Arkadaşlarım doğum günümü kutlamadı?

4 yakın arkadaşız. Ben onların doğum günlerini kutladım ve yağmur çamur dinlemeden onlara pasta alıp geldim. Benim doğum günüm sınav haftasına denk gelmişti doğum günümün olduğu gün geldiğinde doğum günümü kutlamadilar bildikleri halde çünkü beraberdik ve bana bir sürü arkadaşım mesaj atıyordu. Benim zorumla onlar instaya story atıp doğum günümü kutladılar. Pasta neden almadınız diyince sınav haftasındayız dediler sonra kutlarız dediler. Anlayışla karşıladım bu durumu. Bizim sınavımız 2 hafta sürüyor ve cmt ve pazar tatiliz. İçimden cmt kutlarlar diye düşünüyordum ama olmadı hatta bir arkadaşımla çarşıya indik pastanenin önünden geçerken belki unutmuştur diye iste pastaları falan gösterdim ne güzel pastalar var gibisinden ama hiç bişey olmadı. Sonra son sınav bittikten sonra (sınavlardan sonra 1 ay tatil var ve memleketlerimize gideceğiz) kutlarlar diye düşündüm bana memleketten gelince kutlarız dediler ve eminim ki tatilden gelince unutacaklar aynı zamanda tatilden geri geleceğimiz kesin değil çünkü vaka sayısi 100 bin olmuş okullar her an uzaktan olabilir. Bu duruma gerçekten ama gerçekten çok kırıldım. Ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin.
Arkadaşlarım doğum günümü kutlamadı?