NOLUR YARDIM EDİN SAPLANTILI BİRİSİ VAR?

bana 15 yıldır takıntılı saplantılı birisi var. hafife alınacak gibi değil, cidden psikopat. her yolu denedim. numaramı değiştirdim kaç kere, yeni numaralarımı buluyor, akrabalarımın, ailemin numaralarını buluyor. taşındım, evimi buldu, akrabalarımın evine kadar buldu. ansızın eve girdiğimde onu karşımda buluyorum kilitli eve nasıl giriyor bilmiyorum. ailecek bir yere gittiğimizde takip ediyor, gizlice şehir dışına bile çıksam onu karşımda görüyorum. her yerde gözü var gibi attığım her adımdan haberi oluyor. gittiğim her yerde beni uzaktan izliyor, evimde camdan bakmaya korkar oldum aşağıda arabasının içinde akşama kadar bekliyor. istediği bir şeyi yapmadığımda burnumdan getiriyor. kendimi öldürmeyi bile düşündüm psikopat resmen. onu öldürmeyi denedim elimde bıçak vardı, elimi tuttu göğsüne götürdü öldür diye ısrar etti. kurtulamıyorum, nereye gitsem ne yapsam ansızın karşımda buluyorum. yerimi bilmediğinde arkadaşlarımı ormana götürüp öldürmekle tehdit ediyor akrabalarımı rahatsız ediyor. beni çağırdığında ve ben inmediğimde kapımın önünde boğazına bıçak tutuyor öldururum kendimi diyor, camlarımı taşlıyor. nefes aldırmıyor. arkadaşlar tam 15 yıl oldu. kurtulamadım. kendi babası ve kardeşleri kafasını patlatana kadar dövdü daha da hırslandı, psikiyatriste götürdüler zorla, o bile çözüm bulamadı. evli ve çocukları var, karısıyla bile konuştum beni büyü yaptırmakla suçluyor. şimdi işler daha da ciddileştiği için yardım istiyorum. ailemi öldürmekle tehdit ediyor. ne yapabilirim hayatımı zindan etti korkuyorum nolur yardım edin. polise de gidemiyorum, cin gibi her şeyden haberi oluyor saniyesinde, hepimizi öldürür. ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
yardım edin
NOLUR YARDIM EDİN SAPLANTILI BİRİSİ VAR?