1 aydir ayri olan sevgilimden mesaj geldi 8 Mart 00:59 da. Kadinlar gunun kutlu olsun yazdi. Sasirdim.. veda etmeyi beceremeyen kisi, pat diye ortadan kaybolan kisi, gelmis kadinlar gunun kutlu olsun diyo.
Sanane? Neden bana yazdi bu simdi? Bahane mi?
Sanane? Neden bana yazdi bu simdi? Bahane mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bahane. Anladığım kadarıyla cevapta vermişsin yakındır tekrar yazması. Gerçekten erkeklere ayrıldıkları düşüncesi 30. Günün sonunda geliyor
Ama is yerinde ki calisan kizlarla takiplesiyo. Online oyun oynuyo arkadaslariyla bitane kiz da var. o kizla da takiplesiyo.
Yani manita yapmamis midir? Veya yapip yinede kutlamis midir
Takipleşebilir , hatta kızlarla konuşmuş başkasıyla sevgili olmuş bile olabilir , ama anlaşılan dönmek istiyor aradığını bulamamış ve ya özlemiş olabilir
Yazmasini oyle bekliyorum ki pisman olsun surunsun. Kadinalr gunun kutlu olsun dedi. Tesekkurler dedim gerisi gelmedi artik bakalim. Spotify den huzunlu muzikler dinliyodu bi kac gun once. Pisman olsun
Yazmak isteyen bahane buluyor demekki künefem ☺️Seni kırdıysa sürünsün kız püh şeref yoksunu adam
Aynen vanilyali pudingim katiliyorum :)) sürünsün kuuupek
az buçuk sen aklına gelmişsin. sen cevap yazdın mı?
Gece yazdi. Sabah tesekkkurler yazdim
yeterli dönüş yapacaksa o yapsın. sanıyorum ki ayrılıkta yanlışı yapan o
Bahane etmis cevap vermeseydin
Ya ne bileyim canım kafam dedim insanlik yapip tesekkurler yaziyim dedim. Yazdim da
Cevap vermedi mi sonra?
Cevap vermemis, o zaman sadece kutlamis. ya da merak etmis tepkini olcmus
Aynen gerisi gelmedi.. degisik vallah
boş ver anlam yukleme onune bak
Başkasını bulamamış dır 😂
Ya bulup yinede kutlamis olabilir mi?
Düşük ihtimal baya düşük hemde
Vallah? Allah Allah ya.. e bahane edip kutladi tamam. Tesekkurler yazdim ya. Gerisi gelmedi. Ne bileyim insan nasilsin derdi. Napiyosun derdi.. veya cesareti mi yoktu devam ettirmeye
Gene gelir merak etme ha bişey söylemeden giden biri dimi sonuc da belki devamını yazmaya yüzü yoktur ama sen cevap verdiysen illaki yazar sana merak etme
Dogru bende oyle dusunmustum. Tesekkur ederim :)
Rica
Boşta kalmış 😃