Gizli Üye(36-45)+1 yılAstral seyahat dedikleri şeyi bilinçli olarak denemedim.
Düzenli olmasa da on yıldan uzun süredir meditasyon yaparım.
Meditasyonda bir çok deneyim ve keşif sahibi oldum.
Bir keresinde sessizliğin sesine konsantre olmuşken kendimi her yerin altın rengi ışıkla kaplandığı bir yerde buldum harika bir duyguydu ama her ilk denemelerde olacağı gibi ürktüm, irkildim gözlerimi açtım.
Bunun dışında rüya yolu ile yaşadığım olaylar var.
Çin, Orta Asya, Afrika, Himalayalar, ve Amerika'yı görmüşlüğüm vardır.
Hatta Amerika'yı gördüğümde oradaki insanların hep bizlerden iki üç kat büyük insanlar olarak görmüşümdür.
Ama bunlar rüya yolu ile bilinçli bir şekilde yapamadım.
Meditasyon ile bedenimden yukarı doğru hareket ettiğim olaylar oldu.
Ama esas olarak meditasyonda astral seyahatten çok bedenim hemen her zaman enerji akışı olur, çok yoğun olduğu zamanlar olur , hem de inanılmaz şiddetli olur enerji dolarım, hissederim, harika bir duygudur.
Bazen beynimin üstünden kapı açılır öz benliğimi ile başbaşa kalırız.
Bazen bir ışık gelir öz benliğime özellikle sabah namazı civarında oluyor.
Bembeyaz ışığı hissediyorsun.
Bazen kafamın içinde sesler gelir değişik değişik.
Ve bunları herkes yaşabilir yani o nedenle meditasyon yapılmasını öneririm.
İyi bir şey.
Kendini keşfetme, farkında olma, dinginlik sağlama gibi bir çok olumlu yönü vardır.
Hatta bana göre İslam'da ölüme hazır olma durumunun açıklamasıdır meditasyon.
Çünkü öldüğünde kalacağın öz benliği keşfediyorsun.
O nedenle meditasyon yapın.
Ve amacınız astral seyahat, ya da bir şey hissetme olmasın.
Sadece kendi ruhunuzu, bedeninizi, zekanızı, benliğinizi keşfedin.
Farkına varın.
Allah'a olan inancınız varsa bu manevi yönden de iyi bir şeydir hatta tasavvufta yakin dedikleri şeyin keşfi gibidir.310 Yorumla- +1 yıl
Nasil yapion kanks bende yapaim
Soran+1 yılOgrenmek icin soruyrmmm
Soran+1 yılMeditasyonu kndi kndinjze m yapmaya basladnz yardm aldinz m
Cevap sahibi+1 yıl@turuncupipet gogıldan meditasyon tekniklerine bakabilirsin detaylı bilgi için.
Ben genel olarak yatarak yapıyorum.
Yemekten sonra tıka basa bir karın ile yapamazsın verim alınamıyor.
İhtiyaçlarını giderdikten sonra rahat bir şekilde uzan istersen otur.
Ciğerini derin nefes alarak doldur sonra boşalt tabi.
Ardından kıpırdamadan gözler kapalı, dil damakta ağır ağır konsantreli bir halde nefes al yavaş yavaş ver.
Zorlanmadan yap bunu.
Ama kıpırdama.
Aklına gelen düşüncelere kapılma.
Gözler kapalı burnunun ucuna bak.
Karanlıkta kendi öz benliğini hisset.
Ve bu halde yavaş yavaş nefes alıp yavaş yavaş nefes ver.
Sakin ol.
Sakinleş.
Düşünceler gelecektir aklına sen onlara kapılma.
Konsantre şekilde nefes alıp vermeye devam et.
Bu haldeyken bedenini hisset.
Bedeninin içinde olduğunu farket.
O 3. gözden öz benliğinin farkına var.
Nefes al nefes ver.
Bu sana dinginlik sağlayacaktır.
Bu durum konsantre şekilde devam ederse bazı haller yaşarsın.- +1 yıl
Tirstim bir an. ss
Cevap sahibi+1 yılEnerji hissedebilir, sesler duyabilir, ışık görebilir, beyninden bir kapı açılıp sadece öz benliğin ile kalabilirsin.
Bunlar nasıl oluyor bilmiyorum ama sürekli devam ederek değişik haller yaşıyorsun.
Ama meditasyon yaparken böyle bir beklenti içinde olma.
Senin esas amacın özbenliğinin farkına varmak, sakinleşmek, ikramlarda bulunursa kainatın sahibi şükret, gelen her şeyin O'ndan olduğunu bil.
Bunlar konsantre olarak olur.
Hatta bunu unutma iyi konsantre olursan alıp verdiğin nefes burnunun ucunda bir tüy koysalar onu uçurmayacak derecede olur.
Bunu yaşarsın.
Öyle bir nefes alıp veriyorsun ki bir bakmışsın burnunda sanki tüy uçmayacak.
Dediğim gibi uzan ya da otur.
Sakin ol.
Dil damakta gözler kapalı, kıpırdamadan nefes al nefes ver.
Ağır ağır çek, ağır ağır ver nefesini.
Nefes konsantresi önemli.
Ayrıca meditasyonun değişik teknikleri var onları araştır.
O ışık olayını ben sessizliğin sesi var duyarsın çınnnnn diye herkesde olan.
@turuncupipet
Cevap sahibi+1 yılBu ses kainatın yaratılışından bu yana çıkan ses olduğu söylenir.
Ben bu sese konsantre olarak metitasyon yaptım.
Sonra beynimin üzerinden bir kapı açıldı her yerin altın rengi ışıkla kaplandığı muntazam bir yer de buldum kendimi, inanılmazdı.
Ama irkildim ve gözlerimi açtım.
Korktum çünkü tuhaf, ilk defa olan bir deneyim.
Yani buna benzer şeyler yaşabilirsin.
Gerçekten harika duygular.
Bir keresinde öyle tatlı duygular hissettim ki yemin ediyorum neredeyse bir saat yüzüm gülen bir halde bomboş duvara baktığımı biliyourm.
Çok harika şeyler yaşıyorsun.
Burada amaç aslında kendi benliğinin farkında olmak.
Bu iman yönünden de iyi bir şeydir.
Hele ki Allah yolunda gidiyorsan senin için çok artısı vardır.
Belki Hz. Peygamber'in " ilim Çin'de de olsa gidin alın " demesinin manası bile bu olabilir yani.
Ama unutma amacın kendinin farkında olmak, dinginleşmek olsun, başka şeyler beklersen olmuyor.
Sabırlı olmalısın @turuncupipet.
Cevap sahibi+1 yıl@soran ben kendi kendime öğrendim.
Bir arkadaşım bahsetti.
Sadece nefes alışlarını söyledi.
8 saniye de nefes al bekle 8 saniye de nefes ver dedi.
Sonra bunu denedim.
Ve kısa sürede değişik haller hissettim.
İlk hissettiğim ayaklarımdan bir enerji akışının gelişiydi.
Sonra değişik değişik haller oldu.
Şu an çok sık olmasa da yaparım.
Hatta bazen bu enerji benim isteğim dışında da gelir.
Her gün yapmak lazım sabah akşam harika olur.
Ama tembellik ve sürekli kendimizi düşüncelerden düşüncelere atmaktan dolayı zor geliyor.
İyi bir şey.
Yani kendim öğrendim, kendim keşfettim.
Siz de yapabilirsiniz.
Ayrıca @turuncupipet bence tırsılacak bir şey yok.
Kendini keşfediyorsun.
Ve bence insanların tırsmasının sebebi bence şeytanın bir oyunu.
Çünkü bir Allah'ın verdiği çok iyi bir şey, hatta bir tedavi o yüzden şeytan belki insanlar uğraşmasın diye insanları korkutuyor.
Nasıl namaz kılacak iken ağırlık veriyor bu da onun gibi bir şey.- +1 yıl
nsan vücudunda doğal olarak bulunan bir moleküldür... dışarıdan alındığında çok kısa süreli olağanüstü bir dünyaya geçişi sağlar cennet ya da cehennem de olabilir tabii bilinen klasik uyuşturucular gibi haz vermez. bilhassa phalaris aruninacea isimli otsu bitki, dmt ve türevleri bakımından çok zengindir. doğumda, annede ve bebekte dmt sentezinin yüksek seviyede sentezi ile gerçekleştirilen bir trans ve mutluluk hâli söz konusudur. bu molekül seviyesine bağlı olarak anne hem doğum sancısına daha rahat katlanır, hem de bebek çok fazla uyur. araştırmalar bebeğin dünyaya geldiğinde, beyin omurilik sıvısında çok fazla miktarda 5-meo-dmt bulunduğunu göstermektedir. bebeklik ve çocukluk döneminde beyin % 40 daha aktiftir. buna bağlı olarak öğrenmeye ve olağanüstü iletişime de daha açıktır...
Soran+1 yılHmmm tsk edrm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Astral seyhat vardır. Ruhun bedenden ayrılıp fiziki olarak dünyada gezebilmesi denilebilir. Ama bunun için ortamın çok sakin olması ya da şöyle söylim bulunduğun ortamda kimsenin olmaması astral seyahat yapaacak kişi için son derece önemlidir. Çünkü o anda eğer bir korku ya da şoka maruz kalırsanız (Herhangi bir kişinin size vurması örnek olabilir.) ruh bedene girmekte gecikir. Buda sizi sonunuz olmuş olur. Astrla seyahate çoğu kişi inanmaz ama unutmayın insan uyku esnasında ruh bedenden ayrılığ soyut bir şekilde dolaşıyor. Yani ben ruyamda Rio'da takılıyorsam ruhum oradadır denilebilir. . .
06 Yorumla
Soran+1 yılMrk ettgm nokta b iste. Rio a gerckten gidiliyr mu yoksa hayal gucu mu
Cevap sahibi+1 yılbeden değil ruhun gidiyor diyebilirim.
Soran+1 yılAnladm. Tecrube ettnz m hic
Cevap sahibi+1 yılHayır bilgim var ama hiç denemedim. Denemekte istemiyorum. Bir yerleri dolaşmak istiyorsam Karayolu ya da Havayolunu kullanıyorum :) Hem fiziki hemde ruhi bir yolculuk oluyor. Uğraşan çok insanlar tanırım. Başarılı olanda var bir okadar da olamayan var. Her insan inanmaz bu tür oluşumlara. Nedeni de şu dur. Çünkü insanoğlu genel yapı itibariyle herşeyi mantıgıyla yorumlar. Ama şu gerçek ki Metafizik vb oluşumlar Mantıgın tamamen işe yaramadıgı yerdir bana göre. . .
Soran+1 yılTskler :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hermzan :)
+1 yılarastırmayı cok sevdigim bir konudur ama yapmaya da biyerlerim yemez :)) cünkü cok fazla tehlikeli ve zor. hani diyelim çıkardın ruhunu dısarı o sırada birisinin seni uyandırması, telefon kapı falan calması dikkatinin dağılması sonucunda geri dönüsü olmayabilir o yüzden deneme bence
08 Yorumla
Soran+1 yılOle b durumda aninda esas bedene dons yapilabilio diolar olmuomu
- +1 yıl
değil işte ölebilirsin o durumda
Soran+1 yılUhhhh!!!
- +1 yıl
ondan diyorum
Soran+1 yıl@hasan_ist sizinle iletisime gcmem mumkun mu
Soran+1 yılHyr tabikiii korkarm sakinnnn. Yok benim astral bedenle ilgili merakim coook konu baya gensmis. Meselaa nasil basladnz yardm aldnz m alinmali m farkli varliklarla karsilasma olasiligi ne karsilasrn musallt olr m astral bedenle dokundugunda o kisi hssder m gbi
Astral seyahate inaniyorum fakat oyle herkesin dedigi kadar kolay bir durum degil bunu yapabilmek sabir irade ister oyle ben tavana ciktim kendi yansimami gordum demekle astral yapmis olunmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKatiliyrm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılHayir beynin bir oyunu degildir senin bilincinde bütün dunyanin ezberi olamaz yani astral seyahetde dunyayi gezebilecegin vaad ediliyor bilinçli astrale çikiş vardir bu gerçektir olan biteni gorursun ölmuşsunde insanlar seni gormuyor gibi , bilinçsiz astral vardir çogu kişi bu 2ayrimi bilmez ve bilinçsiz seyahat yaptiklari için yalnizca ruya gorurler ve bu konuda merak eden insanlarida yalan konu diye yanliş yonlendirirler. Denemeden bilemezsin oyle degilmi , sana bunu çok kolay deneyemlemeyi ogretecek bir site oneriyorum parapsikoloji. net bu ugurda egitim almiş birisi var ve tamamen ucretsiz olarak herşeyi anlatiyor sitenin parasini bile siteye aldigi reklamlardan sagliyor bu işte hiç çikarcilik vesaire yok yani. Parapsikoloji çok guzel bir alandir 6inci hissi kuvvetli ya da çogu kişi degişik olaylar yaşadigi için çok az kişi biliyor bu alani benim hislerim kuvvetli ya da başka bir şey degil yillar once meraktan araştirirken o site karşima çikti insan daha neler başarabilir dogada dedirtiyor gerçekten , Ruhsal olarak tabi
00 Yorumla
+1 yılAstral seyahat demeyelim de mesela ben sinirlendiğim zaman böyle yatağıma falan yatarım bu gerçek ama nasıl diyim tavana baka baka neden sinirlendim cart curt dusunurken böyle kendi ruhumun çıktığını hisseder gibi olurum benim yatagımın karsısında çekyat var böyle kendimi izliyormuş hissi yaratılıyor bedenimde izlediğimide soylerim bunu bir çok arkadasıma anlattım ama inanmayanlar hak verebilir ama astral seyehat değil bu geceleri ufakken uyurken kendimi uyanık hissederdim çok değişik şeylerdi ufakken çok korkardım geceleri ruyalarım kabus gibiydi her sabah kanter içindeydi şimdi öyle birşey yok Allaha şukur ama anlattıgım şey astral seyahate yakın birşey bunu psikolog doktoruyla konusucam
08 Yorumla
Soran+1 yılKarsinda bedenini mi izledn anlamadm
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBaska varliklar gordn m
- +1 yıl
Hayır astral seyahatten farklı birşeydi bilinçli yapılan birşey değil yani
Soran+1 yılHmmm zaten b cok kisi bilincli olmadan yapabilirmis. Ya bn korkardm. Oldum sanardm galiba
- +1 yıl
Astral seyahat var diye biliyorum cunku bizim üniversitede bir sunum yapmıştı bir çocuk çocuk medyum gibi birşey zaten ama bilinçsiz yapmıssam bir daha yapmayım çok değişik bir şey cunku tırsıyorum
Soran+1 yılBedeninden cikis yaparken karincalanma fon oldu m
- +1 yıl
Hayır diyorum astral seyahat yapmadım ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılVarlığın Metafizik Boyutu diye bir kitap var, okumanı tavsiye ederim. Astral seyahat telekinezi vb birçok olay var ve mantığını açıklıyor. Ben farklı varlıklar gördüm ve çok farklı olaylar yaşadım ama millete inandırmak zor.
Dünyada parmağının ucu ile görenler koku alanlar var. Beyni ruh yönetiyor. Elektrik sinyalleri ile beyinden organlara basit komutlar gönderiliyor ama karmaşık hareketler yaptırılamıyor. Gözler ruhun penceresidir.06 Yorumla
Soran+1 yılOzelden konusabilr myz
Cevap sahibi+1 yılBayanlarla özelden konuşmuyorum prensip olarak.
Burdan sorabilirsiniz
Soran+1 yılN kadr zamn bnu tecrube edndinz.
Her hangi bir yardm aldnz m kndilignden m oldu.
Gorunen varliklarn musallat olma riski var mi gbi sorularm var
Cevap sahibi+1 yıl@idildeniz sıkıntılarım oldu elbet ama şu an şükür iyiyim. Güzel şeyler de gördüm. İslam dininin hak old dair zerre şüphem kalmadı yasadklarım sayesinde Bazı psk rahatsizlklar insanın gözündeki perdeyi kaldiriyor ve gerçekleri apaçık görüyosunuz
- +1 yıl
Özele gelebilir misin
+1 yılEvet ben uzun zamandır yapıyorum prof olarak inanıyorum gerçekten cok farklı birsey :) Meditasyon Lucid Astral seyahat olarak gider aşamalı konsantre çok önemli gerçekten istemek gerek bilinçli olarak yapınca anlaya bilirsin nasl birsey oldugunu.. Saçma diyenler fikir sahibi olmayanlar boş konusuyorlar
15 Yorumla- +1 yıl
Evet. d
- +1 yıl
Özele gelebilir misin bir kaç soru sorucam
- +1 yıl
Yazamıyorum özelden bir kaç soru sorucam buradan bakarsan sevinirim
vücudun karıncalanıyor kulağında çınlamalar ellerinde karıncalanmalar oluyor denedim ama yalnız yaşadığımdan ileri gidemedim hissettim korkum da vardı çünkü kalbin durma olasılığının yüksek olduğuna eminim
13 Yorumla
Soran+1 yılCikisi nasil sagladn peki. Hayal gucu. Psisik gucler. ya da meditatsyon diolar. Sz hangsini denednz
- +1 yıl
Giriş yapmadım beynimde kasılmalar uyuşmalar oldu gözlerimi açmasam gidiyordum diyebilirim korktum ondan sonra hiç denemedim ayrıyeten bir problemim var rüya gördüğümün farkında oluyorum rüyadayken ve uyku düzenimi kaybettim ilaçların da faydası olmadı önceden sormuştum bakabilirsin www.kizlarsoruyor.com/.../q1744884-bilincli-olarak-ruya-goruyorum-kendimden-hayal-etmekten-korkmaya
Soran+1 yılFarkli b deneyim. Tamam bakacagim.
Tatil & Seyahat konusunda 996 cevap paylaştı. 4 gün önce başıma geldi. iki aradasın. kendimi gördüm. net bir şekilde uyuduğumu gördüm. etrafı gördüm. o kadar korktum ki zor uyanabildim. nefes nefese kaldım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilincli m yaptn bunu
- Tatil & Seyahat konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazı bitkiler özellikle içerisinde dmt içerenler buna olanak sunuyor ama bunları bizim ülkemizde bulamazsn aslında yurtdışı ile bağlantılı insanlar aracılığı ile bulabilirsin de ama çokkk çokkkkkkk zor o da suç zaten *_*
117 Yorumla
Soran+1 yılDmt ndr
- +1 yıl
Şimdi o kadar anlatamayacağım google'a yaz bir zahmet.. Ruh molekülü de denir buna.. Belgeseli falanda vardır 3. Göz diye.. Şimdi anlat anlat btmez iyisi mi sen araştır.. ^_^
Soran+1 yılHmmmm ok
- +1 yıl
@hasan_ist hyr bonzai kimyasal bu tamamen doğal mesela ayahuasca.. Bunun çayı vardır ve bir çok insan içmek için güney amerikaya gider.. Lindsay lohan bu çayı içtikten snra ölüp dirildiğini söylemiştir.. Bu çayı içenler ruhun bedenden ayrıldığını söylerler yarı komada olurmuşun..
- +1 yıl
Genelde kızıl derililer bı tarz bitkileri ayinlerinde kullanılarmış trans mode on ^_^
- +1 yıl
Bence bu tür şeyler beyin fonksiyonu nu normalin üstü ve altında bellekte yüklü olmayan komutları vermektir. Kesinlikle beden ruh ilişkisi yok. Ruh gidince gelemez o allahın iradesine bağlı yani oyuncak değil. Sadece bir teori bu olaylar. Tamam beyin değişik hayaller görüyor. ya da beden fiziki olarak olmayan hale giriyor. Ama tamamen beynin yazılımında insan doğasında olmayan şeyler.
Örneğin size bir fiziki örnek vereyim. Çok parlak bir ışığa biraz bakın ve iki gözünüze parmakla basın ve biraz ezmeye başlayın. Hiç birşey düşünmeyin. Beyin size güzel bir gösteri yapacak. O ışık belki dünyada hiç görmediğiniz güzelliklere dönüşecek. Ve görmediğiniz renkler goreceksiniz. Bu ne demek beynin gücü demek. Yani beyin o kadar güçlü ki. Yeter ki kullanmayı bilmek gerek. Önemli olan bu olayların insan hayatına yararı. Zevk ayrı birsey his olarak uyuşturucu da zevk verir ama beden ve beyin hep zarar görür. Ama insan doğasında olmayan her hareket insana zarar demek. - +1 yıl
Yalnuz yasiorum kardes iyi diosun hos diosunda sknti ya uyuyamam falab
- +1 yıl
https://m.uludagsozluk.com/k/dmt/
burada biraz daha açıklama var ama bence hepsi Beyni zorlama taktikleri - +1 yıl
https://m.uludagsozluk.com/k/dmt/
burada biraz daha açıklama var ama bence hepsi Beyni zorlama taktikleri - +1 yıl
Buda daha net açıklama
bilimfelsefepolitika.sozlukspot.com/.../
Soran+1 yılHasan b senin tez konunmuydu
- +1 yıl
@hasan_ist dmt belgeseli var ruh molekülü diye 3. Göz bilim bile bunu araştırıyor.. Çok kapsamlı birşeyy.. dimitriltriptamin insanda bir doğarken bir de ölürlen salgılanırmış.. Biraz araştır şimdi anlat anlat bitmez..
- +1 yıl
Kardeşim ben yıllar öncesnden biliyorum bana kaynak verme sen araştır işte merak ediyordun ^_^
Soran+1 yılKitap onerebilir misinz bana
- +1 yıl
Ne hakkında? Bu tarz bitkiler için carlos castaneda'nın don juan'ın öğretileri adlı kitap serisini tavsiye ederm..
Gizli Üye(30-35)+1 yılastral seyahati rüya görmek fakat bunu bilinçli olarak yapmak gibi düşün... motivasyon had safhada olmalıdır... dikkatini dağıtacak unsurlar olmamalıdır.. her insanın harcı değildir.. zamanla ilerleme gösterirsin kendine özgü noktalar bulursun...
07 Yorumla
Soran+1 yılDenedinz m yorumsal m yazdinz
Cevap sahibi+1 yılEvet... Dediğim gibi herkes farklı yorumlar astral seyahati ki çoğu insan bilmeden astral seyahate çıkar... Şöyle düşün bazen gözün açık dalıp gidersin ummadığın bir şeye odaklanırsın ve dikkatini dağıtan bir şey olduğunda anlıkta olsa farklı bir ruh halinde hissedersin kendini...
Soran+1 yılO astral bisi değil ki beyin ya da bilincaltinla alakali.
Cevap sahibi+1 yılTEKRAR VURGULAYAYIM O ZAMAN SANA... Astral seyahat bilinçaltının sana yaptırdığı şeyleri (hani senin haberin olmadan) daha sonraları biliçli olarak yapabilmektir... Herkes rüya görür fakat istediğini değil... Astral seyahatı buna benzer düşün... Aradaki farkı anladığını varsayıyorum..
Soran+1 yılBilincaltinla yaptgin bisi. Gerckten kalkip gerck yerlere gtmyrsun hayal gucunle yapiosun. Dogru m anladm
Cevap sahibi+1 yılTabi ki bedenin hareket etmiyor.. Astral seyahat yapabilen kişiler hayal gücünü fazlasıyla kullanabilen kişilerdir... Bilinçaltı apayrı bir kavram astral seyahetle... Hani araştırdıkça çok daha vakıf olacaksın.. Sadece astral seyahatte ruhun hareket eder...
Soran+1 yılRuh v astral beden ayni seyler m
- Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılInsidious sağolsun, ayrı bir sempatim oluştu astral seyahate. Ama gene de saçma buluyorum diyebilirim.
00 Yorumla Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sıksık uçuyorum ben bulutlar arasında havada savaşan çinliler olur ya fantastik bir durum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılResmse fantastik
O değilde nickini hızlı söyleyince hephatice oluyor demek ismin hatice ahanda deşifre ettim seni :D
03 Yorumla
Soran+1 yılAfferm cok zekisin
Soran+1 yılBozulmadm erk ark hephatice derdi bNaa ordan gelio yani
bence yapma senin gibi güzel birini kaybetmek istemeyiz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAh tsk edrm :)
herkes yapmamalı psişik güçler sayesinde ruhun bedenden ayrılması ile gerçekleşiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılSen denedin m
denemiştim ama bir süre sonra korktum yarıda kestim
08 Yorumla
Soran+1 yılGerckten m denedinzz. Neden korktunz
Soran+1 yılDenemeyle olcak bisi değil ki
Soran+1 yılSeni korkutannsey neydi. Yani aklin almadida m korktun yoksa farkli varliklarla m karsilastn
- +1 yıl
Adam yansımasını gormuş
Soran+1 yılOldum sanardm ben :s
Tatil & Seyahat konusunda 719 cevap paylaştı. Inanmıyorum böyle birşeye, hayal gücü yüksek olanların anlattığı safsata bence.
00 Yorumla
+1 yılGöbek bağı koparsa ölebilirsin, geri dönemeyebilirsin korkunç seyler bunlar denemeyin bence
01 Yorumla- +1 yıl
Asla kopmaz
Öyle şeylerle uğraşmanı tavsiye etmem uğrasıcaksanda denek olabilirim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılSen benim astral bedenim misin :) valla fikir alaym deneyebilirm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tarz şeyler islamdada yasaktır bole şeyleri araştırma bir bakarsın sende içine girmişsin emin olki o boyutlardan gelen varlıklar bir daha geri gitmez
00 YorumlaYahu birak Astra yi mastrayi bana telepati ile etkilesimi ogretin kiz tavliycam;))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInternette ayrintili bilgi var.
bn denedim olmadi :-)00 Yorumla
+1 yılBana kalırsa kalkışma, araştırma.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
- +1 yıl
Ruhunun bedenden yukarı çıktığını hisset, devamını getirebileceğinizi sanmıyorum zaten assfgs korkunc
birisi ruhlar bölgesi izlemiş sanırım
01 Yorumla
Soran+1 yılHenuz izleyemedm. Oneren baya oldu
+1 yılBununla ilgili bir film vardı ruhlar bölgesi diye
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm hc duymamistm hemen bakcam
- +1 yıl
2 filmi var 3. de yolda
Soran+1 yılHadi ya. Incepsion m ne vardi oda b tarz bisi galiba ruyalar arasi seyahat ediolardi
- +1 yıl
Onu bilmiyorum ya ama ruhlar bölgesini bir izle derim
Soran+1 yılTamam tskkrler bakcam muhakkak
- +1 yıl
Rica ederim
bedeninin bir deliğinden çıkıyorsun
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılAstral seyahat @LaLkiLaL den sorulur ;)
01 Yorumla Yok daha neler diyorum veeeee inanmıyorum.
00 Yorumlaçok duydum hiç denemedim denemeyecemde :D
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılzor o zor.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne