Diğer Hamarat kızlardan niye kalmadı pek? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Anca açık seçik pozlarla sosyal medyada pozlar filan sorunca da bilmezler nedense yapmayı :)) #prenshamaratsorusu Güncellemeler+1 yıl #prenshamaratsorusu Güncellemeler+1 yıl Şu sitede de varlar 😂 Hamarat kızlardan niye kalmadı pek? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sweetdreams20 Takip Et Xper 6 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Hiyooooo mesela ben yani az sevgilime pasta yapmadım çok iyi bakmıştım eski sevgilime bebek gibi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız djcvx Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Gayet hamaratim sor anlatim 😄 1 18 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Anlatsana pembeli :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Neyi? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Anlat demişsin ya djfj fenomen olmuşsun Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Konu hamarat olmak değil mi ya ben yanlış mı geldim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onu dedim zaten 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Türk yemeklerinin yüzde seksenini yaparım temizlik işi zaten bende. Örgü de bilirim bak. Sonra turşu konserve vs bilirim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ve cinsellik fenomesin de kız 😂😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Tabi tabi. Sırada aşk var daha 😄Kariyer de var daha ne olsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hepsinden biraz mi diyosun kız :D Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Hepsinden yeteri kadar Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabi uğraşmak da lazım :) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Önceden denk geldiğimizde fenomen değildin kız 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Vallahi hatırlamıyorum özür dilerim.Yeni oldu zaten fenomenlik😊 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen böyle değildin pek fjcj Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Nasıldım? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Şimdi daha çok gülmeye çalışıyor gibisin :)) Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Tarz değişikliği diyelim. Güzel analiz tebrik ediyorum👍 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kişilik analizlerim iyidir :) 👍 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben varım her gün güzellik bakımı yaparım sfjkglg 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka pembeli dbvb Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Bilmem djfkglhçb Bakımlıyım demek istedim herhal Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hamarat misin Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Değilim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Soru öyle 😂 Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Hamhamaratım.)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Değilim dedin dj Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dünya değişiyor be kankam 🙂 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum :)) Yorumla
je-manque Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İddalı değilim ama istersem yaparım. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Mesela :)) Yorumla je-manque +1 yıl Ne istersem Yorumla PrensHazretleri +1 yıl İddialı değilim diyosun 😂 Yorumla
Paranoidsizofrenkiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Açık saçık poz veriyorum ama hamaratım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin gibi misindir kız 😂😁 Yorumla Paranoidsizofrenkiz +1 yıl Sen de prens misin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet :)) Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kalk git kendin yap. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sen yapamıyor musun kız fhf Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Senin gibi tiplere yapmam genelde Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bir prense yapmak şeydir kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hiyooooo mesela ben yani az sevgilime pasta yapmadım çok iyi bakmıştım eski sevgilime bebek gibi
Kız djcvx
Gayet hamaratim sor anlatim 😄
Anlatsana pembeli :D
Neyi?
Anlat demişsin ya djfj fenomen olmuşsun
Konu hamarat olmak değil mi ya ben yanlış mı geldim
Onu dedim zaten 😂
Türk yemeklerinin yüzde seksenini yaparım temizlik işi zaten bende. Örgü de bilirim bak. Sonra turşu konserve vs bilirim
Ve cinsellik fenomesin de kız 😂😂
Tabi tabi. Sırada aşk var daha 😄
Kariyer de var daha ne olsun
Hepsinden biraz mi diyosun kız :D
Hepsinden yeteri kadar
Tabi uğraşmak da lazım :)
Önceden denk geldiğimizde fenomen değildin kız 😂
Vallahi hatırlamıyorum özür dilerim.
Yeni oldu zaten fenomenlik😊
Sen böyle değildin pek fjcj
Nasıldım?
Şimdi daha çok gülmeye çalışıyor gibisin :))
Tarz değişikliği diyelim. Güzel analiz tebrik ediyorum👍
Kişilik analizlerim iyidir :) 👍
Ben varım her gün güzellik bakımı yaparım sfjkglg
Ne alaka pembeli dbvb
Bilmem djfkglhçb Bakımlıyım demek istedim herhal
Hamarat misin
Değilim
Soru öyle 😂
Hamhamaratım.))
Değilim dedin dj
Dünya değişiyor be kankam 🙂
Olanı diyorum :))