Arkadaşlar yaklaşık 6 öy önce sevgilimden ayrıldım 4 yıllık çevrem kalmadı uzun bir ilişki yaşadığım için bir sene oldu üni biteli kpss girdim kazanamadım işsizim evdeyim 1 yıldır hep boşluktayım ne sevgilim var ne işim 25 yaşındayım sizce işe girince herşey düzelirmi güzel bir kız olduğumuda söylerler hep ama çok umutsuzum geleceğmden arkadaşlarım nişanlanıyor, evleniyor ben hala evdeyim bu yüzden mi sevgilide bulamıyorum sizce evde kalmışmıyım ben:(
Cevabın nedir?
Ya siz kadınlar neden yaş konusunu bu kadar dert ediyorsunuz anlamış değilim geçenlerde 42 yaşında bir iş arkadaşımın düğününe gittim ilk kez evleniyordu doğru insanı bulduğu için o kadar mutluyduki bırakın ya erken evlenmezsen evde kalırsın muhabbetlerini
12 Yorumla
SoranAynen haklısınız
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umut en beklemediğiniz anda çalar kapinizi
42 Yorumla
Soran+1 yılİnş:(
+1 yılbacım dert etme bende 23 yaşındayım kpss girdim kazanamadım bir senedir evde kapalı kaldım sırf ders çalışmak için arkadaşlarımla iletişimim koptu ama bunu kalkıp da evde kaldım diye yorumlama bir işe başla emin ol her şey güllük gülistanlık olacaktır:)
15 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamışsın sağol canım kpss olmadı bir yıl çalıştım şimdi özel şirktlre başvurcm bir ortamım olursa mutlu olurum uzun bir ilişkiden çıktım hiç kimsem kalmamış:(
- +1 yıl
sıkma canını her inişin bir çıkışı vardır:) ilişkin bitti diye dünya bitmedi ya işe başlayınca kendine yeni bir ortamda kurarsın olur gider:) ben hep bu şekilde sakinleştiriyorum kendimi yoksa karamsarlığın dibine vuracağım:P
Soran+1 yılBende öyleyim işte aynen saol canım
- +1 yıl
rica ederim benim gibi olan birilerini duyunca istemeden de olsa yalnız değilim diye mutlu oluyorum şimdiki gibi:)
Soran+1 yılBende canım<3
Karamsarlığa girme git iş bul çalıs sonra cevren genişler hep güler yüzlü ol millet 35 inde evlenp cocuk yapıyo evde flan kalmadın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılİşe girmek için kurum sınavlarını bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
59Cevap
+1 yılGeç olsun güç olmasın derler. hayırlı bir eş olsun da gerisi o kadar önemli değil. bnmde 1,5 yıllk bir ilişkm vardı 4 ay önce bitti. kız çevrem fazla yok ondan buralarda takılıyorum maksat zaman geçirmek. yalnız hissetmen normal o bir alışkanlıktan kaynaklanıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru diyorsun geç olsunda güç olmasın bir beş sene daha yolum var bakalım
- +1 yıl
hiç ummadığın anda karışna çıkar belki biranda etkilenirsin belkide konuştukça olur. sabrın sonu selamettir :) Mesleğim gereği selametle kelimesini çok kullanırız. Size selametle diyorum :)
Soran+1 yılSağolun inş iyi günler:)
- +1 yıl
Rica ederim :))
+1 yılhey sen evde kalmak kelimesi nedir kaç yaşından sonra bu kelime gider insana. saçmalama 25 yaş demek hayatında en doğru karar verebileceğin yaştasın. bende 26 yaşındayım evdemi kaldım. saçmalama kendine iyi bak yeter kısmet bu işler ve yalnızlık allaha mahsus. hadi bakayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok sağol
- +1 yıl
saygılar sevgiler
evde kalma barajı otuza yükseltildi yeni torba yasayla :D
Oluruna bırak herkesin bunalımlı ve yalnız zamanları olur, sıkıntılı günlerin geçer endişelenme bir bakmış güneş hiç olmadığı kadar parlamış gök yüzünde... Allah gönlüne göre versin.11 Yorumla
Soran+1 yılİnş amin hepimizin çok sağolun.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde kalip calismazsan evde kalmis olursun ama yasin genç yani 28 yasinda komsu kizi vardi mesela bu ay nişanlanacakmis
Yani kısmet nerde bilemem ama kız bakımlı hoca
Yani kulaktan kulaga dolasir dedikodu
Sen evde kalinca dedikodun nereye kadar gidebilir ki
Bence en kötü bir işte calis derim
Zaten calismanin fitratinda var evlenmek için ;)02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışcam iş arıyorum:)
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Daha dur once bir kariyer yap ekonomik ozgurlugunu kazan evlilige daha var bir kac iliski yasa deneyim kazan anne olacak es olacak olgunluga eris bir
10 Yorumla
+1 yılSadece kuruntu yapıyorsun evde mi kaldım diye düşünerek. İnsan içinde sosyal olsa yaşantın eminim çok kişi ile karşılaşırsın. Nasip kısmet derler ya bir yerde muhakkak seni bekliyordur git ara bul ya da o seni bulur ama evde değil
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın bir an önceişegirmeliyim
- +1 yıl
İş olmasada insan içine çık arkadaşlarla cafe felan muhabbet muhabbeti arkadaş arkadaşı getitir unutma
Soran+1 yılHiç arkadaşımda yokki:(
- +1 yıl
Nerede yaşadığını bilmiyorum ufak bir şehirdemisin. Eski arkadaşlarına ulaş veya yeni arkadaşlıklar edin bence
Soran+1 yılAnkarada ama hiç çevrem yok
- +1 yıl
Neden bu kadar arkadaşlarını yok ettin uzun süren ilişkinden dolayımı? Arkadaş listene eklermisin beni
Hakkında hayırlısı olsun. İNŞALLAH hayırlısı çıkar.
12 Yorumla
Soranİnş saolun
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılben beklemiyorum artık nasılsa Allahın izini ile en geç bir ya da iki ay içinde emniyete işe başlayacağım kısmetim orada çıkarsa çıkar çıkmazsa derim tamam Allah nasip etmemiş
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
o yüzden ben dert etmiyorum nedense eskiden sen gibi idim baktım yok ne kadar savaş versen Allah sana onu bir adım uzak tutuyor işte zorlamayacaksın olursa olur olmazsa olmaz ha dersen hep mi yalnız kalacaksın kalacağız emin ol Allahtan başka kimse yalnız değildir elbet bir kısmeti yaradan insanın karşısına çıkarır bak ben tercihlerim çıkmaz dedim İstanbul u salladım emniyete birden İstanbul çıktı düşün tahmin etmedim çıktı
Soran+1 yılÇok haklısın bazen akışına bırakmalı hayat herşey gönlnce olsun
- +1 yıl
senin de gönlünce olsun umutsuzluk etme bil umutsuzluk şeytanın işidir Allaha olan isyanı tetikler
25 yaş evde kalma yaşı değil ki ya bir 30 ol bakalım :P ayrıca işe girince falan kalmaz bu düşüncelerin merak etme "-"
21 Yorumla
Soran+1 yılİnş saol canım
Bu kızlar yaşı niye bu kadar takıyor ya bırak akışına gitsin. Benim lisede yanımda oturan çocuğun şimdi 6 yaşında kızı var. Ayrıca 27 yaşındayım 1 kere sevgilim olmadı böyle uzun iliskilerin bittigini görüyorum diyorum ki hayırlı olmicaksa zaten olmasın diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama ne alaka evde kaldınla evde falan kalmadın sen
13 Yorumla
Soran+1 yılRahatlattın çok sağol
Cevap sahibi+1 yılÇok ciddiyim ben ellili yaşlarına gelip hala evlenememiş insanlar tanıyorum üstelik bu durumu hiç sorun etmiyorlar
Soran+1 yılDoğru diyosun
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Işin yoksa ve olmazsa evde kaldın kız erkek fark etmez hayatın gerçeği bu ama kızların bir şansı var işsiz kalsan bile ciddi anlamda fiziki güzelliğin varsa belki işli bir oğlan alır seni
00 YorumlaBurcu sen misin? yazacaktım ama. Allah'tan o 27 yaşında :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılsıkıntı yapma, işe gir, spor yap kendine bakmaya devam et, neyın ne olacağı hiç belli olmaz , belki 30 unda evlenırsın ama hiç yoktan mutlu mesut yaşarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılYa çok güzel bir bayan oldugumu söylüyorlar ama bn ortamımı kapadım uzun ilişkiden çıktım iş de yok evdeyim hep inş:(
Ya ne takıyorsun ben nisanda nişan attım kız 29 yaşındaydı.. Merak etme güzelsen evde kalmazsın bir de işe girdin mi Taliblerin daha da artar.. pozitif ol negatif olma yoksa bu senin hayatına yansır..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tşkrlr
Valla malesef üniversite bitince böyle oluyor. Eski çevreniz olmuyor. Biriyle tanışacak ortamınız olmuyor vs. Belki iş hayatına atılınca olabilir. Ya da eve gelecek kısmetleri bekleyeceksiniz.
00 Yorumla25'te evdemi kalınır ya daha gençsin.. üstelik atanırsan seni istemeye gelenler eksik olmaz.. k zateni sende çalıştığın iş yerindeki bekar erkeklerden teklif alabilirsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş yaa:(
kızlar seçme değilde seçilme hakkına sahip oldukları için sabretmelidirler.
10 YorumlaHer kör atın bir nalbantı vardır der idi rahmetli dedem takılma bu kadar evlenenleride görüyoruz boşveeeer
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın hayırlısını beklemek lazım
+1 yılSacmalama ya evde kalma yaşı 30 dan basliyo bende 24 um bende baslayim oturup aglayama o halde :p
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım:)
- +1 yıl
Üzme canını nasip bu işler bir bakmissin ki cikivermiş karsina o kisi
sıkıntı yapma senin gibi olan erkeklerde var hem evlilik yaşı artı artık
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılAynen inş
Soran+1 yılSaolun
Aynisini erkek olarak bizde düşünüyoruz. Yas ilerledikçe sosyal ortamda azalıyor. Senin gibi düşünen kızlar nerelerde takılıyor onu de hele..
04 Yorumla
Soran+1 yılEvde:)))
Soran+1 yılİşte bir işe girmek şart inş girersem hayrlısı olsun dyrm
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl26 yasindayim 1 senedir calisiorum.. ise girince sosyal hayatin daha azalio.. artik bu sefer ailen sana birilerini gostermeye baslio.. artik o seni begencek sen onu begencen evlencen iste :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 34 yaşındayım bekarım evde kalmadımda öyle bir düşünceye kapılmamda ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden evlenmiyorsunuz peki?
Cevap sahibi+1 yılkısmet olmadı belkıde hiç ciddi şekilde evlilik aklımada gelmedi
Soran+1 yılHayırlısı
Cevap sahibi+1 yılsen hakındada hayırlısı
yok daha kalmadin 30 kadar yol var daha cooook gencsin yolun basindasin hemde :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım
Allahtan hayırlısını iste. Daha gençsin 30 a kadar yolu var.
02 Yorumla
Soran+1 yılOtuza kadar yolu var hayırlısı:(
niye evde kalacan ki benim çevremde 30 yaşından sonra evlenen bir sürü bayan var.
10 Yorumlabende aynı durumdayım evden olmadan kaynaklı iş hayatına girince sosyal ortamın olunca hepsi olur benim daha hiç sevgilim olmadı haline şükret :( :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de 31 yasındayım ama ben de evde kaldım sanırım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba:)
kariyer. net e gir bir cv doldur basvuru yap iyi gelir ;)
05 Yorumla
SoranYapyrm ki hep dönmüyolar hiç:(
Soran+1 yılDevam edyrm hala:)
Soran+1 yılSağol:)
bazen böyle sorular cevaplar okuyunca recep ivedik olsaım geliyor ne evde kalması ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy çok sağol:))
+1 yılYahu ne çabuk derdine düştünüz bunun merak etme işini eline al düzelir herşey :D
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ya
- +1 yıl
Kıyamam :D
Soran+1 yıl:))))))
korkmana gerek yok kanka evde kalmadın eğer evde kalma riskin varsa ben çantada kekliğim ben alırım seni söz
08 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün kanka sağol:)
Soran+1 yılHaklısın kanki bir işe giriyim etrafa bakcam artk
Soran+1 yıl:))))))
Soran+1 yılAllah sahibine bağışlasın kanka:)
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer kurtlu fasulyenin kör bir alıcısı vardır takma kafana bulursun birini
00 Yorumla
+1 yıl36 yaşındayım evde mi kaldım ben?:(... keşke teklifleri değerlendirseydim zamanında:S
00 Yorumla
+1 yılKalmazsın inşallah. Benimde sewgilim sevdiğim yok bende boştayım... düşünürsen.
00 Yorumlabir konuşalım yaşta 25 zaten yeterince olgusundur :))
00 YorumlaEvde Kaldiğini düşünen kizlar Merak Etmeyin Hepinizi Ben Alirim ))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşünme öyle canm daha gençsin merak yapma nasibin elbet çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılbir is bul yavas yavas basla demekki sana layik olan erkegi gelecektr gostercek ayrildigin kisi demekki senin alnina yazilan kisi degilmis.
00 Yorumla
+1 yılAynı sorun bendede varr :( is yok evde kaldik valla
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen:(
- +1 yıl
Uzun ilişki yasadiysan sıkıntı ya
- +1 yıl
Sen gene kizsin ya bulursun bence :( ne okudun sen
Soran+1 yılİktisat
- +1 yıl
Hmm benim durumum senden daha kötü inan hic tanımadığım bir sehirde kimsesiz kaldim uniyi baska yerde okudum liseyi baska yerde tanıdık kimse yok iş yok hiçbişey yok bir tek burasi var
Soran+1 yılAllah yardımcısı olsun herkesin:(
- +1 yıl
Ole valla herkes benim arklarda evleniyor kaclisin sen? Keske senle ayni sehirlerde olsak :D
kaca karı oldun.35 yaşıdaki erkek ihtiyarsa sen yandın.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılçıkın şu kafalardan yaa.. oluruna bırak pembiş..
05 Yorumla
Soran+1 yılBıraktım zaten:)
- +1 yıl
o. O bu bırakmış halin mi?
Soran+1 yılArada takıyorumm:)
- +1 yıl
arada bırakıyor olmayasın.. böyle taktıkça kedili kadın olmaya mahkunsun.. sdffa
Soran+1 yılHaklısın yaa
işe başla, sosyalleş her şey düzelir :D
10 Yorumla
+1 yılAz çıkıp görün insanlara bu şekilde zor tabi ki
03 Yorumla
SoranHaklısında gidebilcek biyerim yok
- +1 yıl
İşe girmekle başlayabilirsin
Soran+1 yılBulursam gircem sağolun
+1 yılEvde kalma dışarı çık sen de
03 Yorumla
Soran+1 yılİçimden gelmiyo ortamımda kalmadı soruda dediğim gibi:(
- +1 yıl
Benim de ortamım yok işten eve evden işe.. napak ölek mi?
Soran+1 yılHaklısın
Ben seninle evlenmek istiyorummmm :((
00 Yorumla
+1 yıl30a kadar yolu var merak etme:)
06 Yorumla
Soran+1 yılSağol canıö
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
30 a kadar yolu var diye beklemekte olmaz degilmi :)
- +1 yıl
Neden olmasın?
- +1 yıl
30 yasına geldiğinde anlarsın neden evlenmedim diye
- +1 yıl
Hayırlısı...
kız daha cok gençsin 28 30 var daha :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım çok rahatladımö:)
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bnde 25 yaşndaym skntı yok ;-)
00 YorumlaEvet biraz öyle galiba :-)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((((((
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSennevde kaldiysan biz toprak olalim 29
02 Yorumla
Soran+1 yılOfff ki ne offff:)
- +1 yıl
Evlenenleride goruyozz hayati kayiyoo oylee super vallaa
ben 29'um ben de evde kaldım. üzülme. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru napalım herkes evlencek diye bir kural yok:)
Soran+1 yılAynen
Hayir daha cok gencsin dur bakalim panik yapmaa
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılSen bir is hayatina atıl gerisi gelir.
04 Yorumla
Soran+1 yılİnş yaa:)
- +1 yıl
Hersey gönlüne göre olması dilegiyle.
Soran+1 yılSaolun sizinde:)
- +1 yıl
Ins 😊 sağ ol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı kaderi paylaşıyoruz: ))
010 Yorumla
SoranNapcaz:(((
Cevap sahibi+1 yıldoğru insanı bulmak çok geç değildir genede
Soran+1 yılİnş buluruz hayırlsı
Cevap sahibi+1 yılvalla sapık olarak görmeyin nettende olmaz demeyin ama sizin gibi biri ile tanışmak ve arkadaş olmak isterdim ama olmayacağını biliyorum
Soran+1 yılYo öyle görmem de asla olmaz ki:(
Cevap sahibi+1 yılbunu bende biliyordum olmayacağını zaten hayat ne zaman güldü ki yıllardır yalnızız gene yalnızlığa devam anlaşılan
Soran+1 yılBende öyleyim😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılüzülmeyin siz
Soran+1 yılSiz de üzülmeyin bir gün bizede güler belki kader
Cevap sahibi+1 yılinsallah
sen nerdesin bakalım :D
00 Yorumla30 a kadar yolun var
22 Yorumla
Soran+1 yılAnnmde öyle dedi sağolun moral oldu
- +1 yıl
30 olmadan evde kaldım diyen kızları soğuk suda yıkamak lazım... :)
Yok artik 25 ysnda ev demi kalınır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesleğin ne merak ettim?
01 Yorumla
Soran+1 yılİktisat
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri