Tesadüfler gerçek mi? 12'den önce okumalısınız. ?

Öncelikle konuşacağım ve anlatacağım şeyler çok önemli. Yardımınıza ihtiyacım var.

Şimdi size kısa bir hikaye anlatmak istiyorum, değerli vaktinizden alacağım için şimdiden özrümü dilerim.

Ben abimi kaybettim, küçükken kanserden öldü. Lisede bir çocukla tanıştım ve ilk gördüğüm gün bana abimi hatırlattığı için hemen sınıfımı değiştirdim. Tanımıyorum oysa ki, his işte. 1 ay sonra yeni sınıfıma yeni bir çocuk geldi, o abime benzettiğim şahıstı. Serserilik yaptığı için sınıfını değiştirmişler. Ben ondan kaçtım, o bana geldi. Neyse uzatmayalım, bu bir aşk hikayesi değil. Kız kardeşi ölmüş onun da, 2 sene geçti biz etle tırnak gibi olduk. Allah kardeşlerimizi bizden almışta birbirimizi bize vermiş gibiydi. Tesadüf işte. Hocalar bile abin nerde kızım gelmedi mi bugün derdi o derece yakındık. Herkes bizi öz kardeş sanırdı, kavga ederdik, birbirimizi döverdik, sevgilisiyle arası bozulunca ben düzeltirdim. O benim erkek arkadaşım olunca abilik taslardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Vesselam geçti zaman derken bir gün tüm güzel günler bitti. Beni çok üzdü çok kırdı. Neyse şimdi asıl konuya gelelim. Bu hayatta beni üzebilen tek insanı, yani onu 4 senedir görmüyorum. Aynı şehirdeyiz. Aynı yerlerde takılıyoruz. Ama hiç karşılaşmadık. Ta ki 3 gün önce yılbaşına kadar. 2022 senesine girerken kız arkadaşlarımla bir bara gittim. Oda orada çalışıyormuş, arkadaşları sevgilisi falan vardı.

Önce çok şaşırdım, duygulandım. Sonra geri sayım yaparken o kadar kalabalıkta biz yan yanaydık. Ben sırtımı döndüm, o sırtını döndü. Birbirimize değdik. 4 sene sonra ki tesadüfe bakın siz. Geri sayımı yaptık. İki yabancı gibi birlikte girdik.

Şimdi size soracağım soruya gelelim. Bugün 3 ocak, onun doğum günü. Küs olduğumuz süre boyunca tek konuşmamız onun doğum günlerinde olmuştu. İlk iki sene boyunca doğum gününü kutlamak için 'doğum günün kutlu olsun' yazdım. Oda teşekkür ederim yazdı. Üçüncü sene kutlamaktan vazgeçtim çünkü o benimkini hiç kutlamamıştı. Tam da kutlamadığım sene ortak bir arkadaşımız aracılığıyla doğum günümü kutladı. Onun doğum gününü kutlar mısın benim yerime demiş.

Şimdi 4. senemizdeyiz. Kutlamak istiyorum, her şeyden çok. O benim ne olursa olsun abimdi. Ama bilmiyorum. Yine sadece teşekkür eder susar diye üzülüyorum. Gururum el vermiyor.. Ha şurayı atladım, geçen sene öz abimin ölüm yıl dönümünden bir gün önce ona buluşmak istediğimi yazmıştım bir şey söyleyeceğim demişti ama çalışıyorum gece 2 ye kadar burdan söyle demişti. Olmaz dediğimde ne değişecek ki demişti. Neyse zamanın yoksa önemli değil demiştim konu kapanmıştı.

Bu olaydan sonra zaten doğum günümü kutlamıştı.

Her neyse, buraya kadar okuyanlara teşekkür ederim. Fikirleriniz, düşünceleriniz çok önemli. Doğum günü 50 dakika sonra sona eriyor. Doğum günün kutlu olsun yazmalı mıyım?
Tesadüfler gerçek mi? 12'den önce okumalısınız. ?