Dün gece evle aram bozulduğu için abi dediğim Bi insanın evine gittim, hiç yüz yüze görüşmedik ama internette uzun süredir konuşuyorduk. Oturduk kahve falan yaptı saat gece 3 civarı.. Sonra Bi anda ben şizofrenim dedi gerçekten raporu varmış. Ve bazı konuşmaları normal değildi.. Büyü yapabildiğini söyledi tabii ki inanmadım sonra Bi kitap getirdi içinde Arapça gibi yazılar ve bazı desenler vardı sayfalar yırtık yırtıkdı.. Bunu nerden buldun dedim, kendi geldi, onlar getirdi dedi.. Korkmaya başladım ama meraklandım çünkü gerçekten kitap normal değildi. Cinlerle konuşabiliyormuş.. Bende konuşabilir miyim diye sorduğumda, elini anlıma boynuma sonra da kalbime götürdü, sen hazır değilsin kaldıramazsın bunu aklını kaybedersin dedi. Israrlarım üzerine tekrar elini anlıma koydu gözlerimin içine bak dedi sonra gözlerini kapat dedi. Kollarım da Bi uyuşma hissettim, uyuşma bile değil tarifsiz bişeydi, kalbimin atışlarını duyabiliyordum kulaklarıma ve çeneme dokunup birşeyler söyledi anlamadım, gerçekten bişey hissediyordum ama, sonra Bi anda o sensin dedi, cinin bedenimle birleştiğini söyledi korkudan delirecektim sadece yeter sus nolur diye susturmaya çalıştım.
Sonra bana uzanmamı ve kendimi kasmadan sadece kendime odaklanmamı istedi, elini yine anlıma ve kalbime koydu, 33 kere Azrail 33 kere Cebrail ve 33 kere Mikail diye fısıldamamı istedi sonra etrafa bunu üfleyip bir kısmını içimde tutmamı sonra derin Bi nefes almamı istedi. Bunları yaptıktan sonra hatırladığım tek şey hiçbiri yaşanmamış bir rüya gibi olmasıydı, sonra astral seyahat için uzan dedi ve ruhunun bedeninden çıktığını düşün nefesini ayarla ve sadece nerde olmak istediğini düşün, korkma hiç bişey olmayacak dedi. Bunun sonucunda da aynı şekilde sanki bedenim ölmüş ve ruhum kaybolmuş gibiydi her şey rüya gibi geldi. Sizce bunlar gerçekten olabilir mi hala çok korkuyorum ama hepsini gerçekten hissettim, biraz uzun oldu ama lütfen cevapsız bırakmayın.
Sonra bana uzanmamı ve kendimi kasmadan sadece kendime odaklanmamı istedi, elini yine anlıma ve kalbime koydu, 33 kere Azrail 33 kere Cebrail ve 33 kere Mikail diye fısıldamamı istedi sonra etrafa bunu üfleyip bir kısmını içimde tutmamı sonra derin Bi nefes almamı istedi. Bunları yaptıktan sonra hatırladığım tek şey hiçbiri yaşanmamış bir rüya gibi olmasıydı, sonra astral seyahat için uzan dedi ve ruhunun bedeninden çıktığını düşün nefesini ayarla ve sadece nerde olmak istediğini düşün, korkma hiç bişey olmayacak dedi. Bunun sonucunda da aynı şekilde sanki bedenim ölmüş ve ruhum kaybolmuş gibiydi her şey rüya gibi geldi. Sizce bunlar gerçekten olabilir mi hala çok korkuyorum ama hepsini gerçekten hissettim, biraz uzun oldu ama lütfen cevapsız bırakmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer