Diğer Benle ilgili bir şeyler diyecekseniz neler dersiniz? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yani paylaşımlarım veya tavırlarım ile ilgili 😂 #prensiçindenilenler Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Güncellemeler+1 yıl #prensiçindenilenler çıkıyor hashtaglerde :)) Benle ilgili bir şeyler diyecekseniz neler dersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkologDiyarı Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hashtagde karşıma çıktın kesin o'dur dedim ve nasıl bildim ama öaşxmalzjö 2 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çünkü prensim kız :)) Yorumla AşkologDiyarı +1 yıl Akıl hastası Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum djdvc Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın kız djfj Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl https://voca.ro/17r4w5VJS3ZR 2 22 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi denir gizli kız hhchcch Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye gizlisin xncv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizli olmak istediğim için 😬🤪 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O ses ne öyle kız :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nesi var😶 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İnce böyle kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ince sevmiyor musun prens dşşcşe😞 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan demedim ama sonda dedigin şey 😂😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hhe sşşflfşeş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye öyle dedin gizli kız seni dgxf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl küfür olsun diye söylemedim ama iltifat olarak algıla sen onu eşşcşe Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun dhdgd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ihm gelmişken eksiliyim şunları öyle gidim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli cbcj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli chgh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl efendim kız prens lslfdlelş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sensin o kız hehhshsv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ihm profilin neden gizli kız Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Baktın mı :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baktım gizli🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Görmen için bir şey yapman lazım fhgh Yorumla
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Seni seviyoruz prens en çokta ben tabiki ben yani 1 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın fjgj Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Pek tanımıyorum seni 😅😇 1 28 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Geçen denk gelmiştik seninle bir sorumda :)) Yorumla kafkefsago +1 yıl Evet ama kişiliğini bilmiyorum o anlamda dedim😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çok iyi :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almissin cjgn Yorumla kafkefsago +1 yıl Eksi kaldı miydi yab 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Var fjgj Yorumla kafkefsago +1 yıl Ben o işareti üzgün duruyor diye atıyordum millete 🤣🤣 ayıp oldu😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi anlamı işte fjgj Yorumla kafkefsago +1 yıl Hepinizden özür dilerim🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dhdhfjfig Yorumla kafkefsago +1 yıl O değil de ben iyi yorum yapmadım beni niye eksilediniz yav 🤣🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya 😂😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahah😅😅, kim merak ettim djsjsj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yorumlarda yazmış dhfh Yorumla kafkefsago +1 yıl Ahahha sesten tanıyamadım 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yok artık dhfjgj Yorumla kafkefsago +1 yıl Belki tanıdıktir dediydim yav😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ya var ya 😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl Djdksksk 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fkdjfj😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl Sen taniyon mu peki, gizli bı hayranın gibi 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım çok :)) Yorumla kafkefsago +1 yıl Doktor değilim ama hastam çok diyorsun😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle aslinda😂😂😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl Hastadan bize de bırak yav doktor bey 😅😅🤣🤣 ahahahha böyle de abazanlara benzedim djsjsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂😂 Yorumla kafkefsago +1 yıl 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kendini çok fazla seviyorsun derim 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranım da çok kız djfjh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın xnvb Yorumla bitterimo +1 yıl Her kimse sırasıyla herkesi eksilemis hahsjsjsjsh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gereksiz biri 2 2 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hiçte değilim :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İyi prenssin.)) 1 8 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki 😂👍 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın fjcn Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Demekki iki kişi kötü prens olarak görüyor. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir eksi var :)) Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Bende iki gözüküyor 😶 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir artı bir eksi o iki yazması ondan Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Heee 💡💡 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 15,2b cevap paylaştı. Tanımam ama adamsın 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tanısan daha çok seversin demekki :)) Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl balsın 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki 😂😋 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın fjgj Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl öfff banane Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hashtagde karşıma çıktın kesin o'dur dedim ve nasıl bildim ama öaşxmalzjö
Çünkü prensim kız :))
Akıl hastası
Olanı diyorum djdvc
Eksi almışsın kız djfj
https://voca.ro/17r4w5VJS3ZR
Öyle mi denir gizli kız hhchcch
😏
Niye gizlisin xncv
gizli olmak istediğim için 😬🤪
O ses ne öyle kız :))
nesi var😶
İnce böyle kız 😂
ince sevmiyor musun prens dşşcşe😞
Ondan demedim ama sonda dedigin şey 😂😁
hhe sşşflfşeş
Niye öyle dedin gizli kız seni dgxf
küfür olsun diye söylemedim ama iltifat olarak algıla sen onu eşşcşe
Diyosun dhdgd
ihm gelmişken eksiliyim şunları öyle gidim
Kız gizli cbcj
Kız gizli chgh
efendim kız prens lslfdlelş
Sensin o kız hehhshsv
ihm profilin neden gizli kız
Baktın mı :))
baktım gizli🙄
Görmen için bir şey yapman lazım fhgh
Seni seviyoruz prens en çokta ben tabiki ben yani
Diyosun :)
Eksi almışsın fjgj
Pek tanımıyorum seni 😅😇
Geçen denk gelmiştik seninle bir sorumda :))
Evet ama kişiliğini bilmiyorum o anlamda dedim😅
Çok iyi :))
Eksi almissin cjgn
Eksi kaldı miydi yab 😅
Var fjgj
Ben o işareti üzgün duruyor diye atıyordum millete 🤣🤣 ayıp oldu😅
Eksi anlamı işte fjgj
Hepinizden özür dilerim🤣🤣
Dhdhfjfig
O değil de ben iyi yorum yapmadım beni niye eksilediniz yav 🤣🤣
Bak ya 😂😂
Ahahah😅😅, kim merak ettim djsjsj
Yorumlarda yazmış dhfh
Ahahha sesten tanıyamadım 😅😅
Yok artık dhfjgj
Belki tanıdıktir dediydim yav😅
Ya var ya 😂
Djdksksk 😅😅
Fkdjfj😂
Sen taniyon mu peki, gizli bı hayranın gibi 😅
Hayranım çok :))
Doktor değilim ama hastam çok diyorsun😅
Öyle aslinda😂😂😂
Hastadan bize de bırak yav doktor bey 😅😅🤣🤣 ahahahha böyle de abazanlara benzedim djsjsjs
Ahah ya 😂😂
😅😅
😂😂😂
Kendini çok fazla seviyorsun derim
Hayranım da çok kız djfjh
Eksi almışsın xnvb
Her kimse sırasıyla herkesi eksilemis hahsjsjsjsh
Kız 😂
Gereksiz biri
Hiçte değilim :)
Eksi almışsın 😂
İyi prenssin.))
Tabiki 😂👍
Eksi almışsın fjcn
Demekki iki kişi kötü prens olarak görüyor.
Bir eksi var :))
Bende iki gözüküyor 😶
Bir artı bir eksi o iki yazması ondan
Heee 💡💡
:))
Tanımam ama adamsın
Tanısan daha çok seversin demekki :))
balsın
Tabiki 😂😋
Eksi almışsın fjgj
öfff banane
Kız 😂