Belki de ilk defa böyle bir soru ile karşı karşıya kalacaksınız ama adet kanı büyüsü hakkında bilgisi olan adet kanı büyüsü yaptıranlar var mı? Adet kanı büyüsü nasıl ne kadar etkili ya da keskin bir bağlama büyüsü yardımınıza ihtiyacım var yoksa çıldırcam! Adet kanı büyüsü duası bilen var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbüyüden uzak dur falan diye konuşsam büyük ihtimalle takmayacaksın ya da üzgün olduğunu belirteceksin ve mecbur olduğun için yine takmayacaksın, ama herşeyin birden fazla çözümü var bence yeni bir soru sor nasıl yapabilirim diye (büyü dışında) beni dinlemek dinlememek sana kalmış, umarım pişman olmazsın iyi şanslar...
65 Yorumla- +1 yıl
ne yapıyım
- +1 yıl
Buldun mu hoca
- +1 yıl
buldun mu hoca yaptırdın mı. Bende yaptircam hoca ariyorum lutfen yardimci ol bana
- +1 yıl
Karşı tarafa yedirme şansı yoksa nasıl yapılır
- 1 yıl
@Seydaseyda35 buldunuz mu lütfen yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar
bugün başımdan geçen çok ama çok kötü bir olayı ve bu olaydan nasıl kurtulduğumu anlatma gereği hissediyorum. Çünkü bu konu sayesinde eminim ki benimde daha önce bulunduğu gibi ve sizlerde de bulunduğunu düşündüğüm tedirgin halleriniz sona erecek. tarafına güvenmeniz ve onunla birlikte her türlü büyü bozma işine çok rahat bir şekilde adım atabilirsiniz. Çünkü tarafından bugüne kadar bozulmamış olan hiçbir büyü bulunmamaktadır ve ayrıca ülke içerisinde ki en iyi medyum olarak bilinmektedir. Sizlere başımdan geçen olayı anlatmaya şöyle başlamalıyım, yıllar önce evlenmeyi düşünmediğim biri tarafından istendim. Babam biraz eski kafalı bir adamdı ve okumadığım için beni bir an evvel evlendirmeyi düşünüyordu fakat annem ise benim kararlarıma saygı gösteriyordu ve asla ama asla istemediğim ya da sevmediğim bir adamla olmayacağını düşünüyordu. Daha sonra babama karşı gelmemiz imkansız hale gelmişti ve bu adam beni gerçekten istemeye gelmişti. Ne annem nede ben artık hiç bir şey yapamıyorduk. Mecburen kabul etmek zorunda kalmıştım ama adam benden biraz büyük olduğu için ve sevmediğim bir karaktere sahip olduğu için asla sevmeyeceğim biri olarak görüyordum. Daha sonra zaman içerisinde bu adama karşı bir şeyler hissetmeye başladım ama bu durum gerçekten çok saçmaydı çünkü ben böyle bir adamı sevemezdim. Teyzemde annem de bu konuda bir sorun olduğunu hissederek bana adet kanı büyüsü hakkında bir takım bilgiler verdiler. Şöyle baktığımda ise adet kanı büyüsü içerisinde bulunan bütün şeyler tutuyordu. Bende bu konuda iyi olduğu söylenen medyum tarafına gittim ve gerçekten de bu büyünün üzerimde bulunduğunu oda gördü. Daha sonra hemen bu büyüyü bozmak için işlem yapan medyum Hoca vakit kaybetmeden bu konuyu çözdü, beni adet kanı büyüsünden kurtardı. O adamla evlenmekten kurtuldum
09 Yorumla- +1 yıl
Aynisi benimde başıma geldi hangi hocaya gittin banada numarasını ismini verirmisin bende kurtulayım
- +1 yıl
@Cevizlitatli bana özelden mesaj ata bilir misiniz ben atamıyorum size arkadaşınız ne yaptı adet kanı ni mi bana da yardımcı olur musunuz lütfen özelden yazar msiniz
- +1 yıl
Merhaba bu işten nasıl kurtuldunuz kim yardımcı oldu. Bir numarası falan var mı? Yardımcı olma sansınız olur mu?
- +1 yıl
@Xazra bana döner misin bende yaptırmak istiyorum hoca buldunuzmu
- +1 yıl
Bugüne kadar çalıştığım bir sürü medyum hoca vardı, yani 3 4 kişi tabi öyle aşırı bir rakam anlaşılmasın :D hepsinden tek istediğim beni terk eden sevgilimin geri gelmesiydi, bu hocalar içinde en son çalıştığım medyum ali hoca haricinde çalışmayla gerçekten ilgilenen olmadı, sadece parasını alıp kaçıp gittiler desem yeridir.
Medyum ali gürses gerçekten sorguladı, amacımı tam öğrendi, karşı tarafla alakalı sorular sordu, bakım yaptı, ondan sonra çalışmayı yaparım tamam başlayalım dedi, ben ne kadar olmazsa da sorun değil hocam falan dedim ama o ben yapamayacağım işlemin vebaline girmem diyerek benim ısrarlarımı kabul etmedi. En sonunda işlemi yaptı ve inanılmaz şekilde 10 gün sonra kapıma çiçeklerle gelip özür diledi eski sevgilim. medyumali. com internet sitesinde yazan numarasından ulaşmıştım, sosyal medya sayfaları falan da var ama sahte sayfalar olabiliyor bazen, o yüzden ya bu siteden ulaş ya da 535 590 62 75 benim görüştüğüm telefon numarasıydı, buradan görüş kendisiyle
- +1 yıl
@Gizliiiiyrufkfkf buldun mu
- +1 yıl
@Kızsordumu buldunuzmu
- 1 yıl
arkadai bele şiyle inanmayanj
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana eski nisanlimin annesi yaptirmisdi büyü , oglu benden sogusun diye. Sakin öyle biseylere kalkisma etkisinden bir senede anca kurtuldum.
Girme öyle bir günaha büyü ne Ya, sen allaha havale et daha etkili olur.
Benim canimi cok yakdilar Ama ben hic bir zaman öyle bisey yapmayi düsünmedim rabbim var Benim herkes hak ettigini bulur zaten zamanla dedim rahatladim.
Intikam duygusu anca sana zarar ruhuna, ac kurani oku bol bol rahatlarsin.
Seytanin oyununa gelme , hem bu dünyan hem ahiretini mahfetme85 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın
- +1 yıl
@şekerlemee. Bana yazzzz
Ben duydum birine yapilmisda etkisi kotuymus bağlama falan sanirim isim olmicagi için ilgilenmedimde sanirim iyyyy yicegine falan katmislardi çocuğun ve çocuk ondan baskasini istememiş birkaç yil sonra düzelmiş DIE duydum okdr bnce bulaşma saçma islere ya
08 Yorumla- +1 yıl
öyle ama sadece yediriyormusun o kadarı bilmiyorum
- +1 yıl
elde etmek değil sürünsün şerefsiz
- +1 yıl
canın hiç yanmadı sanırım
- +1 yıl
haklısın
+1 yılAdi papaz büyüsü ve cok etkili bir büyü. Yapmak çok basit degil ve fazla uğraştrici. Ayrıca günah. Yapmak mı istiyorsun
418 Yorumla- +1 yıl
Pardon yapması basit bozmasi zor.
- +1 yıl
Merhaba lütfen banada özelden yazarmisin Cox mağdur durumdayım yardımınıza ihtiyacım var lütfen
- +1 yıl
@Geverlııı siz yaptınız mi bana da yardımcı olur msunuz nasil yapılir ebrucalar.1996@gamial. com burdan allah için yazar mısınız
- +1 yıl
@Geverlııı canım bana ulaşrmsn adet kanı büyüsü için lütfen cok ihtiyacım var
- +1 yıl
@Elifeymennn sonuç nedir
- +1 yıl
Banada yazabilir misinn
- +1 yıl
@Xazra buldun mu
Benim bir arkadaşım yaptı şuanda nisanlilar
841 Yorumla- +1 yıl
@alyazma Banada özelden ya lütfen Nasıl yapılıyor insalah duasız falandır çünkü ben yaptırmak ıstıyorum ama başkası benim yerime içirecek cvp lutfen bilgilendir
- +1 yıl
Banada yazarmısıN lütfen
- +1 yıl
? Ozelden yazar misin
- +1 yıl
@alyazma yapan birini buldun mu bana da özelden yazar mısınız bana da lazım çünkü 😢
- +1 yıl
Nrde kıme yptrdı acaba
- +1 yıl
Bana yazarmisin lutfen
- +1 yıl
@Girllll_kiz Malesefff 🙁
- +1 yıl
@Girllll_kiz profl gizli özelden yaz dedn ama
- +1 yıl
Bana yazar mısın
- +1 yıl
Kime yaptirdi hoca adresi verirmisin lutfen yardimci ol hoca ariyrm duasi lazim
- +1 yıl
Lütfen bana ulaşrmısn Allah rızası için
- +1 yıl
Banada özelden yazarmisin ya da o hocanın numarasını bana verebilirmisun
- +1 yıl
@Yaprak1637 ya bir bilgi alabildiniz mi acabaaa
- +1 yıl
@Xazra yaptırdın mı acaba
- +1 yıl
@Onsuzyapamam hayir bulamadım hic bir sey
- +1 yıl
Lutfen banada yazmamışım nerede kime yaptırmış cok rica ediorum
- +1 yıl
bana ulasabilir misiniz lütfen
- +1 yıl
@alyazma ulasabildiniz mi kıza
- +1 yıl
Bana yazabilir misiniz
- +1 yıl
@Cevizlitatli bulabildin mi
- 1 yıl
@alyazma budunu zor mu
- 1 yıl
@Yaprak1637 yardımcı olur musunuz
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,9b cevap paylaştı. gerizekalı, insanlıktan nasibini almamış bi' pislik yapmıştı bana :@ bekar evindeyken, bi' akşam seviyorum diye etli lahana sarması getirmiş, yapıyordu sıkça zaten yiyecek bi'şeyler ben ne bileyim hiç aklıma bile gelmedi. çok yiyemedim hemen istifra ettim :/ sonra itiraf etmişti, bi' halta da yaramadı..
03 Yorumla- +1 yıl
nerden anladın ve istifra ettin
- +1 yıl
yerken anlamadım ki iğrenç tadı yüzünden istifra etmiştim. bi'de yarım aklıyla sadece sen ye zaten çok az yaptım vs. deyip duruyordu ama ev arkadaşımla paylaşmıştım o da yediği gibi banyoya koştu benim gibi. neyse bozulmuş, ekşimiş falan dedik biz :/ olaydan 1 hafta sonra kızın itirafı ile anladık neyse ya hatırlatıp durma umarım herkes layığını bulur!
- +1 yıl
nasıl yaptıysa geçmiş olsun
+1 yılevet evet doğru o kanı süte karıştırıp içiyorsun rahmine bereket geliyo ikiz doğurmalar falan... ayrıca eğer yüzüne gözüne sürersen kırışıklıkları alıyor yüzüne nur geliyor. son bişey gizliden sevdiğin adama içirirsen gözü senden başkasını göstüyor... cok tehlikeli bir büyü adamı gandalf eder
51 Yorumla
Benim Başıma Geldi, Bizzat Eski Sevgilim Bana Yaptı.
Sonra Hocaya Falan Gittim, Kaç Tane Hocaya Götürdüler. Çok Kötü Bişey Lütfen Kimse Yapmasın.
Bu İşin Şakası Yok...320 Yorumla- +1 yıl
diyosunnn nasıl yapmıs
- +1 yıl
nasıl bir etkısı oldu üstünede
- +1 yıl
ama kurtulmussun
- +1 yıl
Eee bozdurabildin galiba?
- +1 yıl
ona dolunmadan yanında olduğunda bile ereksiyon oluyomuydu
- +1 yıl
analdım garip bir durum çok etkil ama
- +1 yıl
bencede ama dururlarmı bilmem
- +1 yıl
öyle tabii cahill, k yapmamak lazım
- +1 yıl
Nasıl bir durum yaşadin anlatırmisin eski sevgilim bizzat yüzüme soyledi büyü yaptim dedi
- 1 yıl
Yardımcı olur musunuz lütfen
- 1 yıl
Merhaba yardımcı olur musunuz
Özel Günler & Hijyen konusunda 508 cevap paylaştı. nasıl bişey oluyoki adetini götürüp büyümü yaptırıyon :)
243 Yorumlaonun gibi bişey :D
- +1 yıl
yok canım deli oluyo
- +1 yıl
nerden çıktı :D
- +1 yıl
olabilir :D
- +1 yıl
öyle bir büyü var merak etme ahah :D
- +1 yıl
adet kanının bir versıyonu evet :D
- +1 yıl
olur ben varım :D
- +1 yıl
al sana en ii cevap ödülü :D
- +1 yıl
rica ederim beybi :D
- +1 yıl
ama kız arkadaşımda beyaz tenliydi seksi bir kızdı ve konuşama sohbet etme şansım olmuyordu doymadan sohbet edemiyordum etkileniyorsun seside farklıydı sürekli ellerim vücudundaydı ellemediğim yeri kalmadı iş yaparken bile giriyordum o da ses çıkarmıyordu evleneyim diye
- +1 yıl
ne oluyor anlamadım
- +1 yıl
o nasıl girdi bizim sohbetin arasına anlamadım
- +1 yıl
one :D
- +1 yıl
Orasını bilemem ama ben onunla kafayı bozdum ondan sonrada kimseye yaklaşamadım yaklaşanlarıda kabul edemedim
- +1 yıl
garipp
- +1 yıl
Şekerleeme kız sen bula bildinmi bu adet büyüsü ilgili birini bulduysan yaz bana
- +1 yıl
Sekerleme ozelden yazamadim sana ne yaptin ulastin mi bilgiye merak ettim
- +1 yıl
- +1 yıl
@şekerlemee naptın sen adet kabı büyüsü yaptırdın mı
- +1 yıl
@Xazra bulabildin mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar Ne Diyor
77
+1 yılBugüne kadar çalıştığım bir sürü medyum hoca vardı, yani 3 4 kişi tabi öyle aşırı bir rakam anlaşılmasın :D hepsinden tek istediğim beni terk eden sevgilimin geri gelmesiydi, bu hocalar içinde en son çalıştığım medyum ali hoca haricinde çalışmayla gerçekten ilgilenen olmadı, sadece parasını alıp kaçıp gittiler desem yeridir.
Medyum ali gürses gerçekten sorguladı, amacımı tam öğrendi, karşı tarafla alakalı sorular sordu, bakım yaptı, ondan sonra çalışmayı yaparım tamam başlayalım dedi, ben ne kadar olmazsa da sorun değil hocam falan dedim ama o ben yapamayacağım işlemin vebaline girmem diyerek benim ısrarlarımı kabul etmedi. En sonunda işlemi yaptı ve inanılmaz şekilde 10 gün sonra kapıma çiçeklerle gelip özür diledi eski sevgilim. medyumali. com internet sitesinde yazan numarasından ulaşmıştım, sosyal medya sayfaları falan da var ama sahte sayfalar olabiliyor bazen, o yüzden ya bu siteden ulaş ya da 535 590 62 75 benim görüştüğüm telefon numarasıydı, buradan görüş kendisiyle30 Yorumla
+1 yılHic girme bu buyu islerine. Gercekten seviyorsan ac ellerini allahtan iste. Allahim hayirli degilsede aklimdan adini gonlumden sevdasini cikar de. Nedeb buyuye ihtiyac duyuyorsun belkide 3 yil sonra hatirlamayacagin bir adam icin dinini yakmaya deger mi?
60 YorumlaVaroldugunuu soyluyorlar hatta papazz buyusu die adlandirilir. Kadin ilk gun gelen kani kucuk biseyin icine almali ve bunu gogsune gizleyerek kliseye gidip papazdan kendini okumasini istemeli ve kani erkegin yemegine koymali aylik olarak yenilenirse etkili olurmus bu sekildee soylentiler duydumm
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen duydum böyle şeylerden korkarım zaten de şey arkabamın bir tanıdığı adet kanını eşine yedirmiş yemeğinemi ne katmış ıyyy neyse adam sus pus karısının sözünden çıkmıyormuş cidden yakın çevresinin de dikkatini çekmiş kadın ne yaparsa yapsın adam gıkını çıkarmıyormuş. Ama yapma ya normal gelmeyeni büyüyle napıcan bacım günah ya valla bak yapma boşver
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın şekerim
Evet var oyle birsey ve tutuyorda sahit oldum. Arkadaslar yapmayin boyle seyler günahini sevabini gectim yanlis birsey. Zaten cocugun baglanacagi varsa baglanir kardes. Yani sana yapilsa hosuna gider mi oyle dusun. Ileride cok pisman olursun.
17 Yorumla- +1 yıl
of allak bullak durumdayım
- +1 yıl
yaptırmadın mı
- +1 yıl
haklısınnn
- +1 yıl
Nasil yapmishdi
+1 yılBenn duymustum ama o buyuyu yaptirip ahiretini yakma buyu yaptiran cennet kapisindan giremezmis degermi bir erkek icin sonsuz bir yasam olan ahiretini yakmaya
11 Yorumla- +1 yıl
tabiki değmez
Adet kanını götürüyorsun büyüyü yapıyo onu icicege veya yemeğe katip o kişiye yediriyosun şeker de olabilir iyi birinin yapması lazım ablamin arkadaşı yaptırmış ordan biliyorum
06 Yorumla- +1 yıl
onu oktuyomusun direk içirince etkısı olmuyomu
- +1 yıl
yoksa tutmuyomu
- +1 yıl
kime yaptırmıs yardımcı olabilir misiniz bi konusalim
Hicbir etkisi yok adet kanın hurafe ben yaptım sevgilime. dikkat edin sitesi olan hocaların hepsi dolandırıcı. daha yapmaya basladıgının ücüncü günü adam aramaya basladı beni ama kadın sadece bayanlara yardımcı oluyor erkeklere asla nosunu vereyim kanla dolandırıcılarla ugrasmayın bosuna
024 Yorumla- +1 yıl
bende yaptırdım etki gördüm sagolsun burda noyu paylastıgın icinde allah senden razı olsun
- +1 yıl
@Sedefyildizhannnn boyu banada verirmisn kardeşim
- +1 yıl
no alabilir miyim
- +1 yıl
@Sedefyildizhannnn bana özelden yazabilir misin lütfen
- +1 yıl
@birkiz066 numarayı verdiler mi yeniyim mesaj atamouorum lütfen döner misin bana
- +1 yıl
@Sedefyildizhannnn bizleden no paylaşır mısın
- +1 yıl
- 1 yıl
@Sedefyildizhannnn bana yardımcı olabilir misiniz
- 1 yıl
Bana da yardım edin lütfen
+1 yılBenim arkadaşım yapmıştı kahvesinin içine adet kanını koyup habersizce içirmişti çocukta sürekli peşinde yıllardır tabi bunun etkisimidir bilmem ama bana cahilce geliyor bu tür işler nedense
12 Yorumla- +1 yıl
olabılır
Özel Günler & Hijyen konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapan tanidiklarim var biri de annem hatta... Acikcasi tutuyor galiba kocalar bir hayli duskun. Babam mesela bir kere bile kirmaz annemi.
215 Yorumla- +1 yıl
Josam bana bir mesac atabilirmissin
- +1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Xazra buldunuz mu
bu konu uzerine bilgim çok yapmadm ama yapanlar tanıyorum
118 Yorumla- +1 yıl
Nasl yani
- +1 yıl
nasıl yapılıyor peki
- +1 yıl
ohaaaaa
- +1 yıl
tabi öyle sadece yedirince bağlanmıyoki dualar falan okunuyo buyu sonuçta cinler olmadan nasıl tutucak sandın ayrıca bunun ters tepme ihtimalide var ters teperse musallat oluyorlar gitmiyorlar bilincsizce kanı yedirmekte bir işe yaramıyor şimdi ayrıldıktan sonra yuzune bakmayan cocuklar arkadasım dedığm kızların kuyruğu gibiler
- +1 yıl
@alyazma bana ozelden yazar misin
- +1 yıl
Bildiklerinizi yazarmisinj
- +1 yıl
Merhaba bana özelden yazarmisiniz lütfen çok mağdur durumdayım lütfen
+1 yılböğ iğrenç duymuştum genelde erkege karısının lafı geçsin diye yaparlarmış bu tam şrefsizlik yazık günah nimetede adama
13 Yorumla- +1 yıl
sakın yapma günahını nası vereceksin
- +1 yıl
öyle tabide
- +1 yıl
kime yapacaksın onu yapana kadar dua et
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDuydum asla bozulmayacak bir kara buyu oldugunu duymustum :(
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yapılıyrmus
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ne icin yapildugini bile bilmiyorum neymis sen sole
One be kanamayi mi durduruyo? Eger oyle bisi varsa bemde istiyomm
03 Yorumla- +1 yıl
hayır adamı kendıne kesın ve sonsuza kadar aşık ediyorsun
- +1 yıl
ya ya
+1 yılUsenmedim yorumlarida okudum. Lakin bulasma bacim. Herkes ettigini bulur
11 Yorumla- +1 yıl
şu an aklımdan geçen sey bu zaten :(
- Özel Günler & Hijyen konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıletkili bir büyümüş diye duymuştum. ama yapanda yaptıranda dinden çıkıyor uzak dur böyle şeylerden
11 Yorumla- +1 yıl
farkındayım
Özel Günler & Hijyen konusunda 1,5b cevap paylaştı. ya duydum bunu kadın regl kanını erkeğine bir şekilde yedirirse bağlanır derler
014 Yorumla- +1 yıl
bende öyle duydum
- +1 yıl
garip ya
- +1 yıl
bence bize ait olduğu için etkili
- +1 yıl
günahmıs ya la
- +1 yıl
büyü kız tabi oolmaz olur mu
- +1 yıl
büyü tabii
- +1 yıl
bir büyüyün artık yeter yaa :/
adet kanını bilemem ama büyü denen şey vardır ama oldukça günah müslümanlar için
10 YorumlaEvet yapan kişi lanetleniyor ve Cennete adımını bile atamıyor.
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar ben biriyle ilişkiye ister istemez girdim zorla sahip oldu bana diyebilirim ailem sıkıntılı insanlar duysalar beni öldürüler sizde çok iyi bilirsiniz ki doğu insanları Biraz geri kafalı her yolu denedim beni kabul etsin diye ama olmuyor mecburen adet kanımı onun yemeğine ya da tostuna karıştırıp yedirmek zorundayım benimde bi gururum namusum var lütfen bnide anlayın. ya da bana bi çözüm önerin,!!!
20 Yorumla
+1 yılvar öyle birşey evet ama ne yaptırmak ne yaptırmayı dşünmek asla asla düşünülmemeli.
00 YorumlaÇok günah diye duydum uzak dur boşver.. seviyorsa zaten sana gelir bağlamak için büyüye gerek yok. Gelmiyorsa da zaten hiç senin olmamıştır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen duymuştum onu bir şekilde kanı içiriyorlarmış erkek de senden vazgeçemiyor sonra. Hoca yapıyor sanırım onu
02 Yorumla- +1 yıl
öyleymiş
Cevap sahibi+1 yılYaptırma ama büyü ile seni seveni ne yapıcıların hem öyle birşeye ihtiyacın yoktur bene
Ne iğrenç insanlar var ya. Bir arkadaşımdan duydum içiriyon kendine bağlıyon demişti
11 Yorumla- +1 yıl
bende öyle duydum
Özel Günler & Hijyen konusunda 4,2b cevap paylaştı. Büyü yapanda yaptıran da dinden çıkar
Ilk defa duydum böyle saçma bir şey00 Yorumla
+1 yılMerhaba bunu yaptirip sonuc alan biri varsa hoca ismi ve numarasi versin acilen hoca ariyorum dolandırıcı olmasin ama lütfen arkadaşlar. Acil acil acil. Tutupta yaptiran varsa yazsin bana hoca ve numarasini
14 Yorumla- 1 yıl
Hoca buldun mu
- 1 yıl
Buldunuz mu
- 3 gü
Var yaz bana
- Özel Günler & Hijyen konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBulaşma hiç büyüye falan. Hem pis işler bunlar adet kanı falan öğk. -_-
12 Yorumla- +1 yıl
öğk ya
- +1 yıl
Öğk tabi. -_-
- Özel Günler & Hijyen konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılCanim o papaz buyusu ve cok etkili bir buyu terse donerse sknti hic bulasma derim.
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl ters dönrse
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de duymuştum da ya büyü her türlü günah ya nasıl olur olsun ne yani mutlu olcaklar mı öyle olunca.. tamamen kendini kandırıyor arkadaşın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yani şimdi eski sevgilmie adet kanımı yedirirsem bana aşık mı olcak? Bana ne kötülük yapmış olursa olsun kan yedirmem l*n iğrenç bir şey
09 Yorumla- +1 yıl
öyle tabi haklısın
Cevap sahibi+1 yılama şimdi gece gece bunu okuyunca acaba eski sevgilime de böyle bişey yaptırlar da mı başkasına aşık oldu bir anda diye düşünmedim değiil ay kafamı karıştırdı bu şey
- +1 yıl
çok varmıs ve dedğn gibide oluyormus
Cevap sahibi+1 yıl3 yıllık sevgilm bir anda sabah hiç bişey yokken akşam hiç sevmediği bir kıza aşık oldugunu söyleyip terketti beni. şu an bundan şüphelendim ama tehlikeli işler bunlar.
- +1 yıl
canım olabilir inanırımmm böyle birşey vardır
Cevap sahibi+1 yılbende böyle şeylere inanırım ama açıkçası çokta korkarım
- +1 yıl
bende korkuyorum ama bir anda olması çok tuhaf bence
Cevap sahibi+1 yılevet banada şu an öyle geldi hiç duymamıştım bu büyüyü
- +1 yıl
bir anda değişiyormus adam
- Daha fazla (47)
Daha fazla(62)
Erkekler Ne Diyor
49
+1 yılArkadaşlar bu büyüyü ta dibinden yaşayan biri olarak şunu söylemek istiyorum
Hala üzerimde hayız (adet kanı) büyüsünü taşıyorum
Dikkatli olun
Kaş yapayım derken göz çıkarmayın
İnsanın içine ilmik ilmik işleyen lanet bir şey uzak durun
İnsanı ayakta gezen cenazeye çeviren bir şey bu
Allah'a ve Kadere inanın gerisi boş
Açıkça söylüyorum yıllardır sevdiğim kişi bana bunu yaptı hala devam ediyor kutulmak için çalmadık kapı kalmadı
Hem maddi hem manevi insanı bitiriyor
Yapmayı düşünen arkadaşlar
Sevdiğiniz kişinin hayatını bitirmek istiyorsanız buyurun yaptırın
Kendime bağlayayım derken sevdiğinizin elinizde ölmesini istiyorsanız buyurun yaptırın
Ama çok düşünün derim çok
Çevresinden koparıyor
Ailesinden
Herşeyden
İşinden gücünden
Böyle birini seveceksiniz hiç sevmeyin
Yere batsın böyle sevmek
Yaptıranlar
Gidin yaptırdığınız yere bozdurun vebalinden kurtulun
ya da yaptırmayı düşünenler vebalini iyi düşünün
SAKIN SAKIN
Allah'tan korkun60 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu büyü çok tehlikelidir sakın bulaşma derim ömür boyu kurtulamazsın. ayrıca büyü yapmak yaptırmak çok büyük günahtır bunu unutma
26 Yorumla- +1 yıl
delirmemek elde değil
- +1 yıl
Sen buldunmu ya da yapan iyi birini bana açıl cvp ver lutfen
seni hogwards a davet ediyorum kızım orda dumbledore amca var sakallı sırma bişey elinde bir sopa bir sallıyor görcen o sallayış aman Allah ım nasıl bir sallayıştır öyle
55 Yorumla- +1 yıl
ne sallamadı ya
- +1 yıl
neyi
- +1 yıl
offff
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski kız arkadaşım bana yaptırmıştı seks manyağı yaptım onu histerik olduğu halde yıldırdım onu ama yapılan kötülükler karşılıksız kalmaz bunu untma kısmetimi kapadı halen evlenemedim şimdi sürünüyor yurt dışında kimsesiz kimse onu sevmiyor yapayanlız dilinden anlayan yok etrafında ona göre düşün Allahı unutmayın
027 Yorumla- +1 yıl
nasıl sexs manyağı
Cevap sahibi+1 yıldoyamadım ona doyma yoktu sürekli çiftleşme isteği onunla olma evlenme isteği sürekli sevişmekten ereksiyon olmaktan bıkmıştım
- +1 yıl
peki yanında oturduğunda bilemi böyle oluydn
- +1 yıl
ee?
Cevap sahibi+1 yılbirlikte oturma şansın yok zaten yanıma geldiğinde direk dudaklardan başlar boyun derken ellerim direk zaten tişörtün altına girer göğüsleri avuçlardım fazla uzun sürmeden zaten eteğini kaldırmamla klodunu sıyırmam fazla uzun sürmezdi
- +1 yıl
erken boşalma sorunu varmıyıdı peki bnmkıden yola çıkcam
Cevap sahibi+1 yılben ne zaman istersem o zaman olur
- +1 yıl
ya o anlamda dememiştim
Cevap sahibi+1 yılhangi anlamda sordun
- +1 yıl
büyünü etkisi varken diyorum oluyomuydu öyle
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla oluyor sadece onu düşünüyorsun başkasını düşünemiyorsun sadece onunla sevişmek öpüşmek sürekli becerme isteği evlenme isteği sürekli içinde bir istek var bitmeyen
- +1 yıl
peki durduk yere zaman zaman ondan uzaklasa biliyomuydun atıyorum 10-15 gün falan
Cevap sahibi+1 yılimkanı yok aklından çıkmıyor sürekli onu istiyorsun yanındayken hatta üzerinde ilişkide iken bile yetmiyordu doyma yok tapıyorsun resmen dokunmadan sesini duymadan içine girmeden duramıyorsun delirdim kafayı oynattım zannettim
- +1 yıl
garip ya oldukca hemde
Cevap sahibi+1 yılsakın yapma çok günah resmen kukla oldum
- +1 yıl
alkol kullananları etkılemıyomus
Cevap sahibi+1 yılben bırakmıştım zaten fazla içmezdim keyfi içerdim bira almıştı yarısını bana vermişti fazla gelir yarısını iç demişti
- +1 yıl
ama alkol kullanan adama buyu etkı ermezkı
Cevap sahibi+1 yılvalla orasını bilemem onunla kafayı bozmuştum başkalarını gözüm görmedi kimseye asılamadım aşık olamadım yanıma gelenleride kabul edemedim
- +1 yıl
yazık olmuş
Cevap sahibi+1 yılOnunla yaşadıklarıma pişman değilim beyaztenli tip kadındı kimsenin bilmediği şeyleri biliyordu çok akıllıydı ama beni kukla gibi kullandı tabi teyze destekliydi
- +1 yıl
teyzee
Cevap sahibi+1 yılteyzesinin taktikleriyle sürekli bana oln hareketlerini değiştiriyor sırf psikolojik savaştı
- +1 yıl
yazık olmuş ya iğrenç bişey
Cevap sahibi+1 yılherkes hakettiğini yaşıyor Allah büyük
- +1 yıl
Benzer durumu yaşiyorum kiz bide bana adet büyüsü yaptirmiş seviyorum onu almiyorum onu başkasınla sözlenecek gene seviyorum bende boyle hincimi alıyorum yakın zamanda iyi bir hocaya gidicem cok zor günler geciriiyorım kısmetim kapali bunalımdayım sikerek onu intikam alıyorum.
- +1 yıl
Benzer durumu yaşıyorum sinirsiz bir istek bir senede bana uc kez adet kabini yedirmiş döverek seviyorum yok caresi kari peşimi birakmiyor yardim yardim acil hemde
Farklı aşk büyüleri var en etkili canbar büyüsü diye biliyorum araştır biraz. adet kanıda nedir? Kendini resmen varlıklara teslim etmiş olursun. Uzak dur ondan.
010 Yorumla- +1 yıl
nasıl varlıklara
- +1 yıl
oah ciddimisn bu konu hakkında bilgin var sanırım
- +1 yıl
Ay bir de soruyo musun ya büyünün her türlüsünde varlık var ne zannediyosunuz siz. Ayrıca büyüyü de tekrarlamanız gerekiyor bi bol bilmeden atlıyosunuz gidip yaptırın ebenizi görün tersten.
Küfür dür, yapan ve yaptiran dinden çıkar. Kadının adet kanıyla kuran ayeti yazıyorlar.
26 Yorumla- +1 yıl
grçektenmi?
- +1 yıl
o asla olmaz
- +1 yıl
Canm yapyrdınmı bu nu
- +1 yıl
Buldun mu hoca? Yaptirdin mi? Banada adresini numarasini ver hocanin lutfen acilen lazim. Adet kani duasi naisl oluyor duasini okutcam lutfen yardimci ol banada acilen acilen
- +1 yıl
Yaptirdin mi hoca buldun mu lutfen yaz banada lazim. Dua okutmadan icirsek olmuyor mu. Hoca bul banada lutfen
salak saçma işlere inandırıp kendinizi günaha sokmayın ne bu çocuk oyuncağı mı? Cehennemden kombine alıp oranın daimlerin den mi olmak istiyorsun?
20 YorumlaÖzel Günler & Hijyen konusunda 3,1b cevap paylaştı. bir filmde görmüştüm o kadar film de gayet etkiliydi ama gerçekte nedir bilemem
06 Yorumla- +1 yıl
çok etkili die duydum
- +1 yıl
duydumm :(
- +1 yıl
intikam
Adam kendi rızanla verdiğin adet kanınla sana da büyü yapabilir hatta musallta olmuş varlıklarla uğraşabilirsin.
06 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani
- +1 yıl
nasıllllll
- +1 yıl
l*n tövbe manyakmnısın
- +1 yıl
haklısın
sakın böyle şeyler yapma derim. bana hep saçma gelir. para için neler yapıyolar yaa.
00 YorumlaBeyler bayanlar siz bence bu ara çıkan dabbenin yeni versiyonuna gidin sinemadaki ona göre karar verirsiniz. Büyü nedir mq ıyy Bide adet kanı ıyyyy
00 Yorumla
+1 yılmanyak mısnz nesınz ya acınız duygularnz aklınızı koreltmesın
01 Yorumla- +1 yıl
merak ettim sadece
adet kanındaki mikroplar insanı ölüme bile götürür vampirler bile içmez onu
00 Yorumla
+1 yıl''and olsun ki onu yapan ve yaptıran içinde ahirette cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı''
BAKARA SURESİ 102. ayet10 Yorumla
+1 yılbir bu büyü eksikti.. yakında bok büyüsüde çıkar...
23 Yorumla- +1 yıl
çok komikti
- +1 yıl
yoo ben komik olsun diye demedim...
+1 yılYıl olmuş 2014 hala büyü olaylarına inanan var şaşıyorum
14 Yorumlasen inanmamaya devam et
- +1 yıl
İnanmıyorum zaten beyin yoksunu değilim.
- +1 yıl
hı hı araştır cicim
Berbat otesi bir buyu. Butur buyuleri yaptrma hatta hic buyu yaptrma
06 Yorumlasanadamı yaptılar
- +1 yıl
bana yardım et ne bilosan bana anlatırmısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet duydum eski esimin babasina icirmis uvey annesi, adamin gozu kadindan baskasini gormuyo, kadin neler yapti adama ama adam hep affetti kadini, birakmiyo vazgecmiyo
00 Yorumla
+1 yılBüyü yapan da yaptıranın da her iki tarafta da yeri yok diye biliyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
öyle merak ettim sadece
- +1 yıl
si. tiret deymez
- +1 yıl
haklısın
Tanidigim bir hoca var yaklastim 5 ay önce yaptiridm adet kani büyüsü cabukda etkisini gördüm. Baya masraf ettim Ama istedigime ulastim hocayi tavsiye edebilirim isteyene mail adressini yazabilirkm
014 Yorumla- +1 yıl
Takip attım bana yaz nolur
- +1 yıl
@Ckkckdksllsmdls yazdimi size numarayi
- +1 yıl
Banada atabilir msiin ben sana mesaj gönderemiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Nosu atarmısın
- +1 yıl
Bana atarmisiniz
- 1 yıl
Bana da yazar mısınız
- 1 yıl
Medyum Albus Dumbledore ise sakın inanma kendisi dolandırıcı yalandan muska yazar sürekli para alıp durur inanmayın yalancıdır tek amacı para almak arkadaşıma muska yaptı kargo ile yolladı hocaya gösterdik güldü kafadan çizmiş para aldımı dedi dolandırıcılık ta bir numara mail adresi ile çalışır inanmayın
- 1 yıl
Medyum Albus Dumbledore ten bahsediyo sakın inanmayın arkadaşlar yalandan para alır muska yazar sürekli para ister durur muska aldı arkadasım hocaya okuttuk güldü yalandan bir şey ler cizmiş para aldımu dedi evet dedik mail ile calışır duygularınızı ve paranızı istismar eder sakın kanmayın pişman olursunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu bana yapıldı allah kahr etsin onu ben affettim allah sorsun hesabını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdet kanını çaya vs. Kariştiriyosun sonra içirdiğin kişi sana bağlanıyor senden kopamıyor
27 Yorumla- +1 yıl
Diyosn
Cevap sahibi+1 yılHe diom yavrum
- +1 yıl
Way be
Cevap sahibi+1 yılSikimsonik davranmanın ne alemi var
- +1 yıl
Ne günler
İmam şıbli internetten araştır bak. Ama sana tavsiyem kesinlikle uygulamaya kalkma musallat olurlar söyleyim.
05 Yorumla- +1 yıl
kim musallat olur
- +1 yıl
bu adammı yaptırıyor
- +1 yıl
Ya bu dediğim kişinin muska ve cinler hakkında kitabı var internette geniş bir şekilde ulaşabilirsin. Ve bu işin en iyi bilenlerinden birisi bu mübarek yaşamıyor kendisi eski ulemalardan. Fakat herşeyin nasıl olduğunu nasıl yapıldığınız yazmış. Cinlerin ve muskaların nasıl olduğunu vs vs bilgiler sunmuş. Şimdi diyorumki sende merak eder okursun bu kolaymış dersin yapmaya kalkarsın işin içinden çıkamazsın sanada çağırdığın cin veya cinler musallat olur anladınmııı?
- +1 yıl
ow ben böyle bişey yapmak istemiyorum yani cinler musallat olsun isteme tabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer kim bir falcıya gaipten haber verene ve sihirbaza giderek onlardan bir şey sorarsa ve onların söylediklerine inanırsa kâfir olur.”
01 Yorumla- +1 yıl
doğru duydum merak ettim
+1 yılÇiş içirenleri bilirdim ama , bunu da ilk senden duyuyorum.
00 Yorumla- Özel Günler & Hijyen konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yılıy öyle hastalikli ruhu olan biri inş denk gelmez bana
00 Yorumla buyu yapanda yaptirsnda lanetlenmistir haram islemeyin bide ne igrenc ya o öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir insan niye böyle birşey yapar? manyakmısın l*n
03 Yorumla- +1 yıl
evet manyağım
Cevap sahibi+1 yılkime neden böyle birşey yapıyon :(
- +1 yıl
canımı yaktııı gözlerim şiş onun yüzünden :(
+1 yılOrkidmi atiyonuz Adamın suratına
51 Yorumla- +1 yıl
hahah manyak :D
- Özel Günler & Hijyen konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKime içiriyorlar onu... :(
00 Yorumla - Daha fazla (19)
Daha fazla(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Adet kanı büyüsü hakkında bilgisi olan, yaptıranlar var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler