kendimi tipsiz hissediyorum ailemde öyle diyor evrim geçirebilirmiyim sizce
Cevabın nedir?
Evrim oyle yasarken olmaz.. canlinin hayatta kalmadi icin gerekli bir zorluga binaen olur..
Soyle anlatayim bir toplum tum bireyleri cok citkin oldugu icin ureyrmiyordur bir tanesi iyi cikar ve bu ortamda herkes onu talep eder.. onun cocuklari olurken digerlerinin nesli kurur..
Zaten bati ulkelerinde bunun ornegi var.. guzel gorunumlu ve saglikli insanlar daha cok tercih edildigi icin fiziken cok duzgunler..
Ancak bizim kulturumuzde evlilikler birbirini gormeden yapildigi, akrabs evliligi ve kadinlara esini secme sansi verilmedihi icin ortalik tipsiz celimsiz sporda yeteneksiz garibanlarla dolu00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vardı benim öyle bir arkadaşım engin diye. Evrimini tamamlayamamış goril derdik kıl yumağı yağ tulumu bişeydi. Şimdi evrim geçirmiş ( senin tabirinle ) tam bir apaçi olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılapaçi olmakta kötü ama teşekkürler :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir, genelde pek çok kişi biraz bakımla ve özenle oldukça iyi noktalara gelebiliyor. Tabi biraz malzeme de lazım. Mesela boyun uzun mu? Yüz hatlarında büyük kusurlar var mı? Bunlar yoksa iş daha kolay elbet.
Saçına-sakalına dikkat et, spor yap, kıyafet tarzını değiştir, dişlerine kesinlikle özen göster. Sosyal ol, değişik ortamlara katıl. 1 yıl içinde büyük bir değişim geçirmiş olacaksın.12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılörnek kuzenim. lise yıllarında uzun sişko tipsiz göbekli sakalları bile ince ince çıkan bir çocuktu. şu an bildiğin kaslı karizma bişey oldu. before after and more after :D
01 Yorumla
Soran+1 yıluha :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
38Cevap
yav arkadaşım sen evrimsel biyolojinin neresindesin :D Adnan oktarın bilimsel (!) kızlarından mı öğreniyon böyle şeyleri :D Son kertede evrime de kendine de haksızlık ediyosun..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:DSA::A
+1 yılnedır bu tıp takıntınız? huylarınızı duzeltın adam gıbı adam olun kafanda soruda kalmaz boyle seylerı kafaya takmasında
15 Yorumla
Soran+1 yılonada bağlı sanırım biraz ama dış görünüşe önem verenler utansın
- +1 yıl
kardes sen huyunu suyunu guzellestır kendını gelıstır ısınde felan ılerle kulturlu bırı ol emın ol cogu kızla cıkabılırsın
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
bıde senden cok daha kotu durumda ınsanlar fızıkı acıdan bakınca. dogustan gozlerı gormeyen ayakları kolları olmayanlar neden hep uste bakıyorsunda altta bakmıyorsun bu arada dertlesmek felan ıstersen ekleyebılırsın kardes
Soran+1 yılaynen allah onlara yardım etsin
3 sene önceki resmimi atsam gülersin şu anki resmimi atsam biraz daha az gülersin diyim :D
210 Yorumla
Soran+1 yıl:D D:ADa
- +1 yıl
Ben baya guldum halada durur telefonda: D
- +1 yıl
Kesinlikle kanka yok boyle resim sana benzemiyordu olum sen az cok gecirdin
- +1 yıl
bencede kanka ama son mesajıda sana bırakıcak değilim :D
- +1 yıl
Olmaz kanka ksye gelis amacim bu: D
Evrim geçirmene gerek yok. Biraz tarzını değiştir öz güven eksik sadece spora git ne bilim kendin için değişik şeyler yap. Ailende bir garipmiş yani kuzguna yavrusu şahin görünürmüş derler bizim orda sizinkilerde bir tuhaflık var.
03 Yorumla
Soran+1 yılyürümem bile saçma ortamlara giremiyorum sanırım a sosyalim
Soran+1 yıl:) güvenemiyorumki
Arkadas sen zaten senin tipsiz oldugunu dusunen bir ailede dunyaya gelerek hayata 1-0 yenik baslamissin. Bence tipsiz olmani degil, ailenin bu tavrini dert et kendinw
05 Yorumla
Soran+1 yılannemle babam ayrı babama benziyorum
Soran+1 yılbazı kızlar giderin var diyor ama aileme nezaman sorsam çok çirkinsin diyor
Soran+1 yılailem öyle diyince moralim bozuluyor
+1 yılCEHEnnemde odun olarak yanarız sora tozumuzdan toz kömür yaparlar daha ıyı görunum kazanırız :D
23 Yorumla
Soran+1 yıl:AD:A:AD:
- +1 yıl
1000 yıl sora fosilimiz yeter :D:D
Soran+1 yıl:D:ES:A:A
+1 yılOlabilir tabi kadınları görmüyonmu makyaj ile yaratıktan prensese dönüyorlar :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D aynen
Bakim olursa tabi sac stilini tarzini falan değiş o zaman evrimin tamamlanır
18 Yorumla
Soran+1 yılsaçım model almıyor :D
Soran+1 yılfön jole vax saç spreyi üst üste en fazla dayandığı 1 saat
Soran+1 yılbakacaz artık bir çaresine :)
Soran+1 yılsaol teşekkürler :) +1
+1 yıl13 Yorumla
Soran+1 yılaman tanrım didim :)
Soran+1 yıl:D:AS:D
+1 yıl20 ki yaşlara yakın yüzün tipin sahada toparlar kendini beni gorucektin simdi şükürler olsun gayet begeniliyorum 180 boy sempatik karizmatik biriyim herşey. Olabilir olmicak birşey. Yoktur
03 Yorumla
Soran+1 yıldarısı başımıza abi
- +1 yıl
İnşallah umudunu kaybetme oz güven sahibi. Ol biraz kendine güven
Soran+1 yıldeniyorum abi inşallah olacak
Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. komiklestirmediğin sürece normal gözükmeyi basarabilirsn ki bence önemli olan da bu
01 Yorumla
Soran+1 yılkomiğim
Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. l*n niye yaşını söyledin banlanacaksın liseli, sakal içinde sarımsağı falan geç tek çözüm jilet oda biraz hızlandırır genetik bir sorun.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D çıkmıyor sakal :D
+1 yılGecirirsin bence oyle cok tanidigim arkadaslarim var :D
10 YorumlaÖrnek kızlar canlı bir örnek sana makyajlı ve makyajsız hallerine bakman yeterli veya lise ve üniversite fotoğraflarına :-)
01 Yorumla
Soran+1 yıl::SDA:A
+1 yılSahit oldugum var acikcasi
17 Yorumla
Soran+1 yılbanada şahit olsunlar :)
- +1 yıl
Biraz vücut olsa gersis onemli degil pek
Soran+1 yılvucutta yok
- +1 yıl
Calisinca yapabilirsin
Soran+1 yıl17 yaşındayım daha
- +1 yıl
Kendini boyle avutma ya da bosver
Soran+1 yıl17 yaşında daha tam tip oturmuyormuş sakallarım bile çıkmadı
+1 yılKanka geciremeyenler grubuna hosgeldin bende geciremedim olay buyuk bu is mahkemede biter :(
053 Yorumla
Soran+1 yıl:( neden geçirmiyoruz kanka
- +1 yıl
Çirkin ördek yavruları çirkin kalmaya mahkumdurlar sadece evrim geçirenlere özenir kanka malesef :(((
Soran+1 yıl:( daha tipsizleşenler var
- +1 yıl
Iste o benim dostum :((
Soran+1 yılht tp://i. hizliresim. com /9pRbb5. jpg bu arkadaş kadar özgüvenli olmak isterdim
- +1 yıl
Acilmiyo resim neyse cevaptan anladim ozguveni
Soran+1 yılsinan ilhan yaz youtube izle
- +1 yıl
En azindan durust :dddddd
Soran+1 yıl:D bize kız kalmaz bundan
- +1 yıl
Hahahahahaah o senin icin gecerli erkek olan sensin dostum
Soran+1 yılevet :D bende bize derken nezaketten dedim ya sen şimdi böyle bir yakışıklı dururken bize bakarmısın :D
- +1 yıl
Baksam gozum falan kayar dermisim avshahahsshshshajasj :dd
Soran+1 yıl:DSF:A:AS beşiktaşlımısın
- +1 yıl
Yok ya gassayliyimda hobi olsun diye besiktasasigikiz diye nick yazdim :ddddd
Soran+1 yıl:DA:SD:A bende noldu bu akşam ya rizeyle berabere kaldık
- +1 yıl
Maci izleseydim dua etseydim alirdik kesin okuldan geldim mac bitmis *
Soran+1 yıl:D taladroyuda hiç sevmem
- +1 yıl
Oha hic anlasamayiz o zaman senle by dostum
Soran+1 yıl:D ya taladroya olan bağlılığınız nedir böyle
Soran+1 yıltip desen yok :D
- +1 yıl
Oha bir daha oyle dedigini duymiyim git baska yerde kari gibi ot Besiktasli oldugun icin susuyorum su an sevmesende saygi duyucaksin o kadar her neyse by!
Soran+1 yıltamam türkçe rap dinlersin allame-jagged-joker ama taladro nedir :D
- +1 yıl
I LOVE YOU TALADRO I LOVE YOU ABDULLAH EVGI I HATE YOUUUUUUU ! ALLAMEDE DINLERIM BEN AMA SENDEN ISIK HIZIYLA SOGUDUM ENGELLE LUTFEN CEVABIMIDA EKSI YAP KALDIRILSIN
Soran+1 yılyaşın kaçtı
- +1 yıl
18 simdi ergenler taladro dinliyo dersen sasirmam dostum ezberlenmis laflar
Soran+1 yılyoo bende 17.5 ama genelde kızlar taladro dinliyor
- +1 yıl
Yo dinleyen erkeklerde var kardesim iste onlar adamin dibii
Soran+1 yıl:D ya taladronun bir parçasını dinlememiş birisi olarak gurur duyuyorum boynuza hayır :D
- +1 yıl
Oha sana inanmıyorum abi ya hem dinlemedin hemde yargiliyosun on yarginin amina koyim adam yasadiklarini anlatiyo sevgilin seni aldatsa ne hissedersin yani kina mi yakarsin akil yoksunu musun anlamadim ki her neyse sen dinlemeden kadin gibi dedikodu duyarak hayatina devam et hadi eyvallah
Soran+1 yılhey ben onun ne halt olduğunu bilen birisiyim şarkılarını dinlememe gerek yok heryerde rezil şekilde işte rezil herif tüm MC'lerin hedefi olmuş
- +1 yıl
Artik sus sacmaliklarini dinlemek istemiyorum iyi biri gibiydin sonradan pencelerin cikti her neyse engelle
Soran+1 yıl:D ya taladroya laf söyledim diye sildin beni kanka
- +1 yıl
O adam benim herseyim anliyo musun acisi acim mutlulugu mutlulugum ona soylenen kotu seyde icim aciyo ben uzuluyorum odamda resimleri dolu ve adamin hayatini bilmeden yorum yapilmasi boynuz yedi denmesi canimi sikiyo istedigine yazar sanane * sen daha iyisini yazda gorelim o zaman laf soylemek kolay onun hissederek yazdigi sarkilarin bir kelimesini dahi yazamazsin kalemin oynamaz anladin
Soran+1 yılbende türkçe raple uğraşıyorum gülüm benim ve uğraşacağım en son adamdır taladro gariban zaten hayatı boyunca boynuz yemiş ve albüm yapıyor boynuz yediği kızlara sajdaja :D sevgilisiyle fantezilerini anlatıyor
- +1 yıl
Allah rizasi icin artik kes sesini sus
Soran+1 yılya biliyorsun taladronun ezik olduğunu
- +1 yıl
Ezik olan sensin senin kalbin tamam mi adam yasamis aldatilmis dogustan talasemi hastasi hep sizin pic kurusu dusunceleriniz yuzunden adam hasta oluyo bu dunyadan * olup gidin kahrolsun on yargili egolu kendini bir bok sanan insanlarin hayatlariyla alay eden insanlar aciyorum sana
Soran+1 yılayy taladro olmassa biz rap dinlemeyiiiiz :D
- +1 yıl
* l*n ordan Taladronun tirnagina kurban ol simdi agzini kirmadan * lannnn !
Soran+1 yıl:D taladroyamı ahha vucudunu kömürle somaya boyayıp poz veren adam :D
- +1 yıl
O kalbinin ustune yazdi ama memeli sevval durular memelerine yazinca adam primci oldu sen laftan anlamiyosun * git ya
Soran+1 yıl:D ya taladro dinle sen saygı maygı bekleme ama o herife bu piyasada boynuzlu :D
- +1 yıl
Yav he he :dd
Soran+1 yılkezbaaan :D
- +1 yıl
Sağol panpa :D
Soran+1 yıl:D beşiktaşlısın ama sevdim seni
- +1 yıl
Kezban diyosun sevdim diyosun where is amaç :D
Soran+1 yılmy no amaç :D beşiktaş namustur ama taladrotus boynutuz dinliyorsun
- +1 yıl
Abi seviyorum adamı ben saygı duymak zorundasın başka yerde söylen o zaman seviyorum bitti
Soran+1 yıl:D neden sen seviyorsun diye saygı duyacam
- +1 yıl
Duymak zorundasin
Soran+1 yılvereceksen duyayım :D
- +1 yıl
Vereceksen?
Evt tabii ki birisi vardi yuzune tukuremezdn simdi olms tas kaya meteor :))
016 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yıl:) özgüven 0 bende
Soran+1 yıldenerim ailemden bile utanıyorum bazen
Soran+1 yıldedemin gözünün içine bakamadığım oluyor :D
Soran+1 yılbu konuyla ilgili antidepresan kullanıyorum
Soran+1 yılpsikoloğa gidiyorum
Soran+1 yıldaha çoğaldı :D
Soran+1 yıl:D sanada daAD:A:
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet geçirebilir eskiden odundum estetik cerrahım sayesinde yontula yontula taş gibi oldum
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D kaç para bayıldın
Cevap sahibi+1 yılburun için 9 bin tl kulak için 3500 tl jinekomasti ameliyatım için 5 bin tl toplamda 17 bin tl gitti :)
Soran+1 yılvay be 2. el araba alırım kızlar otomatik biner zaten :D
Cevap sahibi+1 yıl17 bin tl ye ikinci el ne alacaksın Allah aşkına opel astrayı bile bulamazsın 17 bin tl ye :D
Soran+1 yıldmc alırım mis mis :D
estetik yaptır. tipsiz insan her zaman kaybetmeye mahkumdur.
07 Yorumla
Soran+1 yılöylemi diyorsun :/
Soran+1 yılisteyen kızlar var zaten daha 17 yaşındayım sakallarım bile çıkmadı
Soran+1 yılgiderim olduğunu söyleyen kızlar var ama ailemin bu tutumu beni rahatsız ediyor
Soran+1 yılbence iyi birisisin dış görünüşe bakmamak lazım
aynanın karşısına geç ve kendı kendıne deki sanatımı beğenmiyorsun sanatçıyımı cevabı bulursan tipsiz değilsin dostum
00 Yorumla
+1 yılBence sen git bir güzel kendine bakım yaptır saç baş. Fitnessa yazıl kesinlikle değişirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılinş teşekkürler
+1 yılErgensen çirkin olman doğal zaten 22-23 yaşına doğru yüzün tamamen oturm7ş olacak. Bide saç diş ve parfüm çok önemli
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Kendi çabasıyla eve geçirebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılne gibi çabalar
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılNe gibi tipsizsin bro neyin var elin yuzun duzgunse bakmayan kızın * koyim
03 Yorumla
Soran+1 yılelim yüzün düzgün aslında bilmem bazen öyle hissediyorum
- +1 yıl
Yok la geçer takma millet brad pit olarak mı doğuyor :D
Soran+1 yılinşşş :D
Ne zaman ki ben tipsizim diyerek kendini ezmeyi bırakır o zaman evrim başlar.
00 Yorumlaİnş gecirirsin yedegini alda begenmessen geri yuklersin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinş :D:D:S
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlekleee. Ben önceki halimi biliyorum. şu an evrim bile utanıyo eski halimden
01 Yorumla
Soran+1 yılmaaşallah :) teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçirebilir geçensene 1. sınıfta bir kız vardı kezbanus yüz vermedim bana asıldı şimdi ise o bir manken bana yüz vermiyo konuşmuyo bile :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde başıma çok geldi :D
Cevap sahibi+1 yılerken rezervasyon her zmn iyi değildir :) bir çirkin kızla tanıştım sonra 2. sınıfta taktik yaptım yarladım :) bu sene dahada çirkin olmuş :) kendimden utandım :)
Soran+1 yıl:D:AS:D:A
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmini merak ettim ya kendine böyle diyosun ama
113 Yorumla
Soran+1 yılsuratım biraz uzun burnum büyük ağzım küçük kulaklarımın şekli biraz bozuk gibi
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkaydın resmini bir görseydim ona göre yorum yapardım bende ama böyle bişey yapamıyoruzki görmediğimiz şeyi nasıl yargılayalım yani tavsiye anlamında
Soran+1 yılfotom yok zaten profilde
Cevap sahibi+1 yılyüklerdin hizliresime enazından objektif bir yorum yapmış olurdum
Soran+1 yılhttps: //i. hizliresim. com /Wr4oG2. jpg
Cevap sahibi+1 yılBence sen kendini aşağı görüyosun öyle bir tipin yok kötü denecek kadar ya
Soran+1 yılteşekkürler biraz özgüvensizlik var bende
Cevap sahibi+1 yılOnu aşmazsan hiçbişey yapamazsın bak sana söyliyim bende öyleydim çünkü
Soran+1 yılbirde ergenlikten kaynaklanan burunda şişlik var oda kötü
Cevap sahibi+1 yıltakmamak lazım fazla bazı şeylere bence iyisin sıkıntı yok senin bahsettiğin kadar
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil tamamen objektif olarak söyledim bunlarıda bana güvenebilirsin o açıdan
Soran+1 yılteşekkürler yorumlarınız biraz olsun özgüvenimi yerine getirdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılen basit örnek son yılların fenomeni Halil Söyletmez kanka benimde umudum var oluruz belki be :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D belki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen geçirdim özellikle ergenlikte tip oturmaz 18-19 Ã doru kendine gelmeye başlar
01 Yorumla
Soran+1 yıl17 yaşındayım
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe evrimler gördüm değişirsin elbet :D
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım :D
+1 yılailen evlatlıkmı almış seni, bunu söyleyen kim?
03 Yorumla
Soran+1 yılannem babam :D
- +1 yıl
hayret, normal bildiğim aileler evlatlarının eksik yanını göstermezler hep destek olurlar, sen dersin onlar inkar etmesi lazım ama senin aile bir görüşe bağlı galiba ki böyle herşeyi net söylüyor başka icraatları var mı üstünde :)
Soran+1 yılşimdi annem destek olmaya çalışıyor ancak ailevi sorunlardan babamı sevmiyor o yüzden babama benzediğim için dışlıyor bazen
Evrim geçiricem diye mutasyona ugramada :D
00 YorumlaDişi maymun besle kanka.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:FFS darvin usulü
- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvrim geçirmeyi beklerken evrim bize geçirdi :/
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
evet geçirir
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılbu evrime uyan bissürü insan var
02 Yorumla
Soran+1 yılinş bizde uyarız :D
- +1 yıl
inşallah :)
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhemde ne evrim geçirenler biliyorum ben
07 Yorumla
Soran+1 yıl:/ darısı başımıza
- +1 yıl
sen kendini öyle hissedersen darısı değil yarısı bile olmaz kankican
Soran+1 yılöz güven yok bende
- +1 yıl
o büyük sıkıntı amaan 3 günlük dünya kimse takılmaya değmez de birşeyi yaparken veya ona başlarken :D
Soran+1 yıloda doğruda elin tipsiz çingenesi bana değişik demişti bikere :D
- +1 yıl
sende tipsiz diyeydin :D
Soran+1 yılabisi vardı yanında tırstım :D
- Diğer konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılburak ozcivit in cocukluuna bak kanka
03 Yorumla
Soran+1 yılumudunu yitirme diyorsun yani :)
- +1 yıl
aynen kanka gun dogmadan nihat dogan
Soran+1 yıl:D:AS:DA
+1 yılValla evrim geciriyorlar :D
00 YorumlaTabiki
10 YorumlaAha bak ben önceden çok yakışıklıydım ;l
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D dsf:S
Diğer konusunda 638 cevap paylaştı. Çok kötü değilse düzelebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılsarı saçlıyım kulakların şekli biraz değişik ondan 3 numara saç yapmıyorum burun biraz uzun onun dışında tatlı olduğumu söylerler
+1 yılAllah yaratmadıysa geçirebilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D sdad
Onu bilmem ama ben tipsizliğe doğru gidiyorum :D
00 Yorumla
+1 yılAynen kanka iste yeterki :D
00 YorumlaGecirebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılTabii ki de
10 YorumlaDiğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Allahtan umut kesilmez derler :D
00 YorumlaEvet geçirebilirsin