Yardım lütfennm?

Selam arkadaşlar ben 20 yaşında genç bir kızım size yaşadığım sıkıntılı şeylerden bahsedip akıl almak istiyorum çünkü intihar sonu olucak Bundan birkaç sene önce arkadaş grubunda konuşulan bir muhabbet yüzünden bende okb yani takıntı rahatsızlığı çıktı konuda eşcinsellik asla öyle bir eyilimim olmadı sadece o ortamda konuşulan muhabbet sonrası takıntı oldu ya bende öyle olursam diye aşurı korkuyorum Erkek arkadaşı la ilişki yaşadım duygusal olarakda cinsel olarakda karşı cins erkekler daha ilgimi çekiyor Ama sürekli bu gibi şeyler beni rahatsız ediyor bu gece rüyamda aşırı iğrenç bir şey gördüm eşcnsellikle ilgili kendimi sorgular oldum kadınlarda hiç bir şekilde bir şey yok farkındayım ama o gördüğüm iğrenç rüyayı hatırladıkça kendimi sorguluyorum lez miyim başka bir şey miyim diye ne yapmam gerekiyor psikoloğa gittim okbsin dedi antidepresan verdi mesela erkeklerle olduğum zaman bu olmuyor kafamdan silip atamıyorum şu olayı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin lez olmak istemiyorum ve midem bulanıyor ama bu tür düşğnceler beni aşırı rahatsız ediyor ve gördüğüm rüya bende bir şey mi var diye sorgulatıyor ne yapmam lazım lütfen yardım lütfen
Yardım lütfennm?