Arkadaşlar eski evden başka bir eve taşındık ama alışamadım orayı özlüyorum :((?

Arkadaşlar yaklaşık 18-19 sene oturduğumuz evden , başka mahalledeki bir eve taşındık , yeni bir ev ve yeni bir mahalle , ama neredeyse 1-2 ay oldu ve ben hala alışamadım hep eski evi mahalleyi düşünüyorum özlüyorum keşke taşınmasaydık falan diyorum işte yani alışamadım buraya geceleri sıkılıyorum orda eski evde teyzemler dayımlar amcamlar falan hep aynı sokaktaydık sıkılınca çıkıp onlara gidiyordum ama bura da onlar yok :( sıkılıyorum özlüyorum orayı alışamadım buraya , alışır mıyım bilmiyorum , yeni aldığımız ev ile eski ev arası 15 dakika sürüyor yürüyerek yine gidiyorum ama haftada 1 veya 2 kez arkadaşlar bu normal mi alışır mıyım , yoksa alışamam mı , lütfen biraz yardım edin , ilk kez bir evden başka bir eve taşındık , ve lütfen saçma yorum yapmayın arkadaşlar lütfen yani , niye geldin git o zaman , taşınmasaydınız , git orda yaşa o zaman gibi
Arkadaşlar eski evden başka bir eve taşındık ama alışamadım orayı özlüyorum :((?