sanki biz almıyoruz.
yanlış anlaşıldı herhalde ben nefret ederim 3 gunde bir alırım çıkmasada .
bana nasihat vercenize kendiniz alın :)
Tum Turk milletinin kotukaltindan nefret etmek uzere beyni yikanmistir. Turkun Turkten baska dunyada dostu yoktur zihniyeti, Turkten temizi yoktur'a kadar uzanmistir. Koltukalti kili, pislikle alakali degildir. Yikanmazsan, istersen sinekkaydi olsun, pis kokar. Yabancilar her gun dus alir, bizdeki gibi Pazarlari kazan kaynatip banyo gunuyle sinirli degil yani...
Killar, akcigerleri korumak uzere cikar; Turk erkeklerinde ust solunum yollari rahatsizliklari Dunya ortalamasinin cok uzerindedir. Killar terlemeyi artirmaz, bilakis dengeler, vucut isisini ayarlar. Koltukalti killi birisinin tisortunun uzerine ter cikma ihtimali, tirasli birisine gore daha azdir.
Buraya iyik miyik yazan Turk kizlari, Brad Pitt, Tom Curise, Antonio Banderas gibileriyle yataga girsin, birakin tiksinmeyi (kasiklarindaki killardan bile bahsetmiyorum), "ama ona yakisiyor" deyip killi koltukaltlarina sokulup misil misil uykuya bile dalarlar.
aynen abi agzını geyire geyire brad pitt justin bieber diyenler sanıyoki justin falan gusül alıyo hatta b, riyle tartıştım yaa gusül almıyo ama banyo yapıyodur falan dio güldüm geçtim o kadar atinada vs bulundum ben koltuk altı alan erkek görmedim
Abi Allah aşkına al şu koltuk altı tüylerini ya kokusu buraya kadar geldi ne pis adamlarsınız
Otobüste sizin pis kokunuzu çekmek zorunda mı millet kadınlar nasıl alıyorsa sizde alın bir süre sonra günah oluyor almamak haberin olsun
4 paket tüy dökücü aldım.girişicem bu hafta komple vücuda..dalgametre + koltuk altları..
tüy dökücüye bulasmayıp jiletle alsaydın keske.
ya jilet fena yapıyo ve az miktarda kıl kalıyo yine..tüy dökücüyü 15 saniye falan bekletiyorum.yeterli oluyor.
ikisi de aynı bence.
Itici tabii, suna bir baksana;
link
Saka maka, goruntuyu birak hijyen icin alinmasi lazim koltuk alti killarinin. Cok kapali bir yer, bakteri birikimi cok cabuk ve kolay oluyor. Killar da bunu kolaylastiriyor.
bu da soru mu olmamalı tabii ki iğrenç. kişisel bakımına ve hijyenine özen gösteren bir insanda olmaması gerekiyor.
Cevap
24Cevap
erkekler yabancı ülkerde koltuk altı ve kasık bölgelerini kesmezler 100%80i böyledir kadınlarında 100%85i keser ruslar bu hususda en iyi ülkedir en azından yarı yarıya keserler birde hollanda ama onalrda gay çok ondandır die düşünüyorum yurtdışında koltuk altı erkeklik göstergesidir ve kesen gaydir iticimidir bence buna kadınlar cevap versin eegr avrupalı bir kadına sorarsanız koltuk altımda kıl yok derseniz size gay muamelesi yapar türkiyede var dersen sana pis derler
Söyle onlara pisliğe kılıf bulmasınlar yabancı kadınlara şaşırdım cidden kı*çınızdan atıyor olmayasınız?
link bkzzzz :D
sitey bakmadim googldan buldm
snin isin basindan askin tabi
ıyy okurken burnumu tıkadım bir an :)) şaka bir yana itici olmasının yanında terlendiği anda iğrenç bir koku yayması nedeniyle kesinlikle bulundurulmaması gereken kıllardır onlar. traş değil kökten yok ederek daha uzun periyorlarla uğraşmak zorunda kalmak daha pratiktir. hem kadın hem de erkek için.
misal: ağda.
güncelleme yapmışsın ama böyle bir soru soruya nasıl cevaplar bekliyordun? Koltukaltı epilasyonunu üzerine felsefik, epistemolojik, sosyolojik, psikolojik açılımlarda ve çıkarımlarda mı bulunacaktık:))
çok itici tabiki ya bak mesela güzelim çocuk bi anda nasıl itici oluverdi link
güzelim çocuk derken?
kendi çapında yani
link
snce bu hoş mu?
İticidir, bakterileri tutar ve kötü kokuya neden olur, aynı zamanda iğğğrenç görünür, bir de dinimizde de o bölgelerdeki tüyleri gidermek farzdır. Herhalde artık ikna oldun. Kesebilirsin ;)
Bence her yerini almıyorsa bir erkek koltuk altında biraz bırakmalı. Vay be, çoğu kadın tamamen alınmalı demiş. O.o
İtici olur mu ya..Onlardan saç örügüs yapasım geliyor.Bi müslüman temiz olup ne yapacak zaten sünnet değil farz değil uzat uzatabildiğin kadar..
Midemi bulandırdığın için saol abi siz maymundan mı bahsediyorsunuz erkekten mi?
bizi nasıl kılsız istiyorsanız kendinizde bir zahmet öyle olun... ben göğüs/sırt ve çok aşırı bacak kılından bile hoşlanmam.
Erkekte de kızda da itici geliyor bana her türlü. Bence olmamalı :)
bence çok itici sadece koltukaltı değil gögüs kıllarıda itici
gayet hoş durur..hatta badem yağıyla bakım yapıp boncuk taktın mıydı...kimsenin hayır diyemeyeceği bir üne kavuşursun...
Kız için de, erkek için de itici. Tartışması bile olmaz.
Yoksa hiç değişmemeli mi
Ama ben almazsam killari olmaz kiiii :D
Aynen ben de hiç sevmem ama başka bölgeleri de almak gerek.Anladın sen onu yani tek insanlara kötü gözükmesin diye almak yanlış olur.
Bilmiyorum ama beni tahrik ediyor sonuçta erkek dediğin kıllı olur
Yuh artık erkek dediğin s*ıçar diyip b*okunuda ye istersen
hem görüntü kirliliği hemde hava kirliliği..
kıllar ne kadar uzarsa o kadar çok terleme ve o kadar çok pis koku ...
Bayanların bacaklarında görsen aynı şeyi roberto carlosun baldırı gibi olmuş dersin senden nede3n olsun ki..
Yani çok az olduğunda belki kötü gelmez göze ama , uzadığında ciddi anlamda miğde bulandırıcı oluyor.
İtici durur. Bende hep alırım ama bacaklarım çok kıllı benim tüy dökücü işe yararmı ki ola acep¿
kesinlikle çok iticiiiii... zaten bayanlar kadar temizlenecek bi yeriniz yok bari olması gerekenleri yapın
abartı olmadıktan sonra ititci değil . kol bcak koltuk altı göğüs (çok yoksa )normal geliyo bana abartı olmadıktan sonra bişey olmaz :) ama sırtında falan varsa al :D
uzatıp örmeyi düşünüyorduk bi arkadaşla ama 2 ay sonra dayanamadık kestik :D
Olmamalı,görüntü kirliliği erkeklerde bakımlı olmalı
Hem iğtenç , hemde uzun olması dini açıdan mekruh'tur .
örülecek yaşa gelmemişse sorun olmaz herhalde.. geçen gün babamın koltukaltı kıllarını gördüm ve kusmadım:/
1-2 cm altı bana sexi gelior ...bilmiyorum ya ben erkekte kılı seviorum sırt hariç
Yok çekicidir kızlar bayılırlar hatta sırf bunun için evlenirler soruya bakın
Sen yabancı erkekleri görmedin galiba orman gibi
Not: bi filmde izledim
böööö. alınmalı tabiki. bi karış kılla gezmek çok çok çok iticii..
yoo o kadarda dert olmaz. he alırsa iyi lur mu olur tabiki terledği zaman rahatsız eder kaşınır vs yani
igrenç ya tiksinç! bi kere temizlik açısından bile kötü
İğrenç tabi ki.
Sırt kılları da çok iğrenç, onu da alın.
Siz çoktan çıkardınız :) Yok kolunu al yok sırtını al yok göbeğini al. Biz bu kadar zahmete giriyorsak, siz de girin. Siz bi kızın kol kıllarına tahammül edemiyorsanız, biz de göğüs kıllarına edemiyoruz. :)
eser miktarda olmalı
ama bu nba dekiler gbib değil :D
öğkkk :) fazlasıyla hemde
Erkek de kızda temiz olmalı aksi iticidir.
igrenc her iki cinste de.
Itici ne demek iğrenç :/
Off çok iğrenç bir görüntü,olmamalı bencede.
ıyk iğreeenç kesnlkle alınmalı:D
Bencede hic hos degil.
itici görünüyor bende düzenli alıyorum.
Zenci olsaydın itici olmazdı..
tabi ki itici. örümcekler yuva falan yapar .)
sadece denizde degil her zaman al koku yapar
alcan tabi,leş gibi kokar yoksa.
uzat da bağla tarzın olsun hadi.
çok uzun olmamalı erkeklerde hafif çıkabilir
Evet çok itici ve kokar
hafif iyi gider usta :))
itici değil ama abartılı olmaması lazm
cok ıgrenc oluyor kesınlıkle alınmalı
sarışınsa itici olmuyor
koltuk altı çok iğrenç oluyor
kim olursa olsun pislikten başka bişey değil
İğrenç. Olmamalı tabi ki.