merhaba bugün kızlarla eğlenmeye çıkmak istiyoruz
tren, w club gibi yerlerden hangisini tercih ediyorsunuz fiyat olarak hangisi daha uygun
öneriniz var mı bu tür mekanlar için?
tren, w club gibi yerlerden hangisini tercih ediyorsunuz fiyat olarak hangisi daha uygun
öneriniz var mı bu tür mekanlar için?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstediğiniz heryere gidebiliriz harika club kar var bildiğim
Nerelermis
Özel
Çankaya'da hoş yerler mevcut
Tren güzel mekan 👍
Fiyatlar nasıl
Herşeyin pahalı olduğunu düşününce pahalı diyemem dışarı cikiyorsaniz zaten tren gibi mekanda bira icseniz 100 lira gider cebinizde ki puhuda bile 45 TL bira
Ne içilmesini önerirsin :)
Bütçenize göre amaç dağıtıp eglenmekse bence bira için orada biradan vodka dan farklı alkollere girerseniz bütçenizi zorlayabilir değişik alkol denemek isterseniz öncesinde bir mekanda içip tren e geçebilirsiniz eğlenmek için bir bira söyleyip eglencenize bakarsınız 😉
Rezervasyon yaptırıyor musun gitmeden
Bu gece için arayın bence önden ctesi geceleri kalabalık oluyor kapidakiler kızların tipine bakıp almadığını çok gördüm 😃
Çok teşekkür ederim , w clubu mü önerirsin treni mi :)
W club a gitmedim ama hangi arkadaşıma sordam güzel mekan diye tren i soylerler hiç w club i duymadım daha önce biz puhuda 6:45 de takılıp sonrasında tren e geçtiğimiz çok oldu müzik ve dans diyorsan tren keyiflidir 😋 bende bir kız arkadaşımı ikna etmeye çalışıyorum takılalım diye ama hiç enerjisi yok mesaiden çıkmış 😅
İkna edemedim arkadaşı 🤦 cuma ctesi akşamları takiliyorsan tanışalım ama sadece takılalım arkadaşca fazlası değil bugün gece mesela bien olabilir güzel mekan daha önce gitmediysen?
Oo para bol tabi :)
W club iyidir
Fiyatları nasıl
Alkol heryerde pahalı
Öküz pahalı mı
Kazıklıyolarmış
Ismarlayacak kişiler çıkar
Kuğulu Park