Babamda dahil neden böylesiniz? 1 kadin varken hayatinda neden onunla ilgilenmek yerine baska kas. arlara veriyosunuz o ilgiyi? Baskasiyla yazisinca ne oluyo?
Derdiniz ne? Mesela burada biriyle sohbet ediyorum evliyim diyo sonra. Yahu evliysen neden bana yaziyosun kardesim git karinla ilgilensene ben anlamiyorum gercekten bana mantikli tek bi sebeb söyleyin ya adam mı saniyosunuz kendinizi?
Hayir şunu anlamiyorum yaninizdaki kadini sevmiyosaniz bosanin bukadar basit o kadinin gururunu kirip baska kadnlari yukseltip onu kirmaktan zevk mi aliyosunuz? Elinize ne geciyo? Mutsuzsan çek git evden !
Derdiniz ne? Mesela burada biriyle sohbet ediyorum evliyim diyo sonra. Yahu evliysen neden bana yaziyosun kardesim git karinla ilgilensene ben anlamiyorum gercekten bana mantikli tek bi sebeb söyleyin ya adam mı saniyosunuz kendinizi?
Hayir şunu anlamiyorum yaninizdaki kadini sevmiyosaniz bosanin bukadar basit o kadinin gururunu kirip baska kadnlari yukseltip onu kirmaktan zevk mi aliyosunuz? Elinize ne geciyo? Mutsuzsan çek git evden !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evlilik insanları birbirinden soğutuyor sebep bu
ilgilendiği kaşarla evlense yine mutsuz olacak
sır evlenmemekte
ama evlenmeden de ailen olmuyor biraz mecburi görev
Evlenme sogutmuyo. Ven evlensem suankinden bile daha cok daha sevicem mesela sevdigim cocugu cunku aile olucaz bebek heycani falan..
Acil olan ne bu iman eksikliği desem linç yerim ama bu böyle işte
Hepsi mi iman eksikligi
Başka ne olabilir ki ne sanıyorsunuz
Haklisin evet
Ama maalesef imam olupda neler yapan tanidim
İmanı tam olan namazda etrafına bakmaması gerektiğini bilir. İmanı tam olan kişi tıpkı namazda olduğu gibi evliliktede sağına soluna bakmaması gerektiğini bilir.
İmam oldu diye imanı tam olacak değil ya bu biraz yanlış bir düşünce
Bence iman olduysa bunu layigiyla yapnali. Yanlis dusunce oldugunu dusunmuyorum. Madem kotu ornek olacaksin yapma bu isi birak bilen yapsin. Bana sevisme gunah degil demisdi
Yahu imamlık artık sadece meslek olmuş gibi imamla imanı karıştırmayın lütfen biz her açık kıza kötü demiyoruz her kapalı kıza da bu iyi demiyoruz lütfen yani bunu diyen imamı açıklayıp işinin son bulmasını sağlamakta sizin yapacağınız şikayet ile olur.
Tamam bak kendiniz diyosunuz imamlik sadece meeslek olmus. Olmamali ama
Olmamalı da bu şekle getirenler utansın ve bu şekilde kullananlar utansın tüm imamları suçlayacak halimiz yok ya bu insanlar yüzünden İslam'ı suçlamak ile aynı gibi
Yo tabiki kimseyi suclamioruz demem o ki kimse oldugu gini gorunmuyo
Kimse olduğu gibi değil doğru
maalesef
Sen neler yapıyorsun
Sirvivor izliom sen
Öylesine TV'ye bakıyorum işte
Iyi
Bunu siz anlayamazsınız , anlamak için erkeğin yapısı ve cinsel sistemi oluşunu okumanız lazım
Cok sacma siniz
İnan tek doğru açıklaması budur gerisi boşş
Adam diye geziyosunuz ortalikda
Alakası yok , sen bir şey kaybetmezsin internete girip araştırma yaparsan. Hem bilgilerini tazelemiş olursun
Nasul alakasi yok? Karini aldat sonra alakasi yok
Aldatmayı savunmuyorum ben , senin sorduğun sorunun açıklamasını yapıyorum. Ayrıca sen bekarsın sanırım.
Ben bekarmda sen degilsin
Nerden çıkarıyorsun bunu , günahımı alıyosun :D
Yok ben biliyom dogru söyke
Çok yazık gerçekten kendisine yakışanı yaparmış insan
açık açık yazışsalar karıları trip atar çünkü
Hic yapmasnlar ozaman bunu mu savunuyosn
kafan mı iyi soru sorduk cevap verdim. atarını ötede yap
Sen böyle tilt ol diye
Her gun ayni yemek yenmezz
Sende adam diye dolasiyosun ortalikda
Kadinlar icinde aynisi gecerli ozaman
Yapan yapio ki sanki erkrklerden daha betersiniz