Diğer Size bu yüz ifadesi neyi çağrıştırıyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bence yürürken ayak serçe parmağını masaya çarpmış ve canı çok acımış ama yine de yoruma açık bir yüz ifadesi.. Size bu yüz ifadesi neyi çağrıştırıyor? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 6,1b cevap paylaştı. sanki misafirlikteyken osuramamışta o evden ayrıldıktan sonraki ilk fırsatta doya doya osurmuş ifadesi bu 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm ilginç bir bakış açısı ama yaratıcı Yorumla zirkonn +1 yıl 😂😂 heralde yani Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Mola vermeyen bir otobüsle uzun bir yolculuk yapan kişinin varış otogarında ki umumi tuvalete girdiği o an. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 2.5 üst verdiği maçta gol bile çıkmamış, kuponu yatan, parası batan erkek tepkisi. 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. kabız ve hemeroid bi yandan da , kıyamam kalbi beynınde atıyo. 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. O an fotoğrafı bu Yaklaşık 15 saniye sürer Herşeyden soyutlanılan o an 0 0 Yorumla
Khlyen Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güneş çarpmış suya ihtiyacı olan insan yüz ifadesi heryerde tanırım 😂 0 0 Yorumla
ouraborus Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arabanın deopyu doldurduktan sonra ödeme yaparken benim suratım bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu sitedeki sorular tek hücreli canlılara kendini zeki hissettirir. 0 0 Yorumla
jeliiboncuk Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Tuvalette?😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahhahah evet bu da olabilir Yorumla
Mehmetby123 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Oyle olmak istermisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olmak ister miyim Yorumla Mehmetby123 +1 yıl Gel anlatayım Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bence oral seks çektiriyor. 1 2 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl S*kso yazmistim. Yorumla Yanlizerkek78 +1 yıl Evet bende öyle gördüm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence boşaltım sistemi görevini yerine getirmiş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani çişini mi yapiyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle hyr 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kakasını mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Walla bence bosaliyor Yorumla
Shirley_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sevişme 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hmm bu da senin bakış açın Yorumla Soran +1 yıl Demek ki biraz fesat dusunuyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
sanki misafirlikteyken osuramamışta o evden ayrıldıktan sonraki ilk fırsatta doya doya osurmuş ifadesi bu 😂😂
Hmm ilginç bir bakış açısı ama yaratıcı
😂😂 heralde yani
Mola vermeyen bir otobüsle uzun bir yolculuk yapan kişinin varış otogarında ki umumi tuvalete girdiği o an.
2.5 üst verdiği maçta gol bile çıkmamış, kuponu yatan, parası batan erkek tepkisi.
kabız ve hemeroid bi yandan da , kıyamam kalbi beynınde atıyo.
O an fotoğrafı bu
Yaklaşık 15 saniye sürer
Herşeyden soyutlanılan o an
Güneş çarpmış suya ihtiyacı olan insan yüz ifadesi heryerde tanırım 😂
Arabanın deopyu doldurduktan sonra ödeme yaparken benim suratım bu
Bu sitedeki sorular tek hücreli canlılara kendini zeki hissettirir.
Tuvalette?😂
Hahhahah evet bu da olabilir
Oyle olmak istermisin
Nasıl olmak ister miyim
Gel anlatayım
masayı ters çevirip ayağına oturmuş
Amacın ne acaba:) çılgın kız
Tansiyonuyükselmiş :)
boynu ağrıyor :)
Bence oral seks çektiriyor.
S*kso yazmistim.
Evet bende öyle gördüm