Bilmiyorum ama galiba erkeklere karşı ilgi duymuyorum ve bu konuda benimle aynı durumda olan kızlarla konuşmak istiyorum ama lütfen samimi olmanızı istiyorum ben ciddiyim cıvımak istemiyorum bu konuda ki fikirlerinizi almak istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar sizin yazmasınızı bekliyordum yine erkekler yazıyor sanki bu soruyu bekliyorlar gibi
Saçmalıyorum ama gerçekten samimi soruyorum lütfen samimiyet içerisindeki cevap bekliyorum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende ilgi duymuyorum. Bazen keske duysam dedigim de oluyor bi erkegi sevmeyi ilgi duymayi merak ediyorum ama yok iste. Kadinlar cok tapilasi.
Ne hissettiğin önemli duygularını sen daha iyi bilirsin olabilir bende çocukken anlamıştım
Haklısın
Knka burdan bulamazsın gir instadan lgbt sayfalarına ordan bul konuş senin gibiler vardır. Bu arada bende demiseksüelim
Ben biseksüelim her iki cinsede ilgim eğilimim var istersen bilgilendirirm
Erkeklere ilgi duymamak saçma. Ama kadınlara ilgi duyman normal. Yani anlayacağın her halükarda her iki cinsede ilgi duyman gerekiyor
Her iki cinsede ilgi duymadığım anlamına mı geliyor. Öyleyse hayır onu demek istemiyorum
Tamam o zaman sıkıntı yok. Durumun normal. Sadece seni kabul edecek birisi ile hayatını geçirebilirsin. Tabi bunu açıklamak çok zor emin ol
Ben kadin iliskiye sicak bakan kadinda bi sijinti oldugunu dusunuyorum dogaya ters
yüzde 1000 haklısın..
Teşekkür ederim
soft ve çekici bir şey dir
selamlar
Bende öyleyim ve bisex im konuşmak istersen yazarım
Lezbiyensin, keşfin için ho.
İlgi duymamanın bir nedeni vardır
Bilmiyorum vardır herhalde
Ne zamandan beri var
Çok yeni aslında
Erkeklerden şüphe filan mı ediyorsun
Taciz tecavüz gibi olay yaşadım mı