Diğer Selam geceleri uyumayan benimle sürekli ilgilenebilecek sevebilecek saatlerce konuşabilecek 1 sn olmadan benimle arkadaş olabileck? Melĺødýý Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Zaman vakit gecirebilecek var mı acaba diğerleri siz bana laf sokmayin ben ariyorum öyle olanlar gelsin sadece..🖤💫 Selam geceleri uyumayan benimle sürekli ilgilenebilecek sevebilecek saatlerce konuşabilecek 1 sn olmadan benimle arkadaş olabileck? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben sana şimdi bi bildirim gönderşcem dön ona ben bunu yaparım sana 0 2 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Olur peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende aradım. ama bulamadım 😔😢 1 6 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Beeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen buldunmu 🙂 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Yihk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimse seni anlamıyo dimi Yorumla Melĺødýý +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş verdim Yorumla
tipini-seveyim Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl 😅😅😅 denemesi bedava birazdan buralar dolar 0 1 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Hııı Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Var ama sen bulabilir misin onu bilmiyorum... 0 2 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Buldum ki ehehe Yorumla mmsaci +1 yıl Aferin sana. Sorunun amacı da bu muydu yoksa... :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur aşkım sen ne zaman istersen sabaha kadar boşalt içini 0 3 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Ehehe aç gizliligini bakim birtanem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acarim ama profilde ki sen misin🤢🤢 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Niye kustun evet neden Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O arkadaş değil manita olur anca 0 27 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Alakasi yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İleride olursun kesin yani Yorumla Melĺødýý +1 yıl Ben sevgili şey istemiyorum hiç alakası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen istemen o ister olur yani Yorumla Melĺødýý +1 yıl Ben özgürlükçü insanim kimseye şey kalmadim olucak diye birsey yok uzatma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle birini bulursan bu yazdığımı unutma tamam Yorumla Melĺødýý +1 yıl Ben asla olmicak olene kadar yalniz ozgurum sizin gibi eşşek gibi sey değilim kalmadim boş yapma uza yorumumdan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyesiz bir kızın arkadaşı olmaz edepsiz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergen. Yorumla Melĺødýý +1 yıl Sana yediriyorum ha telbiyeli şekilde konusuyorum defolup gider misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lağım ağızlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusacam profildekine Yorumla Melĺødýý +1 yıl Cinlerinmi var ya baska dil değiştiriyon😂 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Tipini atta öyle benzet baska laf mi bulamadin sjnxisnxisnx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profile kusacam Yorumla Melĺødýý +1 yıl Gel kusuyim tipin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öğğğğğğğğğğğ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yüzünü yıka kusura bakma dayanamadım :D Yorumla Melĺødýý +1 yıl Tipin güzel mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklıyım gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben demiyorum başkaları diyor :D Yorumla Melĺødýý +1 yıl Kimmis aciyorum sanasjndisnxks Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen kendine arkadaş ara dur ezik kendine acı :D Hayatında kimsesi olmayan bir eziksin Yorumla Melĺødýý +1 yıl Uu kendine bilmen güzel hadi uza bb😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşlandın demi benden askim :D Yorumla Melĺødýý +1 yıl Pislik bencilsin neyinden hoşlancam umrumda değilsin pislik iğrenç yuzlu cevap vermicem. yorumuna baybay Yorumla Cevap sahibi +1 yıl by Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Geceleri uyuyorum sorry 0 2 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Sorun değil <3 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Timammm Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Buldunn mu kannka😊 0 2 Yorumla Melĺødýý +1 yıl Galiba Yorumla Ali-Rıza +1 yıl Iyi bakalmm hadi iyi olur inşallah 😊 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 977 cevap paylaştı. Olurrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sana şimdi bi bildirim gönderşcem dön ona ben bunu yaparım sana
Olur peki
Bak
bende aradım. ama bulamadım 😔😢
Beeen
sen buldunmu 🙂
Yihk
kimse seni anlamıyo dimi
boş ver
boş verdim
😅😅😅 denemesi bedava birazdan buralar dolar
Hııı
Var ama sen bulabilir misin onu bilmiyorum...
Buldum ki ehehe
Aferin sana. Sorunun amacı da bu muydu yoksa... :D
Olur aşkım sen ne zaman istersen sabaha kadar boşalt içini
Ehehe aç gizliligini bakim birtanem
Acarim ama profilde ki sen misin🤢🤢
Niye kustun evet neden
O arkadaş değil manita olur anca
Alakasi yok ya
İleride olursun kesin yani
Ben sevgili şey istemiyorum hiç alakası yok
Sen istemen o ister olur yani
Ben özgürlükçü insanim kimseye şey kalmadim olucak diye birsey yok uzatma
Böyle birini bulursan bu yazdığımı unutma tamam
Ben asla olmicak olene kadar yalniz ozgurum sizin gibi eşşek gibi sey değilim kalmadim boş yapma uza yorumumdan
Terbiyesiz bir kızın arkadaşı olmaz edepsiz.
Ergen.
Sana yediriyorum ha telbiyeli şekilde konusuyorum defolup gider misin
Lağım ağızlı
Kusacam profildekine
Cinlerinmi var ya baska dil değiştiriyon😂
Tipini atta öyle benzet baska laf mi bulamadin sjnxisnxisnx
Profile kusacam
Gel kusuyim tipin var mı
öğğğğğğğğğğğ
Yüzünü yıka kusura bakma dayanamadım :D
Tipin güzel mi
Yakışıklıyım gerçekten
Ben demiyorum başkaları diyor :D
Kimmis aciyorum sanasjndisnxks
sen kendine arkadaş ara dur ezik kendine acı :D Hayatında kimsesi olmayan bir eziksin
Uu kendine bilmen güzel hadi uza bb😂
Hoşlandın demi benden askim :D
Pislik bencilsin neyinden hoşlancam umrumda değilsin pislik iğrenç yuzlu cevap vermicem. yorumuna baybay
by
Geceleri uyuyorum sorry
Sorun değil <3
Timammm
Ne oldu bulabildim mi kanka
Buldunn mu kannka😊
Galiba
Iyi bakalmm hadi iyi olur inşallah 😊
Olurrr