Diğer Bir şeyler sorun neler sorarsınız yanıtlayayim? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Genel bir konu ile ilgili de olabilir veya benle ile ilgili de olabilir 😂 #prensegelensorular Güncellemeler+1 yıl #prensegelensorular Güncellemeler+1 yıl Devam 😂 Bir şeyler sorun neler sorarsınız yanıtlayayim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Şu boş soruları sormayı ne zaman bırakacaksın? Kendine gel sahte prens, dünyaya odaklan. 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyene bak dhdh hayranım çok sorularım da iyi ve prensim pembeli :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Doğruyu yazınca sahte hayranın eksilemiştir. Ekşi bana koymaz yani umurumda değil. Sizler gibi burayı ciddiye almıyorum artık. Yaw seni tanımasam yiyeceğim he. Gıcıklık değil mi? Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Eksi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahahah güldüm fjfj ne alaka pembeli beni tanıyorsun hayranlarımin çokluğunu da bilirsin 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hem soru cevap sorusu sordum dediğine bak :)) Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Tanıyorum ama hayranın yok onu yazıyorum Allah Allah ya. Adın ne? Hadi söyle burada. Al sana süper ötesi soru. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adımi bilen biliyor ya varlar fjfj Ben İbrahim ya sen? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ee pembeli fhg Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 416 cevap paylaştı. Yoda nasıl oldun ya ne yaptın günde 1000 soru mu cevapladın jsjsj 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gerek yok ki onlara :)) Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl E ne yaptın peki Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Soru cevap ile ama dediğin kadar yoktu :)) Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl O zaman 3-4 yıllık bir üyesin herhalde Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoda denince aklına ne geliyor fjgj Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Star wars jsjsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeşil olan mı fjgj Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Hee onun adı değil mi zaten küçük bişe Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet o fjfj Yorumla
kuzeyinışığı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sorayım sorayım tüh ben o kadar meraklı değilim. 1 21 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Denk geldik gene kız fjgj Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Bak bu sefer hatırladım o kadarda unutkan değilmişim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba neden fjgj Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl O profil resmindendir ne yapak fotojenik hafızayla hatırlıyorum 😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Resimdeki ne sence xd Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Bilmiyorum yıldız desem benzemiyor ışık desem yine olmuyor simge desem bilemedim daha çok yıldız gibi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hepsi de olur diyosun :)) Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Bilmem benzetme Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ama resme uygun benzetmeler :) Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Boşuna resim çizip fotojenik hafızam iyi demiyorum ama gerçekten ben sizinle daha önce karşılaştığımı hatırlamıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Başka resim vardı ondan olabilir mi dhdh ama konuşmuştuk senle gjg Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Resmin ne olduğunu yazın belki hatırlarım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dal fjfh Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Şimdi hatırladım 😆siz dal hazretleriydiniz ne o terfiye mi aldınız artık ışık hazretlerimi oldunuz Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahahaha bak ya fhfh ee hatırladın pembeli 😂 Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Sizde değiştirmeseydiniz fotoyu zaten sizden başka dal resmi kullanan yoktu Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunu var mı :)) Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl Yok karşılaşmadım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Koyan benim çünkü :)) Yorumla kuzeyinışığı +1 yıl İyiymiş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tabiki pembeli :) Yorumla
LadyKillerz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Nerenin prensi buuuu 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Her telden var :)) Yorumla LadyKillerz +1 yıl Fkkdkd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fjfjvh Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilin var mı 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sordun gizli kız fjfj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu boş soruları sormayı ne zaman bırakacaksın? Kendine gel sahte prens, dünyaya odaklan.
Diyene bak dhdh hayranım çok sorularım da iyi ve prensim pembeli :))
Eksi almışsın 😂
Doğruyu yazınca sahte hayranın eksilemiştir. Ekşi bana koymaz yani umurumda değil. Sizler gibi burayı ciddiye almıyorum artık. Yaw seni tanımasam yiyeceğim he. Gıcıklık değil mi?
Eksi
Ahahah güldüm fjfj ne alaka pembeli beni tanıyorsun hayranlarımin çokluğunu da bilirsin 😂
Hem soru cevap sorusu sordum dediğine bak :))
Tanıyorum ama hayranın yok onu yazıyorum Allah Allah ya. Adın ne? Hadi söyle burada. Al sana süper ötesi soru.
Adımi bilen biliyor ya varlar fjfj Ben İbrahim ya sen?
Ee pembeli fhg
Yoda nasıl oldun ya ne yaptın günde 1000 soru mu cevapladın jsjsj
Gerek yok ki onlara :))
E ne yaptın peki
Soru cevap ile ama dediğin kadar yoktu :))
O zaman 3-4 yıllık bir üyesin herhalde
Yoda denince aklına ne geliyor fjgj
Star wars jsjsjs
Yeşil olan mı fjgj
Hee onun adı değil mi zaten küçük bişe
Evet o fjfj
Sorayım sorayım tüh ben o kadar meraklı değilim.
Denk geldik gene kız fjgj
Bak bu sefer hatırladım o kadarda unutkan değilmişim
Acaba neden fjgj
O profil resmindendir ne yapak fotojenik hafızayla hatırlıyorum 😂😂
Resimdeki ne sence xd
Bilmiyorum yıldız desem benzemiyor ışık desem yine olmuyor simge desem bilemedim daha çok yıldız gibi
Hepsi de olur diyosun :))
Bilmem benzetme
Ama resme uygun benzetmeler :)
Boşuna resim çizip fotojenik hafızam iyi demiyorum ama gerçekten ben sizinle daha önce karşılaştığımı hatırlamıyorum
Başka resim vardı ondan olabilir mi dhdh ama konuşmuştuk senle gjg
Resmin ne olduğunu yazın belki hatırlarım
Dal fjfh
Şimdi hatırladım 😆siz dal hazretleriydiniz ne o terfiye mi aldınız artık ışık hazretlerimi oldunuz
Ahahaha bak ya fhfh ee hatırladın pembeli 😂
Sizde değiştirmeseydiniz fotoyu zaten sizden başka dal resmi kullanan yoktu
Bunu var mı :))
Yok karşılaşmadım
Koyan benim çünkü :))
İyiymiş
Tabiki pembeli :)
Nerenin prensi buuuu
Her telden var :))
Fkkdkd
Fjfjvh
Sevgilin var mı