Ben valla 2 kedi kurtardım güzel bir hayat verdim gittiğim yerlerde de elimden geldiği kadar yardım ediyorum. Görevim hayvanları korumak 2023 de savaş çıkacaksa hayvanları evime doldurup 15 kg mamaları dökerim eve en azından elimden geldiğince şu hayvanların soluk almasını sağlarım. Kendi evim olsa zaten sokakta kedi bulamazsınız 😁😁😁
Ben Rus bombalarını inceledim bizim evin buraya atılırsa en fazla 1 tane atarlar. O atılan da nereye düşerse camlar veya salon, arka oda zarar görür. Banyoya kadar bomba girmez çünkü attıkları bomba el bombası kadar alanı patlatıyor. Ha başka bomba atarlarsa farklı olur. Askerler geldimi ülkeye zaten ona bişey yapamam. Kedileri silahlandırıp sokağa salarım en fazla. Düşmana sıksın. Kendi başlarına baksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aşık mı oldun
Münevver’in katili değilmi o pislik?
Ee karakteri yoksa zengin olsa ney olacak ki saçma
Zengindi tabi neşen o kadarbasında çıktı
O kim
Münevver karabulutun katili
O kim
Kadına saygısı olmayıp onu öldüren bir cani suçsuz yere öldürdü
Genç bir kızdı Münevver bu Cem denen herif öldürdü kızcağızı kadın cinayeterinden 1 tanesi sadece
Zamanında haberlere çok çıktı
Bu ülkede her şey olur şaşırmam
Özgecan gibi aynı
Kadına erkeğe hayvana saygı yok haklısın Buda o haksızlığa uğrayan insanlardan bir tanesi işte :/
Herkes haksızlığa uğruyor bu ülkede yapacak bir şeyimiz var oy vermek başka da bişey yapamıyos
Haklısın 😅 2023 te savaş çıkacak zaten Türkiye’de bittik
Gg , güzel serverdı 😭😿
Ben valla 2 kedi kurtardım güzel bir hayat verdim gittiğim yerlerde de elimden geldiği kadar yardım ediyorum. Görevim hayvanları korumak 2023 de savaş çıkacaksa hayvanları evime doldurup 15 kg mamaları dökerim eve en azından elimden geldiğince şu hayvanların soluk almasını sağlarım. Kendi evim olsa zaten sokakta kedi bulamazsınız 😁😁😁
Savaş çıkarsa ev mev kalırım bilemem shhshd
Ben Rus bombalarını inceledim bizim evin buraya atılırsa en fazla 1 tane atarlar. O atılan da nereye düşerse camlar veya salon, arka oda zarar görür. Banyoya kadar bomba girmez çünkü attıkları bomba el bombası kadar alanı patlatıyor. Ha başka bomba atarlarsa farklı olur. Askerler geldimi ülkeye zaten ona bişey yapamam. Kedileri silahlandırıp sokağa salarım en fazla. Düşmana sıksın. Kendi başlarına baksın.
Bak iki dakikada hikaye yazdım harcanıyorum burada valla 🤣
Tabiki zengindi. şu an imi timi yok😊
Evet zengindi