Diğer Gece gece felaketli bir soru 😂 ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalardın? Gece gece felaketli bir soru 😂 ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Test Kitaplarımı... Abooo bir daha nasıl alayım kaç para onlar 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Hayal_Hanem371 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl insanlar ve hayvanlardan sonra kurtarılacak bir şey kalmazdı seccademden ve kuranı kerimden başka 2 0 Yorumla
Pinokkyo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl valla telefonum cebimde değilse yandık zaten😂😂 sevdiklerim dışarda ise onlara girin alın telefonum u derim😀😀🤭 1 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Maddi değeri olan herşeyi.. sonuçta hayata devam edebilmem için gerekli olacak.. 2 0 Yorumla
Khlyen Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bilgisayarım yeni topladım sayılır bidaha da toplayamam 🥲 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şiir defterimDededen kalma eşyalar Oyuncak civcivVe laptop 1 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Zaten önemli olanlari kurtarmış görünüyor en azından cüzdan olabilir sonrasi icin lazim olacak. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Para alırdım tabi yanmadıysa. Lazım olacak mutlaka. 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Telefonumu dicem de o zaten elimde olur ksjsd 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Yansın ib.. alayı Su veren itfaiyenin hortumunu s... 0 0 Yorumla
Delibal010 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hiç bişey için canımı riske atmam, zaten evdeki çoğu şey ikinci el ya da çok eski 😄 1 0 Yorumla
Harry__Potter Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl şişme kadın karımı kurtarırdım 😂🤣😃 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 728 cevap paylaştı. yeni bira yapmıştım onu alırdım 1 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sevdiklerim kurtulmuşsa, gerisinin bir önemi yok. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ailem kedilerim çıkmışsa tekrar girmem 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiçbir şey için içeri girmem. 1 0 Yorumla
Baldur44 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Deperli eşyaları ve anıları olan şeyleri 1 0 Yorumla
KisStaNbuL Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 652 cevap paylaştı. Rtx 3060 yanacak hemen onu kurtarirdim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçeri girip halıya işerdim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne alaka 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zmaan yapmak istemisimdir hazır ev yaniyoken hayalimi gerçekleştirdim Yorumla Soran +1 yıl Ulan ya aasdfdfagafs Yorumla Sinyal_Yok +1 yıl Ahahhahaha Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı. Şiir defterimi.. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gitarımı. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. Bisikletimi 🥴 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Test Kitaplarımı...
Abooo bir daha nasıl alayım kaç para onlar
😂😂😂
insanlar ve hayvanlardan sonra kurtarılacak bir şey kalmazdı
seccademden ve kuranı kerimden başka
valla telefonum cebimde değilse yandık zaten😂😂 sevdiklerim dışarda ise onlara girin alın telefonum u derim😀😀🤭
Maddi değeri olan herşeyi.. sonuçta hayata devam edebilmem için gerekli olacak..
Bilgisayarım yeni topladım sayılır bidaha da toplayamam 🥲
Şiir defterim
Dededen kalma eşyalar
Oyuncak civciv
Ve laptop
Zaten önemli olanlari kurtarmış görünüyor en azından cüzdan olabilir sonrasi icin lazim olacak.
Para alırdım tabi yanmadıysa. Lazım olacak mutlaka.
Telefonumu dicem de o zaten elimde olur ksjsd
Kesinlikle 😂
Yansın ib.. alayı Su veren itfaiyenin hortumunu s...
Hiç bişey için canımı riske atmam, zaten evdeki çoğu şey ikinci el ya da çok eski 😄
şişme kadın karımı kurtarırdım 😂🤣😃
yeni bira yapmıştım onu alırdım
Sevdiklerim kurtulmuşsa, gerisinin bir önemi yok.
Ailem kedilerim çıkmışsa tekrar girmem
Ailem kurtulmuşsa yeterli
Hiçbir şey için içeri girmem.
Her şeyi almışız zaten
geriye ne kaldı ki baba
Deperli eşyaları ve anıları olan şeyleri
Selam. Bilgisayarımı..
Rtx 3060 yanacak hemen onu kurtarirdim
İçeri girip halıya işerdim
Ya ne alaka 😂😂
Her zmaan yapmak istemisimdir hazır ev yaniyoken hayalimi gerçekleştirdim
Ulan ya aasdfdfagafs