Kyk kız yurdundan aileyi arayıp izin aldığın tarihleri belirtiyorlar mı bilginiz var mı?
Hiç aileyi arayıp söylemiyorlardı ama yılbaşı nedeniyle bugün ve yarın izin alan öğrencilerin ailelerine haber verilecekmiş. Eski tarihler veya önceden alınan izinler söylenir mi?
Hiç aileyi arayıp söylemiyorlardı ama yılbaşı nedeniyle bugün ve yarın izin alan öğrencilerin ailelerine haber verilecekmiş. Eski tarihler veya önceden alınan izinler söylenir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yurt müdürlüğüne kalmış benimkileri hiç aramamışlardı. Tabi kızlara hassas davranıp haber verebilirler.
Bence çok iyi yapıyorlar Allah bilir ne işler çeviriyorsunuz
Bu kimseyi alakadar etmez bence :)
Inşallah yakalanırsın
Hiç tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde dua etmen boktan bir şey. Hayatım hakkında gram bir şey bilmiyorsun geçmiş ahkam kesiyorsun. Senin gibiler olduğu sürece gram ilerleyemeyiz bu dünyada. Sg ig
Yılbaşında ne haltlar yiyeceksin Kim bilir
Ailemin evindeyim Şu an ya djskdksk ne saçmalıyorsun sen
HAKANMNNNNNNNNNNN :Ddd SEN RĞLENEMİYORSUN DİYE İNSANLARI YARGILAMA HAKANNN SU AN FIRSATIN OLSA İLK SEN UCARSIN
Merak etme ben eğlence merkezinde yaşıyorum zaten Ama ihtiyaç duymuyorum yok da olan sizsiniz
Aynen canim gece disari cikip eglenince yoklukta oluyoruz. Otu boku disarida gezmeyi her seyi cinsellige bagliyorsunuz ya inanamiyorum gercekten
Özgürlük senin ne istiyorsan yap
Yargılama o zaman insan ol hakan
İnsanların hayatına karisma. Beddua etme. Cehennemde dinine göre sen yanacaksın hakann
Devletin Yurdunu ne hale getirmek istiyorsunuz ya.. anneniz babanız sizi onun için mi gönderiyor çıkın dışarı da oturun o zaman
Ay ne saçma ya ya yetişkin biri sonuçta ne izini sıkıntılı bu işler en güzeli öğrenci evi tutmak birleşip
Hayır.
Emin miyiz ya çok gerildim
Benimkileri hiç aramamışlar ya da mesaj gitmemiş.
Ya zaten Normalinde hiç arayıp mesaj atmıyorlar bugün kaldığım yurt son giriş saatinden yarım saat sonra güzel kardeşim yapar gibi duyuru paylaşmış bugün ve yarın izin alanların aileleri bilgilendirilecektir diye.
Evet bildiriyorsun
Sevgikide mi kalicn