Asker sevgilisi olan, ya da askeriyede çalışan, askerleri çok iyi bilen var mı?

arkadaşlar askeriyeyi iyi tanıyan birine ihiiyacım var. soru sormam lazım. bilen varsa lütfen cevaplayabilir mi ?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar. bordo bereli oluğunu söyleyen birisi vardı. Kaç kez üniformalı geldi. üsteğmen. kurmaylık sınavlarıa girceğini söylüyordu. operasyonlara gider gelirdi. yanıma yarım saatliğine de olsa gelirdi. ancak görevinin ço gizli olduğunu kimliğinin gizli kalması gerektiğini söylüyordu. madem öyle niçin yanıma üniformalı geldi ? bana kendini tanıttı. tanıtmasaydı. yalan söylüyor olabilir mi ? yoksa bu mümkün mü ? ve de üslerine karşı geldiği için 6 ay maaş cezası alabilir mi ne kadar mümkün?
Güncellemeler
+1 yıl
ve işin acayip kısmı arkadaşlar :) helal gibi seviyorum senii derdi. kızkardeşime yaklaştığım kada ryaklaşbilirim sana derdi. öpebilir miyim dediğinde yanağımı uzatırdım, inanın oran bile öpmez alnımdan öperdi bi tek. ağlardı yok kurban olurum cart curt. desem ki çıkarı var. hiç bir şekilde yakınlaşma da söz konusu olmadı. hiç öyle birşey hissetmedim. ondan çok inandım güvendim. seviyor bak dokunamıyor dedim. buna ne demeli peki
Asker sevgilisi olan, ya da askeriyede çalışan, askerleri çok iyi bilen var mı?