Annem ne yapmak istemiş olabilir sizce?

anne sonuçta korumacıdır ama 2 arkadasıyla yemeğe çıktık ikisi de erkek tabi beni sevdiler sanırım güzel olduğumu işte şu kadına benziyorsun falan gibisinden söylediler bir süre bunu konuştular ama ben ikisini de pek takmadım nedeni bir tanesinin annemin sevgilisi olduğundan şüpheleniyordum ki doğru da çıktı zaten buluşmadan sonra bana kızdı üstündeki uzun olmasa seni götürmezdim neden öyle tatlı tatlı gülüyorsun onların yanında döverim seni falan dedi inşALLAH şakadır :) bir daha buluştuk biz bunlarla annem son derece çirkin gitmemi istedi banyo ya bile girmedim ne makyaj ne düzgün kyafet pis gittim yani :) arkadaslarından birisi bana sevgli olalım dedi annemn sevgilisi olan da sus saçma saçma konuşma falan dedi annem onların yannda beni küçük düşürdü benden umudu olmadığını falan söyledi ama başkalarına karşı tam aksini söyler ilk defa böyle dedi :( üstümü bir kez daha değiştim bu sefer iyice siyah ve iyice kapalı giyindim faln sizce amacı neydi? beni mi koruyor anlamadm ama kötü hissettim :(
Güncellemeler
+1 yıl
annem ve babam ayrı
Güncellemeler
+1 yıl
arkdaslar çok kötü yorumlar geldi :( bir yerden sonra kaldıramadım cevaplar için tesekkur ederim ama annem kötü bir kadın değil yorumlara dikkat edin lütfen durumların buraya kadar geliceğini o da tahmin bile etmiyordu zaten
Annem ne yapmak istemiş olabilir sizce?