Ana Para
10 TL
Vade
12 Ay
Faiz Oranı
%1.25
Aylık Taksit
.92 TL
Faiz
.83 TL
KKDF
.12 TL
BSMV
.04 TL
Toplam Tutar
11.04 TL
Teminat
Araç
Kefil Sayısı
1 bu nasl olyo 92 tl derkn ?
Her bankanın kredisi ve faiz oranları değişiyor... Ayrıca her banka her önüne gelene kredi vermiyor... Belirli şartlarda veriyor... Bankaların internet sitelerine girip öğrenebilirsin... Ne kadar kredi çekmek ve kaç taksitte ödemek istediğini belirttikten sonra otomatik form sana her ay ne kadar ödeme yapacağını belirtiyor...
hangi banka bu?
bu resimdeki gibi bir hatun olsaydın,hiç zor olmazdı ama bu resim bende de var hatta hatunda pembe bir tümen olması lazım.kısaca bu kadın sen değilsin ve ödemekte tamamen bütçene bağlı.
Resimdeki kadın o olsaydı... ödemesi neye bağlı olacaktı? Resme göre yorum yapıyorsun...
senin profil resmin de sen olsaydın sana başrol teklif ederdim.önyargılarımla sevin beni.
Her bankanınki farklıdır, ödemesi faizi bankada bilgi almak sağlıklı
link bu site yardımcı olacaktır.
Cevap
12Cevap
10 milyar çekersen 12 ayda toplam 11 milyar geri ödemesi var, aylık taksitleri de 920 tl demek.
Ama araba alacaksan araba kredisi olarak al, biraz daha uygun olur.
aylık ödüyorsun bu şekilde oluyor yani her ay ödemen gerekiyor ama ister öde ister ödeme geçen gün ödeme noktasına gittim ö dedim geri geldim :Dddddddd
orda eksık olan bı rakam var cıkmamıs .92 demis noktadan oncede bisey var ama onu bankaya danıs zaten senın kazandıgın paraya göre hesap cıkartırlar genellıkle yada kampayalar olur onlardan yararlanırsın
10 milyar kredi alabiliyorsan ödemene gerek yok.o kadar parası olana yerel goverment sözünü geçiremez. o yerel gov'a sözünü geçirir.
bence bankaya sor .. :) krediler bankadan alınabiliniyor haberin olsun :)
Hiç bulaşma bu işe bence:-)
yoksa iki ay sonrada "millet benim kredi borcum var 10 milyar nasıl ödeyebilirim" die sorarsın:-D
bankasına ve ne ıcın cektgne gore degısır o tatlım
bak ne dicem sana önerim şu, araştır bankaları hepsıne git 0 faizle 20 bine kadar sıfır araç için krdi veriolar, önce galerilere git oto bayıılerı daha yakndan ılglnrler bunla en son peugeotta vardı snrm 18 bın e kadar sıfır fazılı
vadene baglı sen secebılıosn onu, 400 500 600 vadesı bellı bı donemı asıncada faızı daha da artar. ama bayılerı gez onlar sıfır faızlı kredıyı veren bankayı ve avantajlı arabayı gosterrler sana kafana gore ıs yapma , yada salıh amca arabadan anlar bıze yardımcı olsun dıye dusunme
keredi alma kedi al mis
10 milyar çok para 10 bin tl deseydin söylerdim
çok lazım değilse almaaa
Kredi çekeceğin bankaya danış.
Hangi bankadan?
10 bin cekersen ayda 500 500 odersin 24 ay.. işini gorurmu? Bide ogrencimisin?
500lira ödersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar