Yaşım 21 .
İki yıllık ön lisans okuyorum bu yıl ilk yilim. Diyorlar lisans ya da on lisans mezunu astsubay olarak gidiyormuş
İki yıllık ön lisans okuyorum bu yıl ilk yilim. Diyorlar lisans ya da on lisans mezunu astsubay olarak gidiyormuş
herkese çıkmıyor okulun bölümün başarın önemli. mesela gidip bir sosyal hizmetler mezununu assubay yapmazlar böyle gibi düşün. bölümü örnek olarak yazdım bölüme takılma.
Of beni kesin almazlar ya.
Bölüm turizm otelcilik
şansın yok dolsum.
Astsubay peki
Anonimbirsey kardeş neye göre böyle kesin konusuyorsun? Yok öyle bir şey diploman varsa tamamen şans. Sistem otomatik atıyor
@furkaanercaan Furkan
Yani alınma şansım var mı
zaten asttubay için söylemiştim. furkan teknik yüksek okulalrdan alınıyor sözel bölümlerden alınmıyor biliyoruz ne olduğunu. adam elektrik elektronik bilgisayar vs mezunu olsa zaten kafadan çıkardı
Sıkacağım kafama iki mermi
Maks bir sıkabilirsin
@furkaanercaan yakın arkadaşım asteğmen olarak yaptığında asteğmen acemi okulundayken 150 kişiymişler bölükte. sadece bir tane açık öğretim mezunu varmış. açık öğretim de almıyorlardı çok fazla. diğer bölümlerden de az az alıyorlardı o dönemde. genelde mühendislik tekniköğretmenlik işltme vs gibi bölümler oluyordu. yani sayısal ve eşitağırlık bölümleri ağırlıklı. szöel bölümlerden aralara serpiştirmişlerdi o dönemde
Bizde şans ne arar. Âmk
sen yine de başvur o azınlık arasına girersin belki. kısmet bu işler varsa kısmetinde olur zaten
İnşallah okul bı bitsin şimdi okulu da bırakamam.
Ama gayet fit kuvvetli biriyim eğitimin beni zorlayacagini hiç düşünmüyorum
eğitimde sorun çıkmaz zaten yaparsın sen kendini bir şekilde atmaya çalış. en kötü ihtimal okudlan sonra açıktan devam et ama işletme ihtisat vs gibi bir bölüme. uyduruktan olmasın. sonra yeniden denersin
Açıktan okuyorum para yok mecbur.
Köyde yaşayıp büyüdüğüm için ve düzenli spor yaptığım için eğitimde zorlanacağımi hiç zannetmem hatta başarılı bir şekilde yaparım.
Allah nasip ederse seneye bitecek okul. Ondan sonra dgs ile 4 yıla tamamlayacağım
inşallah hedefine ulaşırsın
Ama on lisans i bitirince diyordum kpss ye hazırlanıp polisligi zorlayayim
hepsine saldırıcaksın kendini kurtarmanın başka yolu yok
Bakalım hocam şimdi ben diyelim askere gideceğim on lisans mezunuyum hangi pozisyonda askere giderim
Rütbe
normal asker isen er
Cevap
5Cevap
Subaylık alımlarında başvuru yapman gerek kardeşim araştır takip et lisansi olana öncelik verilir talep fazla olur subaylığa yani zor biraz
Evet baktım muvazzaf sözleşmeli diye.
Linsans ya da on lisans şartı var.
Hocam ben birde okulu bitirdiğim zaman polisligi zorlamak istiyorum kpss ile
Hayat zor bıktım
Ortalamaya göre alıyorlar. Mezuniyet derecen 3.5 üstünde ve makine inşaat elektrik teknisyeni olmam gerek veya sağlıkçı
Rütbeli olarak gitmek en mantıklısı bencede. Normal eri ezerler.
Ön lisans mezunu olarak gitmek yeterli mi
Onu bilmiyorum. Araştırman lazım.
E devletten asvurularini yapip beklemen gerek. Tamamen şansl
Başka şansım kalmadi.
Ya polis ya astsubay
Uzatmak kalmak istiyorum
Kalkmadı mı o
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?