Kocam İstanbul Hasdal 3. Kolordu da acemi birligine katılıyor birkaç sorum var İstanbul'u hiç bilmiyorum.
1 Hasdal nasıl biyer konum olarak kötü yerlere yakinmi nasıldır yani2 Hasdal sürgün yeri diyorlar bu doğru mu zormu geçer askerliği3 acemiliği burada yapacak fakat dağıtım yapıyorlarmi bu kışladan4 çarşı izinleri olduğunda hangi gün ve kaç gün olacak5 zaman nasıl geciyor ne yapıyorlar orada askerler6 sizin için 180 gün nasıl geçti geride kalanlar içinse 6 ay ne yaptınız zormuydu çabuk geçti mi yoksaBen tek başıma kalicagim mahvoldum eşim gidince
1 Hasdal nasıl biyer konum olarak kötü yerlere yakinmi nasıldır yani2 Hasdal sürgün yeri diyorlar bu doğru mu zormu geçer askerliği3 acemiliği burada yapacak fakat dağıtım yapıyorlarmi bu kışladan4 çarşı izinleri olduğunda hangi gün ve kaç gün olacak5 zaman nasıl geciyor ne yapıyorlar orada askerler6 sizin için 180 gün nasıl geçti geride kalanlar içinse 6 ay ne yaptınız zormuydu çabuk geçti mi yoksaBen tek başıma kalicagim mahvoldum eşim gidince
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erler çarşıya çıkmıyor kovid tedbirlerinden dolayı hasdal da askerlik de biraz zordur
Sürgün yeri diyorlar zaten, çarşı izinleri yasak mı bilmiyordum
Evet yasak çarşı izinleri Türkiye’de hiç bir birlikte çarşıya çıkılmıyor
Hem zor biyer hasdal hemde çarşı yok nasıl geçecek 6 ay 😔😔
Geçer geçer başlayan her şey bitmeye mahkumdur eskisi gibi askerlik yok zaten rahat hep askerler
Giden ayrı kalan ayrı tek başına koca şehirde kimsem yok benimde bende burada askerlik yapicam onunla inşallah su gibi geçer sağlıkla gidip gelir hemen çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Rica ederim ne demek tabiki sağlıklı gidip gelecek Türk silahlı kuvvetleri bir ailedir unutmayın eşinizde artık bu ailenin bir ferdi bir emaneti
Allah akıl fikir versin
şu an en çok ona ihtiyacım var
hasdal bıraz tenha sapa bıyer
Çevresinde yakınlarda pis yerler var mı yani İstanbul sonuçta insanın aklına her şey geliyor
ya pıs derken kımın olacagını bılemem ama arac lazım oralara gıtmenız ıcın keske askerden sonra evlenseydınız beklemek zor olur sızın ıcın
Hemde nasıl zor 1 ay önce öğrendik gideceğini inanın 1 aydır hastanelerdeyim okadar yıprandım ki tek başımayım ne aile var ne başka biri koca evde yalnız maaşı da kesildi askere gideceği için
pekı neyıyıp ne ıceceksınız nasıl yapacaksınız su an ıstanbula geldınzımı
Ben gelmedim eşim yarın sabah gidiyor ben kalıyorum kimsem yok ki İstanbul'da yaşadığım (Siirt) yerde çalışmaya çalışıcam
er olarak eyüpsultanda kalıyor yer iyi
Yer ne yönden iyi mesela aciklarmisin çok kötü haldeyim valla
turistlik yer biraz eyüpsultan camiinden aklına gelsin taksim falan biraz uzak nezih bir yerde ama askeriyenin içini bilemem ben manisada komando olarak yaptım usta şırnak çıktı
Belli olmaz herhalde degilmi usta birliği dagiticaklarmi veya nereye çıkar dagitirlarsa falan
Askerlik zor aldatma kocanı
Bende karşı taraf için bu konuda endişeleniyorum ya İstanbul diye yani, kendi açımdan karaktersizliktir bir insan seni beklerken aldatmak aynı şekilde askerdeyken aldatmak ta karaktersizliktir
orada aldatması imkansız
Askerlik yapmadım