Fistik gibi vucudu bozulmamis genc fizigi duzGun kizlar varken noye oyle seyler g. tu basi pörtlemis sarkmis matureler cazip geliyor ki?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer fizik olarak değerlendireceksek elbette fıstık gibi vücudu bozulmamış genç fiziği düzgün kız idealdir.
Ama bütün olarak ele alırsak olgun bir kadının başarısını genç bir kız asla başaramaz. Çünkü hayat tecrübesi seviyesinde toydur.
Çünkü bir erkek bir kadında sadece fiziği aramaz.
cut.57 Yorumla- +1 yıl
nokta yı koymuş. ( cut )
- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk ruhlu olmali kiz dedigin
24 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ettim
Evet super soru neden olgun kadin bazi genc kizlar olgunlardan daha seksi olabiliyorlar?
05 Yorumla- +1 yıl
Yanlız 40 50 yaşlarda gençlere taş çıkartacak olgunlar var defne samyeli mine tugay gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
59Cevap
+1 yılmanen bakarsan her şeyi problem etmezler. öğreticilerdir, telkin ederken daha inandırıcıdırlar. Fiziken bakarsan senin tabirinle "Fistik gibi vucudu bozulmamis genc fizigi duzGun kizlar"ı tercih edeceklerdir. İkisini aybı anda bulabiliyorsan zafer senindir. Sırtın yere gelmez...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çünkü adam eder. Trip atacaksa yerli yerinde atar olgun düşünür ileriyi görür. Yatakta iyi olmak veya kötü olmak olgunluk ve genç olmakla alakalı değil tecrübe ile sınanır. Her olgun yatakta iyi değildir mesela ama her erkek seksi düşünerek evlilik yapmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru, öncelikle tebrik ederim... Erkeklere olgun kadınlar daha etkileyici gelmiştir nedeni ise tamamen hormonel aktivitedir... cinsel karşılığınla empati yaparak anlayabileceğin tek konu budur ;)
10 Yorumla
+1 yılÇOK GÜZELL BİR İLİŞKİM OLDU YAŞIM 19 BENDEN 20 YAŞ BÜÜYK BİRİYLE SEVEREK BERABER OLDUM VE TAM 5 KEZ BİRLİKTE OLDUK ZEVKİN DORUKLARINDAYDI 2 YILLIK BİR AŞKI BİZİMKİSİ VE BİTTİ şu an ÇOK MUTSUUZM YAŞADIKLARIMI GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR AKREP BURCUYUM VE ZEVKİM İÇİN HERŞEYİ YAPIYORUM
00 Yorumlatercih meselesi :) olgun kadınlar herzaman daha çekicidir. ve her zaman şehvetin merkezinde onlar vardır. cıvık mantar gibi olan kadınlardan hep nefret ettim. Ve halada ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü yatakta ne yapacağını çok iyi biliyor o olgun kadın, bişey denikmi mal gibi trip atmıyor, anlayışlı nerde ne yapacagını biliyor
hani bir laf vardır yeni gelininin s*k tuttuğu gibi diye işte ordan bir kıssadan hisse çıkar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıltercihler tartısılmaz olgun kadın mı hmm jigolo ruhlu insanlarla takılmaktasın sanırım :)
07 Yorumla- +1 yıl
söyle birşey demeliyim afedersin daha domalmayı beceremeyen bir kızla işi halletmek ya da işi 30dk da kısa sürede bitiren bir kızla ne bileyim cidden zevk alınmıyo 20 yasındayım max 30 dur benim icin 35 1 kere oldu güzeldi ama rustu yani ne bekliyorsun oda normaldi o konuda oradan girebilirim bak. kız daha sevişmeyi bilmezken iş yaparken zevk almıyorsun öyle diyim sana ön sevişmeden direk sok bitir böyle bir olayda insanda olgunluga önemsiyor olabilir
- +1 yıl
kızlar sok bitir diyo yeni yeni yapanlar anlamadın sanırım
- +1 yıl
ön sevişmeden hicbirşey olmaz zevk vermez yani ama onun icin olgun kadın tercih ediliyor fazla onu demek istiyorum
+1 yılFıstığın irisini Kadının fıkır fıkır dirisini yiyecen :-D
10 Yorumla
+1 yılHakatten banada olgun hatunlar cok cekici gelıyor. bazıları mum gibi eritiyor adamı coguda benden cok cok buyuk oluyor.
16 Yorumla- +1 yıl
evet değişikde. benım yasıdım kızların akılları bana cocuk akıllı gelıyor. cocukca davranıslar dusunceler. ama onlar olgunlar bir baska.. zaten o dusuncesı sarkık vücudunu kapatıyor o kusuru. bazıları da harbi kaya oluyor 18 liğe taş çıkarır.
- +1 yıl
Ha bir sey diyim mi canim? Biz kizlar siz gerizekali turk erkeklerinin "bakire olsun" zihniyeti yuzunden kendimizi kolluyoruz vermiyoruz ya da veren de zar zor pisman olarak veriyo evlenirken gorcem ben bu olgun olsun kolay versin diye dusunenleri insallah istedikleri gibi temiz birini bulamazlar gidip kendileri gibi pislik biriyle evlenirler
- +1 yıl
Töbe de kız neden beddua ediyorsun?
- +1 yıl
:( :( :(
+1 yılolgun kadın demek orası burası pörtlemiş kadın demek değildir.. genç kızlara taş çıkartacak olgun kadınlarda vardır.. ayrıca olgunluğun yaşla alakası yoktur...
02 Yorumla- +1 yıl
ok...
+1 yılben vucudu bozulmamıs kızları severim olgun ne alaka
02 Yorumla- +1 yıl
haklsnn
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Peki siz neden olgun erkek diyosaniz bizfe ondan :D
13 Yorumlaişin açığı yatakta olgun kadın genç fıstık gibi kız kadar nazlanmıyor, onu yapma bunu yapma orama dokunma ay huylanıyorum dur gibi nazlar yok :) bir de tabi ki tecrübe farkı var.
00 Yorumlakim demiş ki onu? 1 yaş bile büyüğüm olsa abla yerine koyarım ben. senin çevrendekilerde bir sorun var sanırım
03 Yorumla
+1 yılbir tarafta, kadın-erkek ilişkisini fizikten ibaret gören bir zihniyet var. öteki tarafta tanımladığın gibi olgun bir bayan var. aslında cevabı bulmak çok da zor değil ne dersin?
00 Yorumla
+1 yılyom ebn olgun kadın değil ama bakımlı kendine bakan ve geliştirmiş kadına değer veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen küçük yaşta olgun olanları seviyorum. Yoksa ne yapcam büzülmüş kadını.
10 Yorumla
+1 yılolgun derkende milf tarzı diyolardır :D öyle mature falan çok şey kaçar :D
10 Yorumla
+1 yılEn basit olanı ne yediğini ve kıymetini bilir vücudunun bağını öyle çözer buda tecrübe tecrübe tecrübedir ki her erkeğin hayallerini süsler ;-)
01 Yorumla
+1 yılolgun kadın güçlü kadındır. olgundan ne anlıyorsun? mahkeme duvarı gibi bir surat mı?
tabiki değil hayat dolu, sevecen, anlayışlı kadın benim bahsettiğim ama güçlü, gururlu aynı zamanda00 Yorumlagenc kızın gotu havada olur... aklı fıkrı tribi..
varsa aynı dusunce yapısında genc kız dedıklerınden gelsın...10 Yorumla
+1 yılKıymet biliyo, yaştan kaybetmiş ya hani, kaybettiklerinin yerini şefkatle kapatmaya çalışıyo, ondan sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 18,1b cevap paylaştı. Olgunlara bayanlar tutkundur, erkekler çıtır sever, bir yanlışın var senin. Maşallah bilginde çok mature filan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü salak değiller ve aynı zamanda tecrübe. ..
K. bakma ama hiç bir değeriniz yok...23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo başka bişe için o diz çöküyo.. ..
+1 yılGenel olarak konuşmuşsun zaten oyle ama ben genc cılız severim :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. olasilklari yuksek tribi yok maymun iştahli degil canım cicimi yok falan ondandir belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Aç gözlü erkeğin atasözü: Karanlıkta adı da aynı, tadı da...
10 Yorumla
+1 yılolgun kadının fiziği için deildir, kişilik olgunluğu içindir, genç kız gibi çekingen olmaz, erkeğini mutlu etmesini bilir.
00 YorumlaTecrübe herzaman galip gelir canısı. Ah yapma dur acıyo şşiiii dur ordan olmaz napıyosun. Gibi durumlarla karşılaşmamak için.
00 Yorumla
+1 yılGötü başı ayrı oynucağına götü başı pörtlemiş olsun :D
00 Yorumla
+1 yıladı üstünde olgun bu zamanın 20 yaşındaki kızı 12 yaşındaki kız gibi davranıyo
00 YorumlaBen genç fıstık gibi kız severim.. Mature isteyen kimmiş..
00 Yorumladırdırı yok ve gençler gibi ağlayığ zırlamıyolar kendi işlerini kendileri hallediyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılKadınları severim. Genç olanlarını da, olgun olanlarını da.
00 Yorumla
+1 yılfıstık gibi hatunların biryerlerinin pörtlediğini nereden çıkardın.
yatakta çok iyiler10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bn hep yıllardır küçüklerle cktm 6 ayı geçmedi ılşkıler 20 Yasndaym onlar Cddı düşünmek yok aklarında o yüzden Olgun ve byuk dyom
00 YorumlaHer yasin ayri bir tadi var onda olan sende yok sen de olan da onda yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfıstık gibi güzel hatunu buldu bıraktıda olguna mı gitti.. vayy malllllll
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılahh ahh
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kim demiş olgun sevdiğimi?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. kım demiş olğun bayan diye taze si varken :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir tercihi var ben sevmiyorum yaşlı..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGötü sarkmış olması götü kalkmış olmasından iyidir
50 YorumlaMilf başka mature başka hatta hot mom bambaşka :)
015 Yorumla- +1 yıl
Yoksunluk başka hoşlanmak başka. Yani mahrum kalınca tenezzül edilir. Bir de var ki olgunlardan hoşlanılır, bu cinsi bir arzulama neticesinde olur ve normal bir davranış olarak kabul görmez toplumda.
Ve eğer yine yoksun olmak diyeceksek, türkiyede evlenmenin ne kadar zorlaştığını, kız tarafının ağır istekleri neticesinde, ayriyeten evlenme çağındaki adayların okumamiş olanlarının, okumuş olanlara oranla çok fazla olması, sayının neredeyse bir uçurum oluşturduğunu dikkate alırsak veya varsayım olarak kabul edersek yorum ona şekil alacaktır. - +1 yıl
Şimdi de fiziksel özelliklerin farklılığında hangi tarafın aslında daha çekici olduğunu tartışma konusu yaparsak, öncelikle bir yaş grubu belirleyip ona göre bir yorum yapabiliriz. Yani evlilik sözkonusu olmadan, kadının en Çekici yaşını belirlemek değilde, fikirsel olsun fiziksel olsun, görgü ve ahlak kuralları olsun, bu konularda olgunlasmis kadın daha cazibeli olur diye düşünüyorum. Şimdi ben izahatı betimlemek için buraya kıyas içeren bir takım resimler koysam kaldırırlar. Bu nedenle ugrasmak istemiyorum. son olarak Bu hissiyatı anlaman için erkek olman lazım diyorum.
+1 yılTecrübe konuşuyor :D:D asdasfas:D:D
00 Yorumla
+1 yılTecrübeye olabilir yetenek
00 Yorumlaanne şevkati yüzünden hep bunlar :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. :) onlar erkeklerinin kıymetini biliyorlar
00 Yorumla
+1 yılişi biliyor ondan hrlde
00 Yorumlazevk meselesi bende çıtırlardan hoşlanıyorum
00 Yorumladaha iyi sevişiyorlar
00 Yorumla
+1 yılTecrübe her zaman iyidir :)
00 Yorumla2 sininde tadı aydır zevk meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparanin gözu kör olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar vurduruyordur o yonden bak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişi biliyorlar ve kocaman meme ve götleri var
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnefes alıyorlarya o önemli:D
Cevap sahibi+1 yılhem o hemde seksi ve işi biliyorlar
+1 yılolgun kadın candır, kızlar ise heyacan ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübe farki diyelim ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonlar daha kolay veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcevap çok basit işi biliyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnların kaybedecek bir şeyi yok:)
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler