İlkokuldan beridir görüyorum ilkokulda beni köleleri gibi kullanırlar boynuma ip bağlarlardı vitiligo hastasıyım diye el ele tutuşmalı oyunlarda ben oynayamazdım neyse ortaokul geldi tüm sınıf bana düşmandı yine sevilmedim liseye geldim normalde 18 yaşındayım bir sene zorbalık gördüğüm için (hala görüyorum) sınıfta kaldım her neyse başlayalım en yakınım dediğim kişiden sürekli beni ona darılmakla suçluyor ne yapsam beğenmiyor bağırıyor sürekli önümdeki kızla konuşuyor benimle konuşmak istemiyor paramı yiyor ama istemiyormuş gibi yapıyor gelelim konuştuğu kıza o kız ise kiloluyum boyuma göre dalga geçiyor benimle beni sinirlendiriyor ağlatıyor sonra da beni takma diyor sınıftakiler beni afedersiniz bir yerlerine dahi takmıyorlar en yakınım dediğim kişi ise bunlara kahkahalarla gülüyor dershaneye gelelim şimdide orası ayrı bir muamma onlara hiçbir şey yapmama rağmen benden resmen nefret ediyorlar sürekli laf sokuyorlar sınıftan çık dercesine bakıyorlar hocalar dahi sevmiyor tek hoca hariç bir tek de o savunuyor zaten kiminle tanışsam beni sevmiyor o en yakınım dediğim kişiye sordum banane ben nerden biliyim dedi öndeki kızla konuşmaya başladı o kadar ağlıyorum ki her gün aralıksız bir de o en yakınım dediğim kişinin dili zehirin de ötesinde bu zorbalığa nasıl dur diyicem ya akıl hastanesi sonum ya mezar Allah rızası için yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
En yakınım x olsun o x dedi ki senden sıkıldım bunların sırası değil dedi (ağlamalarımı kastediyor) kendine çeki düzen ver arkadaşlığımızı bitirelim ya da dedi çok ağladım yine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer