Yani kusura bakma, yalniz kizlar yapmissin. Konu iyi niyet olunca bu dikkatimi cekti. Boyle durumlarda ispat lazim, oyle dumduz iban atsin, iki lafla inandirsin olmaz. Yasadigin gercekten sinir bozucu ama bu, senin kisiliginden bsy eksiltmiyor. Ne guzel, guzel bir kalbe sahipsin
Ya insan elinde olani paylasmali, durumu yetiyorsa, ihtiyaci olani da gormeli. Bu, insanlik geregimiz. Bunu yaparken de maalesrf herkesi kendimiz gibi sanmamaliyiz. Bir daha yapmam diye dusunme de net bir ispat olmadan yapmazsin sen de :) İyi aksamlar
Öyle düşünme yardıma ihtiyacı olan çok kişi var. Ama böyle kimliğin gizli olduğu platformlarda hemen güvenmemek gerekiyor insanlara. Belki kadın değil erkekti
Kızlar Ne Diyor
Avcilik meslegin heralde. Neler var değil mi
Pardon
Bu soru nicin yaniz kizlara bakim hadi dokul
Kız kandırdı ondan
Yani kusura bakma, yalniz kizlar yapmissin. Konu iyi niyet olunca bu dikkatimi cekti. Boyle durumlarda ispat lazim, oyle dumduz iban atsin, iki lafla inandirsin olmaz. Yasadigin gercekten sinir bozucu ama bu, senin kisiliginden bsy eksiltmiyor. Ne guzel, guzel bir kalbe sahipsin
Bende öğrenci oldum hep zengin değildim zor oluyo biliyorum
Ya insan elinde olani paylasmali, durumu yetiyorsa, ihtiyaci olani da gormeli. Bu, insanlik geregimiz. Bunu yaparken de maalesrf herkesi kendimiz gibi sanmamaliyiz. Bir daha yapmam diye dusunme de net bir ispat olmadan yapmazsin sen de :)
İyi aksamlar
Hayırlı geceler
Nasıl güvenip de para yolladın?
Ihtiyacım var açım Filan dedi
Kaç lira istedi
600 atim
Çok olmuş. Neyse sağlık olsun
Para sorun değil durumum iyi de sinir oldum
Ben olsam ben de sinir olurum
Iyilik yapmican işte
Öyle düşünme yardıma ihtiyacı olan çok kişi var. Ama böyle kimliğin gizli olduğu platformlarda hemen güvenmemek gerekiyor insanlara. Belki kadın değil erkekti
Olan oldu öğrenci diye acıdım. Kız erkek farketmez
Sağlık olsun
Ayben öyle
ben de deniyeyim
Neyi
kek yapmayi kekim hic tutmuyor😭
Yaparsan bir dilim alrim
kabartma tozu eksik para yollar misin
Kek için yollarım canım istedi çünkü kardeş
balik seni ajfkfkc
Ulan aklınız fikriniz menfaat çıkar ikiski bel alti
nerden çikti OWKFLGLDMD