Bir çocuk var aynı sınıftayız onu seviyorum ve bu onu biliyor sevgim git gide de artıyor biz bununla bu konu hakkında hiç konuşmadık biz zaten bununla hiç konuşmuyoruz benim içim de o kadar doldu ki durduk yere gözümden yaşlar geliyor en azından ona anlatıp rahatlasam mı diyorum saçma mı en azında hislerimi duygularımı bilsin de hafifleyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ama kızlaarr lütfeen
Güncellemeler
+1 yıl
Konuşmak istemedi
Size bir şey sormam gerekiyor kaderimi belirleyecek olan sizsiniz:d bakar mısınız lütfen?
Onu sevdiğimi biliyor yaklaşık ay önce açıldım şu anlık ilişki düşünmüyorum dedi reddedildim hiçbir kızla sohbeti yok. Ama bu konu hakkımda hiç konuşmadık hatta utancımdan ben bununla hiç konuşmuyorum bile
Onu sevdiğimi biliyor yaklaşık ay önce açıldım şu anlık ilişki düşünmüyorum dedi reddedildim hiçbir kızla sohbeti yok. Ama bu konu hakkımda hiç konuşmadık hatta utancımdan ben bununla hiç konuşmuyorum bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kesinlikle açıl yarın ölsen içinde bu hisle ölceksin:D
Yok açıldım zaten onu sevdiğimi biliyor sadece duygularımın bu radde de olduğunu bilmiyor ve ben artık kaldıramıyorum paylaşmak istiyorum onunla
karşılıksızsa onun için çok da önemi olmaz ve etrafa da anlatir bence
Öyle biri değil sessiz sakin kendi çapında. Ben zaten duygularıma karşılık bulma derdinde değilim ki ağır geliyor sadece hiç konuşmadık çünkü
Sen olsan napardın?
öyleyse anlat o zaman. ben anlatmistim :D
Tepkisi noldu
hicbir sey. anliyorum vs dedi lisede ve platoniktim🙃
Ben de lise ben de platonik
Yazayım mı yani
Seviyorsan git konuş
Ama ağır geliyor içimi dökmek istiyorum artık
anlat rahatla ama sonra kızarsın kendine
Güncellemeye bak
boş ver unut gitsin bence ama zor gibi dimi
Bu tepkiyi vereceğini bilmiyordum. Gözümde çok büyütmüşüm
aynen öyle herkesi kendin gibi sanmaktan vazgeç bence daha çok üzülürsün insanlara karşı mesefali ol
Bence anlat
Ama artık ağır geliyor içimi döküp anlatmak istiyorum