bana 15 yıldır takıntılı saplantılı birisi var. hafife alınacak gibi değil, cidden psikopat. her yolu denedim. numaramı değiştirdim kaç kere, yeni numaralarımı buluyor, akrabalarımın, ailemin numaralarını buluyor. taşındım, evimi buldu, akrabalarımın evine kadar buldu. ansızın eve girdiğimde onu karşımda buluyorum kilitli eve nasıl giriyor bilmiyorum. ailecek bir yere gittiğimizde takip ediyor, gizlice şehir dışına bile çıksam onu karşımda görüyorum. her yerde gözü var gibi attığım her adımdan haberi oluyor. gittiğim her yerde beni uzaktan izliyor, evimde camdan bakmaya korkar oldum aşağıda arabasının içinde akşama kadar bekliyor. istediği bir şeyi yapmadığımda burnumdan getiriyor. kendimi öldürmeyi bile düşündüm psikopat resmen. onu öldürmeyi denedim elimde bıçak vardı, elimi tuttu göğsüne götürdü öldür diye ısrar etti. kurtulamıyorum, nereye gitsem ne yapsam ansızın karşımda buluyorum. yerimi bilmediğinde arkadaşlarımı ormana götürüp öldürmekle tehdit ediyor akrabalarımı rahatsız ediyor. beni çağırdığında ve ben inmediğimde kapımın önünde boğazına bıçak tutuyor öldururum kendimi diyor, camlarımı taşlıyor. nefes aldırmıyor. arkadaşlar tam 15 yıl oldu. kurtulamadım. kendi babası ve kardeşleri kafasını patlatana kadar dövdü daha da hırslandı, psikiyatriste götürdüler zorla, o bile çözüm bulamadı. evli ve çocukları var, karısıyla bile konuştum beni büyü yaptırmakla suçluyor. şimdi işler daha da ciddileştiği için yardım istiyorum. ailemi öldürmekle tehdit ediyor. ne yapabilirim hayatımı zindan etti korkuyorum nolur yardım edin. polise de gidemiyorum, cin gibi her şeyden haberi oluyor saniyesinde, hepimizi öldürür. ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boğazına bıçak dayayınca öldür kendini de ona. Gebersin. Umarım tez vakitte geberir gider.
Savcılığa şikayet et bak akıl hastanesine kadar ya da cezaevini nasıl boyluyor. kacinci yüzyılda yaşıyoruz.. madem evin önünde bekliyor poliisi ara alsınlar. cok mu zor bişey gözünde buyutmussun sen
herşeyi yaptın bir tek savcılığa mı gitmedin
savcılık ne yapabilir her yerde gözü var onun bilmiyorsun. peşime insan mı taktı bilmiyorum ama haberi olmasa bile, tımarhaneye de girse hapse de girse eninde sonunda çıkacak. çocuklarım var benim, küçük bir kızım var. onları nasıl tehlikeye atayım söyler misin
bu düşüncen çok yanlış. evine giriyor sesin çıkmıyor. karşına çıkıyor sesin çıkmıyor. cidden iyi misin. git polise savcılığa
tehlikeyi anlamıyor musun? adamın gözü dönüyor hiçbir şeyi görmüyor. bıçağı kendine bastırıp öldür diye bağırıyor, boğazını kesmeye kalkıyor. onu bir yere şikayet edecek olursam hayatta bırakmaz beni de ailemi de siler atar gözü hiçbir şey görmüyor psikopat
ben olsam senin yerinde gaz veririm madem beni çok istiyorsun hadi boğazını kes göreyim diyeceksin :D
öyle tehdit ettiğinde bi bok yapamazsın kendine hadi adamsan yap diye gaz ver korkma. keser umarım kendini sende kurtulursun
Aynen katılıyorum bu fikre. Ver gazı gebersin
@Master81 aynen ya benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın yıllardır bunu yapmadığı kabahat. vereceksin gazı izleyeceksin. kendini kesecek sonra keyiften yakıcaksın sigarayı izleyeceksin gebermesini
Ölmesi gerek başka çaren yok
hergün dua ediyorum ölsün diye. onu öldürüp müebbet yatamam ben yapamam. bir kez denedim ama yapamadım ne yapicam bilmiyorum
Polise gitsen sen takmayacaklar bunları hergun televizyonda görüyoruz sonra kadın cinayeti. Adamın yakalanması için illa ölmeniz gerekiyor onlar için. Bu meseleyi kendin halletmelisin bir şekilde. Anlattığına bakılırsa durum çok vahim. Umarım çok geç olmadan bir çaresini bulursun
Sık kafasına.
Polise şikayet et
Yardım ederim özele gel