Diğer Anime kızlarını çok kıskanıyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Onlar gibi koca koca göğüslerim olsun istiyorum. Utanınca yüzümde böyle kırmızı çizgiler çıksın... Ah, ama asla olamam değil mi? Üstelik, kaslı ve havalı bir anime erkeği sevgilim de hiç olmayacak değil mi? Yok ya. İstemiyorum ben böyle hayatı. Güncellemeler+1 yıl Bu hayatta nasıl mutlu olabilirim Anime kızlarını çok kıskanıyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
umutlulimonn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ben de bu çıtırın gerçek olmasını istiyorum o zaman? hahsjxncl 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Burada benim ne istediğim önemli Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Nesini kıskanıyorsin bunlar çizgi kahraman animasyon hayal mayal resim boyaları nesini kıskanıyorsunuz anlamıyorum ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kusursuzlar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lan bunlar gerçek değil kendinle kıyaslama 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Keşke herkes böyle olsaydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki olmamışız. İnsan kusurlarıyla güzeldir... Yorumla Soran +1 yıl Katılmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende sana katılmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne yapalım o halde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel göbekline 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Dmeljdwlkslaw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Goş goş goş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse yatıyorum ben 😅 Yorumla
Maerd Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bu konudan aynıyız anime karakterleri hayranlığı.İnanırsan olur. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl İnanırsam nasıl olacak ki Yorumla Maerd +1 yıl Tarz olsun saç stili olsun fön felan.İstediğin sadece büyük göğüsse bir şeyler koyup öyleymiş gibi davranabilirsin.Ki bazıları bundan rahatsız olur Yorumla Soran +1 yıl Bu kadar uğraşırsam kendime inanamam ki olmaz yani, anlarım hemen bi iş var ama derim ben derim ne yapıyorum lan derim Yorumla Maerd +1 yıl Kendini beğenmiyor musun? Yorumla Soran +1 yıl Kimseyi beğenmiyorum. İnsanlar olarak çirkiniz bence. Yorumla Maerd +1 yıl Hah.Evlenmeyi istemeyenlerdensin bence. Yorumla Soran +1 yıl Her şey evlenmek mi mk Yorumla Maerd +1 yıl Kim demiş?Ben sonsuza kadar yalnız yaşayacağım.Sadece tahmin ettim. Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 18,3b cevap paylaştı. Ben de çok kıskanıyorum. Keşke hepsi sevgilim olsa 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bi tane bile yok ama Yorumla Culdesac +1 yıl Misa amane olsun yeter <3 Yorumla Soran +1 yıl Iy ya mal o, biraz zeki bi kız seç Yorumla Culdesac +1 yıl O zaman sen <3 Yorumla Soran +1 yıl Hr yerim seni Yorumla Culdesac +1 yıl Hr mı :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Allah'ın Kezban'ı seni 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Defol +30 yaş salağı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 yas diye hakaret etti vana duydunmu?😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl En azından seninki gibi gerçeğe dayanmayan bir şeyle hakaret etmiyorum ahahahah Yorumla Soran +1 yıl @kullanicimi yazmasaydın git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan mal baban kac yasinda senin Yorumla Soran +1 yıl Mal, +30 yaş canım diye tamlama yapmışım. Babam +30 yaş ama canım değil. Hadi sg. Yorumla Soran +1 yıl KS yapacağın sansüre koyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anasi babasi akraba lan bunun Yorumla Soran +1 yıl Hadi uza mal adam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eksik ke. zo seni Yorumla
herşey_çok_slklcl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Benim var 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Seni ciddiye almıyorum Yorumla herşey_çok_slklcl +1 yıl Neden goguslerim büyük diyemi Yorumla Soran +1 yıl Sen de gerçek değilsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben de bu çıtırın gerçek olmasını istiyorum o zaman? hahsjxncl
Burada benim ne istediğim önemli
Nesini kıskanıyorsin bunlar çizgi kahraman animasyon hayal mayal resim boyaları nesini kıskanıyorsunuz anlamıyorum ki
Kusursuzlar
Lan bunlar gerçek değil kendinle kıyaslama
Keşke herkes böyle olsaydı
İyi ki olmamışız. İnsan kusurlarıyla güzeldir...
Katılmıyorum
Bende sana katılmıyorum
Ne yapalım o halde
Gel göbekline 😂😂
Dmeljdwlkslaw
Goş goş goş
Neyse yatıyorum ben 😅
Bu konudan aynıyız anime karakterleri hayranlığı.
İnanırsan olur.
İnanırsam nasıl olacak ki
Tarz olsun saç stili olsun fön felan.
İstediğin sadece büyük göğüsse bir şeyler koyup öyleymiş gibi davranabilirsin.
Ki bazıları bundan rahatsız olur
Bu kadar uğraşırsam kendime inanamam ki olmaz yani, anlarım hemen bi iş var ama derim ben derim ne yapıyorum lan derim
Kendini beğenmiyor musun?
Kimseyi beğenmiyorum. İnsanlar olarak çirkiniz bence.
Hah.
Evlenmeyi istemeyenlerdensin bence.
Her şey evlenmek mi mk
Kim demiş?
Ben sonsuza kadar yalnız yaşayacağım.
Sadece tahmin ettim.
Ben de çok kıskanıyorum. Keşke hepsi sevgilim olsa
Bi tane bile yok ama
Misa amane olsun yeter <3
Iy ya mal o, biraz zeki bi kız seç
O zaman sen <3
Hr yerim seni
Hr mı :D
Allah'ın Kezban'ı seni
Defol +30 yaş salağı
30 yas diye hakaret etti vana duydunmu?😂😂😂😂
En azından seninki gibi gerçeğe dayanmayan bir şeyle hakaret etmiyorum ahahahah
@kullanicimi yazmasaydın git
Ulan mal baban kac yasinda senin
Mal, +30 yaş canım diye tamlama yapmışım. Babam +30 yaş ama canım değil. Hadi sg.
KS yapacağın sansüre koyum
Anasi babasi akraba lan bunun
Hadi uza mal adam
Eksik ke. zo seni
Benim var
Seni ciddiye almıyorum
Neden goguslerim büyük diyemi
Sen de gerçek değilsin
Manyak ahahhaha
Bende bende
Sende bendensin kanka 😃
Ozenmiyorum