Diğer Yatagimi kirmak isteyen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Sey yeni yatak almak istiyomda kirmak isteyen varmi🥺👉🏻👈🏻 Güncellemeler+1 yıl Aaaa abazalar iki dakikada hemen toplanmis Yatagimi kirmak isteyen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. 😂😂 hahahaha instagramdaki bot hesaplar gibi olmuş soru 😂😂 taytımı yırtarmısıncı tayfa sorusu gibi 😂😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahahhaha Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Kırmam ama eğer istersen komplo düzenlerim kırılmış gibi görünür 1 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 866 cevap paylaştı. Yenisini alıp gelirim kırılacak yatak olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kirilmasi lazim iste kadin gucuyle nasil kiriyim Yorumla
Hlkdündar Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. neden kirilmasi lazim. istanbuldaysan yardımcı olayım 0 0 Yorumla
Shirley_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kıran kişi yatak alacak sana sanırım 🤦♀️ 2 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Cok kiracak talipli var ben ge kaldim😭😭😭 1 0 Yorumla
Raistlin_Majere Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Beraber olacaksa eze eze parçalarız bile. 1 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yatak mı kırılacak bel mi? 1 1 Yorumla Buketciğiniz4001 +1 yıl 🙄 Yorumla
Sahincanli Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Kilolu biri gerekiyor zipladimmi kirar rahatlikla 1 1 Yorumla Sahincanli +1 yıl Altta sen kalırsan sikinti Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Kırmadan hayrına muhtaç birine verseniz? 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bana versene yatağı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla uomoitaliano +1 yıl Olum ne cimrisiniz ya seks yaparken kırsak mutlu oluyolar ver diyince hemen yok Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. yok kanka 1 2 Yorumla anonimbirsey +1 yıl sallama ln abaza diye kim toplanmış hayır dedik ya Yorumla Soran +1 yıl Ashshahahaah 😝😝 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aklıma kötü kötü şeyler geliyor 3 10 Yorumla Alarasmin +1 yıl Kötü düşünme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alarasmin soru fesatlık içeriyor Yorumla Alarasmin +1 yıl 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak soran nasıl gülüyor abaza toplamak için sorulmuş bir soru Yorumla Alarasmin +1 yıl Başarılı oldu sanırım ne dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alarasmin baya olmuş yorumlara bak Yorumla Alarasmin +1 yıl Erkek bile olabilir. bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Alarasmin erkektir ya soran kız mısın erkek misin Yorumla Soran +1 yıl Bir erkek bu soruyu sorabilirmi sence? Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. yasadik en kralini yasadik 0 0 Yorumla
_Leonidas_ Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. Yatakların fiyatı uçtu bak😂😂 1 0 Yorumla
AYŞİM_ECE Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Vardır mutlaka 3 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kırayım istersen 1 1 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Altta kalırsan ağlama ama Yorumla
SupremeMannn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Olur guzelsen 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Das gibi gaciyim Yorumla SupremeMannn +1 yıl Oh mis 😁 kirariz o zaman dagitiriz ortaligi Yorumla Soran +1 yıl Elin cok yakisikli keske yuzunude gorsek Yorumla SupremeMannn +1 yıl Yuzum de iyi ama keske seninkini de gorsekk Yorumla Soran +1 yıl Yuzunu goster Yorumla SupremeMannn +1 yıl Burdan xperim yetmiyor profilime girip mesaja basip yazarsan gosterebilirim 😕 Yorumla Soran +1 yıl Ozelden yollanilmiyoooo Yorumla SupremeMannn +1 yıl Niye kii yollaniyor Yorumla
Policeee-Beyy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Ben kırarım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen zaten bastan hazirsin Yorumla Policeee-Beyy +1 yıl Her daimmm gel Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Ne şekil bi kırma? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
😂😂 hahahaha instagramdaki bot hesaplar gibi olmuş soru 😂😂 taytımı yırtarmısıncı tayfa sorusu gibi 😂😂😂😂
Hahahahahahahhaha
Kırmam ama eğer istersen komplo düzenlerim kırılmış gibi görünür
Yenisini alıp gelirim kırılacak yatak olsun
Kirilmasi lazim iste kadin gucuyle nasil kiriyim
neden kirilmasi lazim. istanbuldaysan yardımcı olayım
Kıran kişi yatak alacak sana sanırım 🤦♀️
Cok kiracak talipli var ben ge kaldim😭😭😭
Beraber olacaksa eze eze parçalarız bile.
Parçalasam olur mu ;)
Yatak mı kırılacak bel mi?
🙄
Aklımda deli sorular 🤔
üstünde senide kırabilirim
Parçalardım da mesafe işte
Kilolu biri gerekiyor zipladimmi kirar rahatlikla
Altta sen kalırsan sikinti
Kırmadan hayrına muhtaç birine verseniz?
Bana versene yatağı
Yok
Olum ne cimrisiniz ya seks yaparken kırsak mutlu oluyolar ver diyince hemen yok
yok kanka
sallama ln abaza diye kim toplanmış hayır dedik ya
Ashshahahaah 😝😝
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor
Kötü düşünme
@Alarasmin soru fesatlık içeriyor
😅😅😅
😂😂😂😂😂
Bak soran nasıl gülüyor abaza toplamak için sorulmuş bir soru