Arkadaşlar aldığınız şallar genellikle ne tür şallar oluyor renk desen gibi mesela?
Son olarak aldığınız fiyatıda yazabilir misiniz?
Son olarak aldığınız fiyatıda yazabilir misiniz?
Esmerse acik renkler al tabiki bembeyaz olmasin, beyaz tenliyse koyu renkler. sevgilinin tarzi nasilsa artk sec bsyler. fiyatlari da 10 tlden baslar, marka alirsan bilemem tabi :)
Sevgilim için almayacağım ya yanlış anlaşılmasın :)
Tabikide hayır :D bir firmayla anlaştımda iç piyasada kendim satacağım o yüzden :)
Teşekkürler :)
Şal derken kapalıların başörtü niyetine taktığı şal mı normal boyuna takılan şal mı?
kapalılar başörtü niyetinede takıyor ama böyle omuzlarına atanlarda oluyor ya hani o tür şallar işte
Tamam boyuna takılan. yok ben boyna takılansa fikrimi söyliyim dicektim. basa takılanla boyna takılanlar farklı oluyor cünkü. neyse. ben düz renk tercih ederim ya da desenli kahve tonları. cünkü şal kışın takılıyor koyu tonlar daha iyi o yuzden. ben zaten kış için kahve tonunda almayı düşünüyorum.
Anladım peki osmanlı desenli, LV, kelebek desenli bu tür şallar nasıl sence desen olarak iyi mi yani genel olarak osmanlı desenli olanlar
Osmanlı desenine netten baktım. koyu renkler kahve falan var. guzel yani fena degil. ama biraz boğucu geldi desenler. lv şallar guzel ama gri falan olmasın. bak şu hoşuma gitti. www.iloveme.com.tr/.../kahverengi-desenli-sal
Kelebek desenli şalları beğenmedim.
Evet bak numunelerimin arasinda bundanda var ben pek anlamiyorum bakalim ama magazalara begendirebilirsem iyi olacak umarim begendirebilirim
Umarım
Mağaza nerde bu arada
Ben kendim bir firmadan alacagim bursadaki magazalara toptan satmak icin bayramdan sonrafa bolu duzce sakarya ankaraya goturmeyi planliyorum ogrenci olarak artik ne kadar yapabilirsem :)
He anladım:)
Öyle iste bakalim tesekkurler yardimin icin :)
Rica:))
Cevap
0Cevap
Siyah, lacivert. Değişir fiyatı kalitesine göre twil şallar iyidir 50 tl fiyatı.
hmm peki teşekkürler
Valla 100 liraya da şal var 20 30 liraya da kalitesine bağlı. O parlak olanlar genelde ipek oluyo daha pahalı.
İpek olanları demiyorum mesela osmanlı desenli olanlar nasıl olur sence güzel mi
Güzel olur
Farketmiyor hoşuma gitsin yeterki
Sevgilinemi?
yok ya sevgilime değil şal üretimi yapan bir firmayla anlaştım da kendim piyasada satacağım ama pek bilgim de yok o yüzden soruyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar