Sizce Tanrı Tarafından , Yakışıklı Olarak Yaratılmak Şansmıdır?
İyimidir? Kötümüdür? Neden?
Not:Farazi Soruyorum...
İyimidir? Kötümüdür? Neden?
Not:Farazi Soruyorum...
Tanri bişeyler alirsa biseyler verir mesela cirkin birisi kendini baska alanlarda gelistirmis bir yonden ustunluk saglamistir bana gore zeka en az tip ladar onemlidir benim acimdan dunyanin en guzel kizi olsun gerizekalı olsun kaileye bile almam ama orta gyzellikte bir kiz olsun cirkin degik tabi zeki olsun idealdir benin icin bunun gibi tek yönlü dusunme derim
Hem iyi hem kötü.. iyi olması Toplumda Statüye neden olur sadece kızların beğenisi için demiyorum karizmatik insanları herkezsever
kötü tarafı ise dini açıdan çok süper bir imthandır yani yakışıklısın ya da güzel bir kızsın rahat bırakmazlar sürekli seni elde etmeye çalışırlar namusnu korumak zor iştir...
Çok Çok Çok Ama Çok Haklısın !
Yakışıklılık güzellik görecelidir. Ben sana göre çirkin başkasına göre gayet güzelimdir. Haliyle yakışıklılık veya güzelliğin bir avantajı yoktur benim gözümde.
Güzel Bakış Açısı :)
Sorunun cevabını arkadaş vermiş bence çok doğru
@cafis ben güzellik yarışmalarındaki birincilerin çoğunu beğenmiyorum ona bakarsan.. Ki zaten sadece güzelliğe göre birinci seçilmiyorlar onlar da.
Güzellik göreceli bir kavram. Karşındaki seni beğeniyorsa avantajın var. Yani tabi ayrıcalık ama herkesin zevki farklı.
Kesinlikle Haklısın, Bazısı Sarışın Bazısıda Kumral Sever.
Cevap
11Cevap
Allah'ın yakışıklı yarattığı insanlar gibi birşey yok , anne ve baba gen aktarımı sonucu fiziksel yapısı belli olur
Peki Mesela Anneler Veya Babalar Çocuk Yaptı Diyelim Ve Yakışıklı Oldu.
Bu İyimi? İyi İse Neden?
Tamam Yaparım :)
Brad Pitt Sanırsam Herkes İçin Yakışıklıdır.
Mesela Yani.
Yakışıklılık Vardır, Bazen Göreceli Bazende Kesin Bir Cevaptır.
Bazen göreceli , bazen kesin cevabı olan birşeyin genel tanımını yapamazsın o zaman.. Eğer yakışıklılığın tanımını yapacaksan hem göreceliği hem de kesinliğ içine alması gerekiyor yani şöyle Üçgen şekil midir yoksa bir şekil midir sorusuna bir şekildir cevabını vermek zorundasın çünkü üçgenden başka şekillerde vardır.. Üçgen şekli dediğin zaman '' şekil'' kavramını kısıtlayıp bir parçasını ortaya koyuyorsun ki bu da şeklin tanımını yapmaz.. Kare, altıgen , üçgen , daire gibi şekillerin hepsini kapsayan bir tanım yapmak zorundasın.. Yakışıklılıkta da görecelik ve kesinlik ile ilgili bir tanım yapılmalı ve bence bu yapılamaz , hormonlara göre değişir...
Ben Toplumun Kararına Uyuyorum.
Eğer 10 Kişiden 9'U Evet Yakışıklı Diyor Ve 1 Kişi Hayır Diyorsa Bana Göre O Kişi Yakışıklıdır.
Sonuçta Toplum Nereye Ben Oraya...
sınav dünyasında yaşıyoruz onların elinede öyle bir fırsat veriliyor o yakışıklılığı kullanıp harama sapacakmı diye.
Çok Farklı Bir Bakış Açısı Çok Güzel.
Haklısın Aslında :)
Hepimiz en hızlı ve en güçlü spermleriz dostum.
Mesele doğru yumurtaya girmek, yakışıklı olanlar doğru yumurtaya giren spermler.
Evet Biz Zekiyizzzz ;DDD
Yakışıklı insanlar genelde özgür ve günah keçisi gibi yaşarlar eğlence zina hersey vardr bu kötü çünkü diğer tarafta hic şansı olmaz
Haklısın :)
Yakışıklıyım da ne oluyor hiç bir kızı umursamıyorum veya sevmiyorum yine sevgilim olmuyor.. Allah bir taraftan veriyor ama bir taraftan da alıyor emin ol :D.
Dostum O Zaman Yakışıklı Değilsin :D
:D yo mesele o değil. .. .
Çekingen Olsanda Gösterişli Değilsin Demekki.
İnsanlar Seni Fark Etmiyor.
Tarz Ol :)
Arkadaş Tavsiyesi...
Çekingenlikle ne alakası var la :D
Elimden geçirdiğim kız sayısı çok ancak kısa süreli ilişkiler sevgili diye bişey bende yok onu kastediyorum :D
Hmmmmm Anladımmmmm...
Uzun İlişkilere Gelemiyorsan , Aradığın Kızı Bulamamışsın Demektir.
Zamanla Hallolur...
Allah herkesi güzel yarattı sadece kendine küçük bir dokunuş yap yeterli :)))
Hic yakisikli yokki cogu sanatci sokakta sen hic gordunmu yok
Alışveriş Merkezinde Görmüştüm Bikeresinde.
Ama Bikere Sadece :D
Yok degil l*n derdi çok emin ol
tamam İyi Görüş...
İnsanların yaratılışındaki fiziksel özellikleri bile Allah'ın kullarını sınadığı bir imtihandır
İnsan değil onlar bence hepsini asalım
Ahahaha ;DDD
sence napalım kanka?
I Not Know :/
hela vela velvela diyip bu sorudan uzaklaşıyorum ha kanka gitmeden
https://www.youtube.com/watch?v=gqgB5GaEbEI
Zuhhahahahahahahahaha
Allah çirkin şansı versin diyorum:)
Woa Woa Woa ;DDD
:))))
Soru başlığında kendimi gördüm soru koft çıktı :D
Genetik