Güzellik & Bakım Badem tırnak nasıl yapılır? Bu öyle olmuş mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yarım saattir törpüleye törpüleye anca bu kadar yapabildim Badem tırnak nasıl yapılır? Bu öyle olmuş mu? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. O tirnaklarin altinda kocaman bir mikrop dunyasi olusuyor.Kes gitsin bence. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Gittiğim heryerde elimde eldiven oluyor fırsatını buldukça elimi yıkıyorum ve yıkama şansım olsada olmasada dezenfekte edici sprey ve kolonya karışımı sıkıyorum elime ve tırnaklarımın altına Yorumla Soran +1 yıl Mikrop riskini de baya azalmış oluyor Yorumla halilim123 +1 yıl Bilemeyecegim. Ben sahsen uzun tirnakli ve ojeli birisinin yaptigi yiyemiyorum.Benim gibi de cok insan var.Ayrica uzun tirnakli olmak guzel olmakmis gibi lanse ediliyor surekli. Bunu da anlamiyorum. Bu dogru degil bence. Yorumla halilim123 +1 yıl (Yemegi) kelimesini yazmayi unutmusum. Yorumla Soran +1 yıl Yiyip yememek sizin ve o bahsettiğiniz kişilerin kararını ama hijyene dikkat edildiği sürece sıkıntı olmuyor Yorumla halilim123 +1 yıl Peki. Tesekkurler kisa sohbet icin. Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kişii Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel olmuş ben de yapacağım fakat bence tırnağını birazcık daha uzatabilirsin biraz kısa olmuş ama güzel. 0 0 Yorumla
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ay tırnakların çok güzelmiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ❤️ Yorumla
blesyou Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Tırnakların çok pis 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Size bunu düşündüren nedir Yorumla blesyou +1 yıl Orta parmağın ucu Yorumla Soran +1 yıl O kalemin mürekkebi sandığım bir şey ve ellerimi okadar antibakteriyel sabun dezenfekte edici sprey kolonya vs ile geçmeme rağmen çıkmıyor Yorumla blesyou +1 yıl Neden oje sürmüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Sürüyorum ama törpüleyeceğim zaman siliyorum törpüledikten ve bakımını yaptıktan sonra tekrar sürüyorum Yorumla Soran +1 yıl Bazende doğal halleri ile görmek hoşuma gittiği için bakımını yaptıktan sonra oje sürmeden bırakıyorum Yorumla blesyou +1 yıl He anladım böyle deniz mavisi üzerine yeşil oje sürdün mü Yorumla Soran +1 yıl Hayır French oje ya da desen vs yapmadıkça tırnağımda tek renk ojeyi tercih ediyorum Yorumla blesyou +1 yıl Anladım Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. yaşın kaç cocugum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 18 neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmus iste 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bana sürekli bir orantısızlık varmış gibi geliyor öyle hissediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O tirnaklarin altinda kocaman bir mikrop dunyasi olusuyor.
Kes gitsin bence.
Gittiğim heryerde elimde eldiven oluyor fırsatını buldukça elimi yıkıyorum ve yıkama şansım olsada olmasada dezenfekte edici sprey ve kolonya karışımı sıkıyorum elime ve tırnaklarımın altına
Mikrop riskini de baya azalmış oluyor
Bilemeyecegim. Ben sahsen uzun tirnakli ve ojeli birisinin yaptigi yiyemiyorum.
Benim gibi de cok insan var.
Ayrica uzun tirnakli olmak guzel olmakmis gibi lanse ediliyor surekli. Bunu da anlamiyorum. Bu dogru degil bence.
(Yemegi) kelimesini yazmayi unutmusum.
Yiyip yememek sizin ve o bahsettiğiniz kişilerin kararını ama hijyene dikkat edildiği sürece sıkıntı olmuyor
Peki. Tesekkurler kisa sohbet icin.
Rica ederim
Çok güzel olmuş ben de yapacağım fakat bence tırnağını birazcık daha uzatabilirsin biraz kısa olmuş ama güzel.
Ay tırnakların çok güzelmiş
Teşekkürler ❤️
Tırnakların çok pis
Size bunu düşündüren nedir
Orta parmağın ucu
O kalemin mürekkebi sandığım bir şey ve ellerimi okadar antibakteriyel sabun dezenfekte edici sprey kolonya vs ile geçmeme rağmen çıkmıyor
Neden oje sürmüyorsun
Sürüyorum ama törpüleyeceğim zaman siliyorum törpüledikten ve bakımını yaptıktan sonra tekrar sürüyorum
Bazende doğal halleri ile görmek hoşuma gittiği için bakımını yaptıktan sonra oje sürmeden bırakıyorum
He anladım böyle deniz mavisi üzerine yeşil oje sürdün mü
Hayır French oje ya da desen vs yapmadıkça tırnağımda tek renk ojeyi tercih ediyorum
Anladım
yaşın kaç cocugum.
18 neden
Olmus iste
Bilmiyorum bana sürekli bir orantısızlık varmış gibi geliyor öyle hissediyorum
Olmamis
evet güzel