Balıkesir Akçay Edikoop kampına giden var mı? nasıldır iyi midir sizce? Akçay'ın denizi nasıldır?
Giden varsa çok sevineceğimmmm :)
Giden varsa çok sevineceğimmmm :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sakın diyorum akçaydansa ege kıyılarında kırk kat daha güzel yerler var kalabalık küçücük yeri binalara boğmuşlar sahil kasabası olmasınar rağmen yobaz ayrıca denizinde de özel bir şey yok marmaradan egeye sahilden geze geze geldik hatta akçayda konakladık tek beğenmediğim yerdi diyebilirim. Dikili edremit,çandarlı,foça,zeytinli varken akçayı düşünme bile
ören e gidiyorum
orasının güzel olduğunu duydum denizinin ve koyunun özellikle
15inde oradayım
akçayın güzelliği yıllar önce tükendi. denizi hiç güzel değil artık. temiz değil çünkü.
çok sıcakkanlı insanlarla muhatap olursun ama yazlık tatil beldesi olarak düşünüyorsan hemen aklından çıkar.
yer ayırttım bile başka çarem yok artık hiç yoktan iyidir diyeceğim sanırım
deniz doğaldır ya o kadarda olduğunu düşünmüyorumm
ilk defa gideceğim...
Akçayın denizi güzeldir.Bir kere gittim.Çok yanmıştım ondan güzel bir hatırası yok bende ama denizi iyidir.Fakat ben sana burhaniyeyi öneririm.Bu sene gittim.Suyunu temiz buldum.Geçen senede Ayvalık cundaya gittim.Bayıldım gerçekten çok temiz ve güzeldi öneririm :) Ama Akçay da iyidir suyu güzeldir :)
akçayın denizi5 para edmez ya sallama şimdi
Kusura bakma ama sallamıyorum gayet de beğendiğimi söyleyebilirim.Eğlendik,yüzdük,gezdik.Ben hoşnut kaldığım için fikrimi belirttim.Lütfen yorumuma saygı göster fikrini de başka yerde belirtirsen sevinirim..
akçay baya güzeldir. Bende şuan o taraflardayım edremit körfezi denizi falan temiz bazı tatil yerleriyle yarışabilir.
Akçaydamısın
Cevap
10Cevap
Akçay'ın denizi taşlık. Deniz ayakkabısı olmadan gidilmez.
akçay çok güzleidr...ben gittim çok beğendim..ama ağustosada git biraz rüzgar var..
izin haftam malesef temmmuzda..
ben 97 den beri akcayda yasıyorum.. denizi güzeldir ama insanları iyi degil :)
vay toprağam varmış burda
Ablacım Akvaryum Cafe'de takılır mısın hiç?
akçay orman kampında denize girmiştim gayet temız ama kordon taraflarını önermiyorum...
atma
balıkesirde ayvalıktan başka biyere gidilmez bnce...
Kesinlikle berbat özellikle son 2-3 yıldır foseptik direkt plajın ortasından sahile veriliyor ve bazı sabahlar kokudan denize yaklaşamıyorsun. Ciddi manada rezalet
yurt disinda uzun yillar yasadiktan , sonra, bir arkadasimin tavsiyesi üzerine Akcaya yerlesmeyi düsünüyorum,, kafama yatarsa , kalici olurum, yatmazsa, kusadasina kacarim,
Akcyda kızılkecılı koyunde yazlıgımız var akcay guzeldır Denızı ınsanı ıyıdır ıyı.
Herkes bir arayışlar içerisinde orada. gözlüklü tipsiz heriflerin bile şansı var orada :D
Akçay'da yazlık var bizim. Denizi çok güzel. Kampa gitmedim ama denizini tavsiye ederim.
yosunluk dediler ondan korkuyorum. peki serin mi oluyor 15 Temmuz itibariyle oradayım inşAllah
Pek serin değil hava olarak ama denizi soğuktur. Tam ayılmalık yani. =)
inşAllah hayal kırıklığı yaşamam. teşekkürler..
Zeytinli Rock Fest'in yapıldığı yerdeyiz biz. Yani Akçay'ın merkezinde değiliz (hoş merkeze 5dakika falan) . Pişman olmazsın diye tahmin ediyorum. Arkadaşlarınla gitsen daha iyi olur ama oradaki insanlarla tanışırsın. Çekingen olma.
oralardaki insanlarla tanışayım olur da kısmet aramıyorum :D ailemle gidiyorum. arkadaşlarla Amasra'ya gittim zaten geçen hafta
Kısmetle ne ilgisi var yahu. İnsan tanı diye söyledim. Neyse...
tanırım tanırım çekingen olma dediğin için dedim. çekingen değilim
Kampa kiz basina nasil gideceksinki yalnizmi gidiyosun
orda denizemi girilir ya midem kalkdı . bok akıyor ya oraya gid altınolukda gir
akcay cok gzeuldır sarıkız ayrı bır guzl
nesi güzel ya bırakın allah aşkına
Suyu soğuk kumsalı güzel insanları renksizdir.
zaten kamp alanı olacak çoğu Eskişehirli oluyormuş. Benim memleketten.. :)
O kampa gitmedim ama denizi buz gibidir..
it baglasan... kafana gore tamamla .)
orda bana tecavüz ettiler dikkatli ol
sarhosmuydunki ? agir bir travma yasamisin üzüldüm,,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba
Akçay'a birkaç kez gittim. Konaklama yapmadım ama yemek yedim. Deniz kenarında çay, kahve içtim.
Konuklara yaklaşım çok nazik değil. Aşırı paragöz olmuşlar hiçbir şekilde nezaket görmedim.
Teşekkürler.