Türk mafya dizilerine hitaben...
Yıl 1998 Deliydi yüreğimiz sonra vadiye girdik kurtları yok ettik, eşkiya olduk dünyaya hükmettik... sıfırdık bir olduk, içeri girdik, çukura düştük, üç kuruşluk adamlar tanıdık.
Yıl 1998 Deliydi yüreğimiz sonra vadiye girdik kurtları yok ettik, eşkiya olduk dünyaya hükmettik... sıfırdık bir olduk, içeri girdik, çukura düştük, üç kuruşluk adamlar tanıdık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üç kuruş daha iyi olabilirdi yazık oldu çukur favorimdir 2. sezon özellikle
Üç kuruş bitecek bence zaman aşımı olmuş fragmanda izledim.
6 bölüm izledim bıraktım, kurtlar vadisini 3 kere izlemişimdir ilk 95 bölüm efsane
Abi kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en iyi mafya dizisi... Hem konu olarak hemde kadro olarak müthiş bir diziydi. Bir daha öylesi bir dizi yapamazlar.
Çakıra yazık oldu orada da zaten öldüğü bölüm çok saçmaydı kapıdan içeri falan girmesi Çakır tongaya düşmez o kadar suikast hazırlayan herif bilmediği yere kapıdan girmez
Polatın ön plana çıkması için çakırı harcadılar seneryoda. Kurtlar vadisinin özeti zaten mehmet karahanlının imparatorluğunu oğluyla çökertmeleri. Güya bunuda yapan ihtiyarlar
Yav onlar zaten sonradan uydurma ben ilk 95 bölümden sonrasını zaten yok sayıyorum olmamış gibi
Deli yüreği az çok hatırlarım ben 11 yaşımda falandım dayımlar izlerdi hatta özenip tane de silah almışlardı beyaz 😬
Konseyin içinde en güçlüsüde zayıf görünen Nizamettin güvençmiş. Hüsrev ağa ve lazziyadan hatta testereden çekinen adam en son öldü
Aynen sinsi çıktı Kılıcı bile hakladı herif
Aynen
ee yani
Gençliğimi özetledim 😁
98’de 4 yaşında bir veletsin neyin acısı neyin kahrı
Düşün işte 4 yaşında Deli yürekle başladım 😁
dünyanın çilesini sen sırtlanmışsın evlat
Hahaha 😁
Way gidi way
Hey gidi hey