Diğer En son ne zaman karla oynadınız? İzmirekaryağsınamin Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 5 yıl olacak ocakta :') Güncellemeler+1 yıl Bu kış yağsın diye dua edin En son ne zaman karla oynadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AslındaKimimBen Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum, İzmir'e yağmıyor zaten, arada bir bırakıyor saçma sapan mini buzlar, o kadar. Gezdiğim şehirlerde de denk gelmedim tarih bazlı. 0 0 Yorumla
Nævis Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum uzun zaman oldu. Bizim buralara don düşer kar düşmez. 0 0 Yorumla
Suleley Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Geçen sene kardan adam yapmıştım zavallı muhittinim 3 günde eridi gitti 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. 3 gün önce. Ama fazla tutmuyo. Ocaktan şubattan sonra yağmaya başlıyor 0 0 Yorumla
Mavi3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl İzmire kar yağmaz ancak Ödemiş’e gitmen gerekiyor 0 11 Yorumla Mavi3545 +1 yıl Hı hı edelim dua,,, bak şimdiden doğal gaz faturası 525tl kar yağarsa nolur Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl İklimi degisemezsin başkanı degişirsin tayyibe sitem et benim mi sorunum kar yağması veya yağmaması 😅 Yorumla Mavi3545 +1 yıl İklimi değiştiremem evet ama sen değiştirmek istiyorsun 40 yıldır kar yağmayan İzmir'e kar yağsın diye uğrasıyorsun 🤣🤣🤣 Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl Yoo 2017 ocakta yağdı 😅 Yorumla Mavi3545 +1 yıl Ya göstermelik o sayılmaz aksansak veya KSK tı nezaman karlar altında gördün Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl O zaman konak meydanı falan da bembeyazdı gördümm😂 Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl Tabi bi de iki üç sene önce belediye getirdi meydana döktü günlük güneşlik havada millet karla oynuyordu hahshs😂 Yorumla Mavi3545 +1 yıl Bu senede getirir dökerler merak etme oynarsın🤣🤣🤣 Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl Buz patenine giderim daha iyi😂😂 Yorumla Mavi3545 +1 yıl yamanlara taşının bari kışın Karsız kalmassın Yorumla İzmirekaryağsınamin +1 yıl Yok bee baya uzağım oraya😅 Yorumla
PİRESES Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 808 cevap paylaştı. Bir hafta önce oynadım 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok olmadı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hatırlamıyorum, İzmir'e yağmıyor zaten, arada bir bırakıyor saçma sapan mini buzlar, o kadar. Gezdiğim şehirlerde de denk gelmedim tarih bazlı.
Hatırlamıyorum uzun zaman oldu. Bizim buralara don düşer kar düşmez.
Geçen sene kardan adam yapmıştım zavallı muhittinim 3 günde eridi gitti
3 gün önce. Ama fazla tutmuyo. Ocaktan şubattan sonra yağmaya başlıyor
İzmire kar yağmaz ancak Ödemiş’e gitmen gerekiyor
Hı hı edelim dua,,, bak şimdiden doğal gaz faturası 525tl kar yağarsa nolur
İklimi degisemezsin başkanı degişirsin tayyibe sitem et benim mi sorunum kar yağması veya yağmaması 😅
İklimi değiştiremem evet ama sen değiştirmek istiyorsun 40 yıldır kar yağmayan İzmir'e kar yağsın diye uğrasıyorsun 🤣🤣🤣
Yoo 2017 ocakta yağdı 😅
Ya göstermelik o sayılmaz aksansak veya KSK tı nezaman karlar altında gördün
O zaman konak meydanı falan da bembeyazdı gördümm😂
Tabi bi de iki üç sene önce belediye getirdi meydana döktü günlük güneşlik havada millet karla oynuyordu hahshs😂
Bu senede getirir dökerler merak etme oynarsın🤣🤣🤣
Buz patenine giderim daha iyi😂😂
yamanlara taşının bari kışın Karsız kalmassın
Yok bee baya uzağım oraya😅
1-2 sene olcak herhalde
Bir hafta önce oynadım
Çok olmadı
Demin oynadım
1 hafta falan oldu
3 hafta önce
2 3 yıl