Ben şu an çok çaresiz durumdayım ve maddi olarakta iyi değilim bana ücretsiz ve ya krediyle büyü yapan biri var mı? Ve ya öyke tanıdığınız biri var mı İletişimi sadece instagramdan yapa bilirim onunla ama Tanıdığınız işine garanti veren birin varsa lütfen yazın Bana acil yardım lazım 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Hoca yazmışım takılanlar olmuş Büyücü, tılsım işte fark etmez
Bir ömür musallatlı olmak istiyorsun ayrıca büyüde iyilik yoktur büyü yaptıranlar yapanlar cezalari çok olucak ve cinler bir sey almadan asla hizmet etmezler
Sana şunu diyim teyzeme büyü yapıldı iyi mi kötü mü bilemem teyzem evden cıkmıyor az gülüyor ve onlari görüyor hayat zaman onun için durmuş bir şekilde konuşuyor ama insan biliyor ki normal degil ve kızına bulaşıyorlar düşün ki başka bir odada anneni görüyorsun sana gülümsüyor ama oturma odasinda gidince annenin orada görüyorsun bu zarardan bahsediyorum Allah fal büyü yapanıda yaptıranıda imaninı alır ayrica o büyücülerin hepsi dolandirıcı neden biliyor musun onlara sen anne adinı verdiğinde eline düşüyorsun o anne isminle yedi cedini büyü yapabilir tıpki tc kimlik nosu gibi hangi akıla gidiceksin anlamiyorum gerçekten caresiz olabilirsin ama sabretmekten ve dua etmekten başka çaren olmamalı iyilik yapicaksın ama şoyle düşün büyü yapıcağın insana Allah o derdi ona imtihan olarak verdi ya da sınamak istiyor bilemezsin o yüzdrn yapma Hayirli sabahlar dilerim
bunun için büyüye mi ihtiyaç var :D çok kolay o ama nasıl yapılacağı biraz planlanması gerek tabii ben seveni ayıran birisi değilim o yüzden yardım etmeyeceğim
kalpler kırılmadan evlilik bozulmaz bunu hiçbir büyüyle de yapamazsın ama benden de cevap alamazsın ben bu kadar büyük bir şeyin günahına ortak olmak istemiyorum bu konudaki bilgimi savunma amacıyla kullanıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir ömür musallatlı olmak istiyorsun ayrıca büyüde iyilik yoktur büyü yaptıranlar yapanlar cezalari çok olucak ve cinler bir sey almadan asla hizmet etmezler
😔😔😔
Bundan uzak dur ciddiyim büyü ters tepenleride var sen senden olucak evlatlarin ailene bile bulaşırlsrsa varya kurtulamazsin
Bizim aileden birine yapmıyorum
Tanımadığım biri
Tanimadigin biri dahide olsa hem o kişi hemde sen zarar görüceksin
Ne gibi bir zarardan bahs ediyorsun
Sana şunu diyim teyzeme büyü yapıldı iyi mi kötü mü bilemem teyzem evden cıkmıyor az gülüyor ve onlari görüyor hayat zaman onun için durmuş bir şekilde konuşuyor ama insan biliyor ki normal degil ve kızına bulaşıyorlar düşün ki başka bir odada anneni görüyorsun sana gülümsüyor ama oturma odasinda gidince annenin orada görüyorsun bu zarardan bahsediyorum Allah fal büyü yapanıda yaptıranıda imaninı alır ayrica o büyücülerin hepsi dolandirıcı neden biliyor musun onlara sen anne adinı verdiğinde eline düşüyorsun o anne isminle yedi cedini büyü yapabilir tıpki tc kimlik nosu gibi hangi akıla gidiceksin anlamiyorum gerçekten caresiz olabilirsin ama sabretmekten ve dua etmekten başka çaren olmamalı iyilik yapicaksın ama şoyle düşün büyü yapıcağın insana Allah o derdi ona imtihan olarak verdi ya da sınamak istiyor bilemezsin o yüzdrn yapma Hayirli sabahlar dilerim
Yazdığın için teşekkürler allah kimseye çaresizlik vermesin
Kalp acısı çekilmiyor her dakika öldürüyor insanı
Bırakın şu şarlatanlara bir de hoca demeyin. Şarlatan ya da üfürükçü deyin. Hacıya hocaya günah oluyor
Benim daha önce işlem yaptırdığım bir hoca var her işlemi tutuyor
İnstagramı var mı
Kim bana da yardımcı olsaniz
mesaj muhtemelen gormeyeceksin. Ama kim o nasıl temas kurarım.
@Gizitoniii 541 648 36 98 bu hocayla görüşün giden sevgilim için getirdi şu an evlilik aşamasındayız
@Gizitoniii bulabildiniz mi?
dolandırıcıları çare olarak görmek...
Çaresizlikten...
büyü neyi değiştirebilir ki yani tam olarak neyi değiştirmeyi düşünüyorsun özel değilse söyleyebilir misin
Konu uzun ve karışık
Ama 2 kişi acil bir birinden ayrılmalı
bunun için büyüye mi ihtiyaç var :D çok kolay o ama nasıl yapılacağı biraz planlanması gerek tabii ben seveni ayıran birisi değilim o yüzden yardım etmeyeceğim
Evliler
yine kolay ne değişiyor
Ne yapılabilir?
Aileiçi düşmanlık yaratmadan
Pat diye seni sevmiyorum karıcım söylemeden
Kalp kırmadan
Nasıl yapılabilir?
kalpler kırılmadan evlilik bozulmaz bunu hiçbir büyüyle de yapamazsın ama benden de cevap alamazsın ben bu kadar büyük bir şeyin günahına ortak olmak istemiyorum bu konudaki bilgimi savunma amacıyla kullanıyorum
Mesele şöyle bu adam karısından boşanmalı sevmiyor başkasına aşık
Ama boşanması kazandıklarından daha çok şey kaybettiricek
ben bilemem benim işim değil ben sana sadece para vermeden yapılabilineceğini söyledim daha ilerisi olmaz
Buldun mu hoca kardeşim
Buldun mu bende bakıyorum bulmak istiyorum
Buldun mu
@Morta no , aramayı da bıraktım böyle şeyler çok saçma
Ben yaptirdim esime tuttu iyiiki de yaptirmsim
Kime
Kime
Ne konuda
Büyü mü var?
ya da musallat ile ilgili
büyü yapma konusunda
Yani şöyle diyeyim üzerine büyü mü var