Evet pav_yon kötü Bi ortam ama insanlar artık olamayan şeyleri bile söylüyorlar yok pav_yonda çalışan kadınlar birileriyle zorla birlikte olmaya zorlanıyor zorla fu_huşa zorlanıyor zorla uyuş_turucu veriyorlar bilmem evet pav_yonda çalışan kadınların çoğu birileriyle birlikte oluyordur kimse zorla yapturmıyordur orası genel ev değil tamam orası Bi pav_yon ama kendini bilen insan heryerde bilir kimse seni kolundan zorla tutup götürüp fu_huş yaptırmaz kimse sana zorla uyu_şturucu vermiyor herşeyi olduğundan çok kötü gösteriyorsunuz bunlarla alakalı bir sürü röpörtaj kadınlar böyle şeyler zorla olmaz diye yüz tane röpörtaj vermişler orada zorla çalışan kadında yok o eskidendi varsada 2 taneyi geçmez niye işinize geldiği gibi anlatıyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ne biliyonda konuşuyon acaba nekadarını görmüş olabilirsin ki gelip yazıyon burada
Sanane ne kadar biliyorsam biliyorum
eee bilmedigin bilgiyi niye yargılıyosun o zaman öyle mi oluyomuş böylemi oluyomuş adamı yatırıp mikerler o ortamda anca kulise gider ağlar sonra makyajını tazeleyip sahne alır hayat sana kolay geliyo o ekrandan yazıyosun olan oldukdan sonra ben burada çalışmıycam diyebilirsin evet senin en doğal hakkın
Sen şimdi benim bilmediğimi nereden çıkardın yani ayrıca oln olduktan sonra ne demek ne kadar terbiyesiz şeyler bunlar ee orada çalışan Bi insanda ağlayabilir ben orası güzel Bi ortam demedim zaten ağlayacak herhalde
Pa_yon genelev değildir orada çalışan kadınlar o**** değildir ya ne biçim insanlarsınız
ben öyle bişey mi dedim istismar cok fazla demek istedim yoksa insanlara saygılıyımdır ama o ortamı da çok iyi bilirim içinde büyüdüm eleştirerek yazdıgın hersey birebir aynen oluyor ve olmakta kimse demesin öyle şeyler olmuyor diye
Ya tamam oluyor orada çalışan çoğu kadın gelen müşterilerle dışarıda birlikte oluyor ama o kendi isteğiyle yani mekan ya da müşteri onu zorlamıyor o istemezse öyle bşy olmaz bunu diyorum
senin basına denk gelmemiş ama ben çok şahit oldum hee giden kendi gidiyor zaten ama zorlama yapıldıgı için şimdi 2 tane kardeşim ğu patronun var semtin paralı kardeşim birazda agır abilrinden samimi bi misafirleri gelse yeseler içseler sibelide cok beyense deseki bu çıkıyomu panron sibeli çagırsa sibel bak ahmetle tanış dese ahmet len sohbetmuhabbet yandan patron lafa girse sen bu aksam ahmete eşlik et çok sarhoş olmuş evine kadar götür dese ssibel yok diyebilirmi hadi biraz denedi o taraftan öteki patron gidersin sen gidersin koluna gir düşmesin dedigi zaman sibel hayır olmaz diyemez derse iyi olmaz onun için bilir kendisi gider
Ama yani genellikle zorlama diye bşy yok kadınlar kendi isteğiyle çalışıyor sosyal medya herşeyi gösteriyor orada çalışan kadınlar canlı yayın açıyorlar mekanın içinde istediği gibide konuşuyorlar şimdi bu meknalar o kadar kötü olsa zorla çalıştırsalar zorla bşy yapsalar bu insanlar bu kadar rahat olabilrlermi
normal şartlarda kimse kimsenin gırtlagına çökmez zaten herkes sonuçda parası için çalışıyo işe girerken yapılır bi anlaşma yabahsise ya yövmiyeye girersin başlarsın baglı oldun menejerlerin vardır anlaşırsanız çalışmaya başlarsın tabiki eski türk filimlrindeki gibi deyil ortam çalıştıgının parasını alırsın istersende sözleşmeli deyilsen bırakır gidersin bunlar tamamen mekanın kalitesiylede alakalı heryerde olay farklı yürüyor diyceğim allah kimseyi düşürmesin düşmüşlerinde yardımcısı olsun
Bence kimse kimseyi zorlanıyordum. İster yapar yapmaz o ayrı konu. Zorla kimse kimseye bir eey yapmıyor.
Bunu demeye çalışıyorum bu zamanda kim kim kime zorla bşy yaptırabilir
imkansız tabi ki.
Benim düşüncem. Bir şekilde gecinemeyen ve maalesef istemeden de olsa oraya düştükleri. Bir çoğu alkol bile kullanmiyorm ama. Gelen insana keyifli sohbet ve parasını alıp evine gitmek.
İsteyerek yapan var mıdır. Vardır tabi ki.
Ama zorla pavyona düşürülüp zorla fuhuş yaptırmak filmlerde olur ancak
Zaten öyle bşy yok sosyal medyada çalışan bayanlara sorduğun zaman şok geçiriyorlar biliyormusun kim size bunları söylüyor diyorlarbi mantıklı düşünüldüğü zaman zorla çalıştırmak bu zamanda mümkünmü yani hem artık kapalı sistemde çalışılmıyorki zorla tutsunlar herkes sabah olunca eve dağılıyor şimdi o kadın işe gelmese o şehirden gitse kim peşimden gidip zorla getirir hem artık pav_yonda çalışmak için çok talep var eskisi gibi kimseyi zorla tutmaya ihtiyaçları yok
Bende kimsenin zorla tutulduğunda ya da çalıştırıldığını düşünmüyorum.
En fazla bir senet imzalatikir süre dolana kadar çalıştırılır. Normalde de çalışma süresi vardır bir şekilde.
Ama çok insan var diyorsun etrafta. Bu dediğim bile yapilmiyordur.
Bir kaç defa gitmisligim var İstanbul'da. Hiç kimsenin zzorla tutulduğunu düşünmüyorum. Herkes istediği şekilde takılıyor.
Peşinden*
Anladım merak etme sen. Türkçe'nin güzel olduğunu görüyorum ne hoş.
Artık senet diye bşy yokki millet yemiyor içmiyor uyduryor anca
Olabilir haklısın. İsme sende kendini kim ne derse desin. Bir çoğu boş. Daha pavyona girecek yaşta değil. Girse çıkacak parası yok. Boş boş konusuyorlar
Sen neden bu konuda bu kadar duyarlisin
Çünkü mesela Bi kaç röpörtaj falan dinledim kadın demiştiki insanlar bizi şey olarak görüyor bizim onlardan hiç Bi farkımız yok insanların gözünde ve sanki herkes oradaki kadınların keyfinden orada çalıştığını düşünüyor ama öyle değil gerçekten orada çalışan kadınların çoğunun çok trajik hikayeleri var ve Bi de öyle Bi yer değil yani oradaki insanlar zorla tutulmuyor sosyal medyada canlı yayınlar açıyorlar kimsenin gizlemeye çalıştığı bşy yok o kadar ön yargı var ki o işi bırakan kadınlar tekrar topluma karşamıyor 2. Sınıf muamelesi görüyor
Kesinlikle haklısın.
Konuştuklarımın hikayeleri de trajedikti. Kötü onsanlar değillerdi. İstediği saatte gelip gidiyorlardı da.
Sevdim seni, sahip çıkmanı.
Oraya gelenlerin hepsinin ailevi problemleri var görüşmüyorlar zaten çoğu ben iyi Bi yer demiyorum zaten ama insanların orada çalışanları 2. Sınıf olarak görmesine de dayanamıyorum onun dışında masum Bi yer değil taciz edeni oluyordur yolda görsen yüzüne bakmayacağım insanların yanına oturuyorsundur iğrenç sohbetler dönüyordur o ayrı mesele ama herkesin kendi tercihi
Evet kesinlikle haklısın.
Mecbur kaldıkları için orada oldukları kesin.
ablacım pav*yonamı düştün ne bu gerginlik
Ya yok düşmedimde gerçekten insanlar öyle yani hele kadınlar erkeklerden daha kötü hayatında Bi kere gitmemişler ama herşeyi de biliyorlar maşallah
iyi de sen şimdi orayı neden övüyorsun pavyon iyi bir yer değil.
Evet iyi bir yer değil eğer okuduysan belirtmişim zaten sadece herkesin herşeyi işine geldiği gibi yorumlaması saçma
Ne diyorsun ablacım sen?
Okumadın mı
Pavyon yerine (Pav_yon) yazmışsın. Onu bile yazmaya cekinmişsin diyorum
İhlal veriyordu çünkü soramıyordum soruyu ma_lmısın
A_nana sor o bilir ne olduğumu sen kudurabilirsin 😂😂
Ne kuduracam neyin kafasını yaşıyorsun
Kötü olan bir yeri kötü göstermeye gerek yok
Siz anlama özü_rlüsümüsünüz siz yazdıklarımı okumadınızmı
Başlığa göre cevap verdim :Dd
Bşyi kötü olduğundan daha kötü gösterme çabası niye demişim
Çünkü kadınlar için en kötü yer orası. Bence bir zirve
Ben iyimi dedim