Dün gece arkadasimla video izliyorduk discorddan o iki dakikaligina gitmişti ben de banyonun ışığını kapatmayı unuttuğum icin ısıgı kapatmaya gittim.
Isıgı kapatırken uzaklardan nefes verme sesi duydum sanki cook yakınımdaymıs gibi ama evde kimse yoktu. Videodan sandim umursamadim.
Bugün odamda makyajımı yaparken yeniden aynı nefes verme sesini duydum acaba annem mi diye bakmaya gittiğimde annem bahçedeydi.
Bunun nedeni ne olabilir
Isıgı kapatırken uzaklardan nefes verme sesi duydum sanki cook yakınımdaymıs gibi ama evde kimse yoktu. Videodan sandim umursamadim.
Bugün odamda makyajımı yaparken yeniden aynı nefes verme sesini duydum acaba annem mi diye bakmaya gittiğimde annem bahçedeydi.
Bunun nedeni ne olabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Teşhircilikten keyif alan bir Arkadaşın var kanka, nefesini ensende hissediyorsun gibi herhalde, sana yürüyor olmasın arkadaşın, doğru mu anladım anlattıgını aceba🤔
Tamamen o anki istemsiz gelisen bisey bu. Aslinda o sesi duymuyosun ama cok fazla kafa mesgul olunca bazen zihin bunu duydugunu zaneder
Kendi nefasini duyuyorsun
Ve korkuyosun
Ses cok uzaktan geliyordu. Yakından olsa bir nevi ama sanki benim kapimin onunde birisi kapiya nefes alip veriyormuş gibi
korkmuşsun olum abartacak bir şey yok
Üç harfliler uygulamış sana
Haha olmayan bişey nasıl duyilur ki 😂
Cinler seks yapiyordur
bu gt korkusu
Belki komsulardir
Evet öyle düsündüm cünkü üst komşu durduk yere zıplıyor gece gece borulara bir seyler firlatiyor sürekli bir şeyleri kaldırıp indiriyor
Acaba onlar olabilir mi diye düsünüyordum
Onlardır merak etme