ana kiz onu ben cozemedim
15 Yorumla
Soran+1 yılannem evlenmek istyor ben ne kadar kskansamda saygı duyuyorum sanrm alıştrmak için yemek daveti yaptı ama işler istediği gibi gitmedi ters tepti birde böyle anlatınca insanların göznde kötü kadın modeli oluştu annem öyle biri değildir
- +1 yıl
Hmm simdi anladim. Yasin kacki senin? Ve digerlerin yani kac?
Soran+1 yılbenim yasım 20 annem 40 ama genelde 35 gibi gösterdiği için 35 der adam da 40-35 arası bişeydi yanındaki bana asılan adam 29 yaşındaydı
- +1 yıl
Annen seni korumaya calisiyor. Keske sen evlendikten sonra birisiyle tanissaydi, daha hos olurdu bence
Soran+1 yılO da öyle diyor artk sen evln oyle tansrm bryle bn dedi
bence annenle konuş direkt bu konuyu sizi tanımıyoruz söylediklerimizde hata payı olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet özellkle insanlarn göznde annem çok kötü biri olarak görndü ama öyle değil tamamen koruma amaclı olablr çünkü annem o yemektn br sre sonra ayrıldı
Annen hakkında hiç iyi şeyler düşünemedim kusura bakma.
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıliyi hayal gücün var ya da anneli kızlı çok yabancı film izliyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yıldefol
- +1 yıl
doğru bilmŞim :D
Sevgilisi tamam da diğer sevgili olalım mı diyen lavuğun ne işi var yanınızda
03 Yorumla
Soran+1 yılişi gereği onnla beraber olduğu için 2 yemeğe de geldi tuhaf amacı belli gibi ama cevabını aldı
Soran+1 yılöyle yaptı zaten adam kızdı zaten aman yemekten bir süre sonra annem bitirdi konuşmadı onlarla bidaha bunlar sadece aklımı kurcalıyor
+1 yılNasıl annelik bu. sakınmak bu değil. diyecek bir şey bulamıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılsanırm adamla ciddi düşündü ama işler istediği gbi gitmedi sankiiii zaten yemekten bir süre sonra ayrıldı bunlar kavga ettiler falan hatta o adam benmle bir ara baş başa görüşmek istedi annem de tabi tepkisini koymuş adam numaramı almştı ama kaybetmiş iyiki kaybetmiş o görüşme olsaydı ki olmazdı kabul etmezdim ama belki bir anlık boşlukk... kötü şeylere sebep olabilirdi RABBİM beni sakınıyor
- +1 yıl
ne olursa olsun oyle bir ortamda senın işin yok. kendı ıyı tanımadan senı yüzyüze getırmemelıydı ki adamın arkadası var birde.
Soran+1 yılevet ki sanrm annem en sonnda farkına vardı tavrını koydu bitirdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl anne o ya anlamadım bn ayrıca sen niye gidyosun dikkat et kendine başına bşy gelmesin cidden böyle olaylar oluyor
010 Yorumla
Soran+1 yılya ben gitmedim ki anladğım kadaryla planlı yapmşlara annem onu kskandığımı bilir bu yüzden belki de tanıştırıp alıştırma çabasında olmuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılbüyük ihtimalle annen o nedenden fakat sonra sevgilisinin sana gözü kaymış annende bunu hissetmiş annen nsıl seni korumaz açıkcası seni korumak için böyle giyin falan demedi sevgilisini elinden alacağını düşündü sana şu an bu düşünce saçma kötü geliyor ama durum öyle ve şahsen benim kızın olsan hayatta seni annene bırakmazdım
Soran+1 yılbabam da kalıyorum zaten annemn yanına da sık gidiyorum ilk defa böyle birşy olduu annem öyle bir kadın değil yani bu yazdıklarım belki onu kötü göstermiş olabilir ama değil
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarına göre yorum yaptım ve babanda kalman iyi açıkcası adamla evlenirse başına bşy gelebilir annenle de yalnız buluş ve annenle de konuş böyle buluşmak istemiyorum de ve eğer annen seni gerçekten düşünse sevgilim diye tanıştırmaz senin psikolojini düşünür ciddi bşy olana kdr buluşturmaz buluşturduğunda da sadece o adam olur kızım biz ciddi düşünüyoruz senin de fikrini almak isteriz der
Soran+1 yılyok sevgilim demedi zaten ilk arkadasm dedi ama ben biliyordumm yani şüpheliydim sevgli olduklarından zaten bir süre sonra ayrıldılar onlar o yüzden rahatım bir de bu yanndaki adam yemekteyken bir ara telefonunu kaldırdı sanki foto çeker gibi bana baktı sonra telfona tabi ben garip garip bakyorum adama ama yok dedim ya söylersem ve adam benm fotomu çekmedyse rezil olurum kötü duruma düşerim dye birşey demedim bunu sormamın amacı da olayların zoruma gitmesiydi aklıma takılıyordu hep en sonunda anlatıcak birini bulamadım buraya sordum
Cevap sahibi+1 yıliyi ki ayrılmışlar bnce ama yine de annenle de aranda mesafe olsun bu konu da dikkatli ol sonuçta gençsin yanlış yola girebilirsin ve ilerde üzülürsün ayrıca baban seni almakla yanına iyi yapmış peki durum onda nasıl iyi misiniz
Soran+1 yılbabamla çok iyiyz :) annemlede iyiyz dediğim gibi annem bana karş hep korumacı oldu giyimime karışır herşeyme karışır ilk defa böyle bşy oldu annemn amacı farklıydı belki de işler istediği gibi gitmedi
Cevap sahibi+1 yılneyse Allah'a şükür baban var iyisiniz :) annele de dikkat et birdaha böyle durumlara girme bnce ve annenin amacı korumak değildi yoksa ilk seferinde kızım hadi git üzerini değştir biraz kapalı giyin derdi emin ol :)
Soran+1 yılilkinde de acık giydirmedi zaten
Cevap sahibi+1 yılneyse boşver sonuçta annen fakat yine de dikkatli ol her zmn sonuçta kız değilsin :)
+1 yılbu devirde anana bile güvenme durum kötü kolla g. tü
10 Yorumla
+1 yılAnnen nasıl bir izlenim verdiyse kızı hakkında neler düşünmüşler.
01 Yorumla
Soran+1 yıloff :(((
+1 yılAdamlara değil annene dikkat et bence annenin gittiği yol yol değil
03 Yorumla
Soran+1 yılkötü biri değildir annem ya ilk defa birisye ciddi düşündü kendince belkide alıştırmak için bir yemek daveti yptı ama ters tepki bana öylee gelyor yinede zoruma gitti işte zaten yemekten bir süre sonra ayrıldılar adam benle buluşmak istedi baş başa ama annem ne dediyse artk adam bana ulaşamadı zaten
- +1 yıl
O zaman adamlardan uzaklaştırın kendinizi niyetleri belli
Soran+1 yılzaten annem bitirdi herşeyi onlarla konuşmuyor artık zaten zoruma gitti bu durum sanırım annem icabına baktı
+1 yılAnnen seni kıskanıyor olabilir bu benim fikrim tabi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha sabah uyandığımda ilk iş annemin elini ayağını öpücem bu ne böyle ya içler açısı sokakta ki kedinin bile annelik duygusu var be kedinin. Baban ayrılmaktan haklıymış helal olsun o adama kör değilmiş gözü sende git babana başına bir iş gelmeden
02 Yorumla
Soran+1 yılsktr
Cevap sahibi+1 yılNe beklersin ki işte
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. analı kızlı.
148 Yorumla
Soran+1 yıl? ne dyorsn
Soran+1 yılsaçmalmayın adam nahhhhhhhh aldı gitti işte beni elin rusuyla karıştırdı herhalde ama benim tepkim yetmiştir ona pislk işte
- +1 yıl
bir çeşit adana yöresine ait sulu yemek çeşididir (analı kızlı) :-D
Soran+1 yıl@sakat-ülfikir şerefsizleşmeyin nasl insansınız siz ya
+1 yılALLAH i büyük yazmışsınız bravo helal olsun
15 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin ki :)
- +1 yıl
Bende yazarken dikkat ederim dikkatimi cekti heheh:))
Soran+1 yıl:)) aynen bende dikkat ederim :)
- +1 yıl
Cok takdir ettim seni kardeşim helal olsun hep boyle :)))
Soran+1 yılaynen :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorumak değil annenin sevgilisiymis birisi seni de alip grup yapacaklar
19 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYa annenin sevgilisi ve sana sevgili olma teklifini eden kişi ayni anda sizi becerecekler
Soran+1 yılnahhhhhhhhhhhh saçmalama ya bir git
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyosun da annenin niye sevgilisi var o zaman
Soran+1 yılya annem ve babam ayrı zaten annem birini tanyp evlenmek istediğini söylyor yalnz kalmak istemiyorum diyor zaten yalnız oldğu için sürekli ev değiştiriyor tek yaşamaktan korkuyor
Cevap sahibi+1 yılTek yaşamaktan korktuğu için değil seks ihtiyacını gidermek için
Soran+1 yıleh doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sana çıkma teklif eden kişi de ihtiyaç gidermek için etmiştir
Soran+1 yılpekii yorum için tesk ederim
sanada göz koymasınlar uğraşısı o bence
13 Yorumla
Soran+1 yılbencede :( herkez annemn kötü biri oldğunu söylyor ama o öyle bir kadın değil ki
Soran+1 yılevet tesekkur ederim
iyi bir izlenim bırakmadnmı
117 Yorumla
Soran+1 yılnasl yni?
Soran+1 yılhayrr asla
Soran+1 yılnasıl yani nerden anladın
Soran+1 yılbiraz acarsan sevinirm dalga geçmiş diyorsun ne anlamda dalga geçmiş
Soran+1 yılyok o anlamda demedi olgunlaşmadı derken sonuçta annem beni onlara pazarlamyor bu biraz saçma geldi bana dediğim gibi annem ilk defa birine böyle söyledi benim hakkımda hep iyi şeyler söyler :) birde annem bana bunu okulum ile ilgili söyledi sonrada dedi ki arkadası sen gazi üni. bitirdin demi dedi o da evet dedi tabi ben biliyorum annemn o üni. gitmediğini bilmyrm ya anlamadım
Soran+1 yıltabiki belki eski sevgilisnden değil ama yanındaki arkadasından şüpheliydi zaten sözlerinden de belliydi
Soran+1 yılinşALLAH :) tesekkurler
Soran+1 yıliyi geldi konuşmak :) tesekkur ederim
Soran+1 yıltamam :))
Aman uzak dur Allah muafaza gitme bir daha bence
06 Yorumla
Soran+1 yılyok zaten bitti daha annem icabınabaktı sadece aklmda sorular kaldı
Soran+1 yılevet soruyu şkayet eder msn kaldırılsn istyorum
Soran+1 yıltesekur ederm
+1 yılaralarında toz olmandan korkuyor anan.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(((( ikinci bir seçenek yok mu?
- +1 yıl
Ya da ananın sevgilisinin arkadaşı kötü biriyse onları etkilemeni istememiş olabilir. Eğer kötü biriyse onlar sana bişey yapar diye korkmuş olabilir.
Soran+1 yılonların iyi olduğunu söylemişti ama yanndaki arkadaşıyla ilgili şüpheleri vardı belli ki
- +1 yıl
kesin
Diğer konusunda 901 cevap paylaştı. Ben Bu İşten Hiç Bir Şey Anlamadım. Enteresan.
08 Yorumla
Soran+1 yılneden :(
Soran+1 yılAnnmle konscam
Soran+1 yılGelmez gelmez biz oyle sandgn kadnlardan degiliz zaten
Soran+1 yılTamam :)) teşekkür ederim
ulan anan senı kıskanıyo bee
00 Yorumla
+1 yılBende yemek yapmış başka bişeye benzemiş sandım:))
05 Yorumla
Soran+1 yıl? ne dyorsun
- +1 yıl
Piskolojik sorunları olabilir annenin dikkat et
Soran+1 yıltamm soruyu şkayet eder msn kaldırlsn istiyorum yorumlar berbat
- +1 yıl
Tamam yapım
+1 yılAnanı da al bir daha git sor.
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun l*n sen?
- +1 yıl
yani gidip aklındaki soruları sor.
+1 yılSevgilisini senden kiskanmis
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumlar çok ağır ya :((( soruyu şkayet eder msn kaldırılsn :(((
Sizin mezhepler baya geniş sanırım..
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır aslında değil ben sevmem bu tür şeyleri zaten ama anne diğeri de baba ne yapabilirm ki :/
Soran+1 yılevet
Velayetini baban alsın bence..
010 Yorumla
Soran+1 yılbabamla kalıyorum
Soran+1 yılsoruyu şikayet eder msn kaldırılsn yeter yorumlar berbat
Soran+1 yılçok tesekkur ederim
Soran+1 yıldaha normal bir soruda olsa olurdu da resmen oturup ağladım
Soran+1 yılpekiii :(
+1 yılSwi... r der susarım :-D
07 Yorumla
Soran+1 yıl? açk söyle
- +1 yıl
Yok bacım bişey dikkat et kendine ;-)
Soran+1 yılsoruyu şikayet eder misn? kaldılsın istiyorum
- +1 yıl
Senin tercihin tabikide yaparım ama gerçekten dikkat et kendine :-)
Soran+1 yıltamm ederim
- +1 yıl
Ne demek :-)
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen bence babanın yanında kal
01 Yorumla
Soran+1 yılbabamla beraberim zaten neden?
+1 yılAnnen o yolun yolcusu babani uyutuyo senide masa yapiyo guzelim
04 Yorumla
Soran+1 yılbabamla ayrılarrrrrrrrrrrrrrr saçmalama
- +1 yıl
Tamam guzelim ayrilarsa daha fazla dayanamadi demekki atti kendini.. sonra sevgilisi senide arkadasina istiyo annende sirf seni begenmesnler diye oyle yapiyo yakinda senide sürükler bence sen hic bir yere gtme
Soran+1 yıltvbe yaa :@ sus
- +1 yıl
Dikkat et kendinee kolla kendini soyleym sonra anali kizli yazik.
+1 yılannen mama olmak istememiş
01 Yorumla
Soran+1 yıl? ne diyorsn l*n sen?
Sen kac yasindasin ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşım
Soran+1 yılpfffffffffffffff :( soruyu şkayet et lütfen
anasına bak kızına al hesabı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnorr analı kızlı çorba yapıcaklar haberin yok kaç kaç
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama ya
+1 yılannen bence eskort
02 Yorumla
Soran+1 yılhayırr değil olsa anlardım
- +1 yıl
sanmıyorum
Anan seni kiskaniyo
03 Yorumla
Soran+1 yılanne sonuçta kskanması normal dimi
Soran+1 yılpeki :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılMidem bulandı kusura bakma ama
010 Yorumla
Soran+1 yıl:(( o zaman soruyu şikayet et kalrlsn benmde mdem bulandı çünkü
Cevap sahibi+1 yılNeden şikayet edeyim ki?
Soran+1 yılyorumlar berbat kaldıramadm daha fazla benm gbi bir kza bu yorumlar fazla :((
Cevap sahibi+1 yılBaşına gelen olay gerçekten üzücü fakat paylaşmak zorunda değildin keşke sormasaydın :/
Soran+1 yılbu kadar ağır yorumlar alıcağmı bilsem sormazdım aklımı kurcalayan birşeydi
Cevap sahibi+1 yılYahu buradakilerin dediğinin ne önemi var ki benim dediğimin de hiçbir önemi yok yalnız bu hassas bir konu dikkat et bir daha sorma böyle birşey olur mu? Istiyorsan şikayet edebilirim sorunu
Soran+1 yılaynen şikayet et lütfen tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim teşekkür edecek bişey değil ya neyse😊
Soran+1 yılbenim için öyle
Cevap sahibi+1 yılPeki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım