Hepimizin hayatında , etkisinden kurtulamadığı ve yakından tanıklık ettiği korkunç olaylar vardır. Ben, (2016)İstanbul - Beşiktaş bombalı saldırısını çok yakından yaşadım ve o patlama sesi , yıllar geçmesine rağmen hala kulaklarımda çınlar. İnsanların telaşı , sağa sola kaçmaları, sonrasında gelen silah sesleri, siren sesleri, kargaşa ve telaş.. ardından gelen 2. patlama.. Doğrusu İlk başta uçaklarla İstanbulu bombalıyorlar sandım ve o an direk havaya baktım. Patlamanın sesi o kadar şiddetliydi ki ,aklıma geldikçe içim ürperiyor. Tüm şehitlerimize Allah rahmet etlesin..
Şahit olduğunuz ve hala unutamadığınız en korkunç olay nedir?
Benim babamdan hep dayak yiyişimdi sanırım hep döverdi durup dururken cok bağırırdı bende de etki kalmış biri yanımda sesini yükseltsen bi titreme geliyor suratım yanıyor vs büyük tramvalar yasadım hadi ordan gitti hayatımdan su an evliyim mutluyum
Psikologluk bir durum olmadıgını düşünüyorum epey güçlüyüm ki sağlıklı düşünebiliyorum 2 erkek kardesim var hep onların gözünün önünde oldugu için bu olaylar yaslarda küçük olunca anormal davranıslar sergiliyorlar psikolaga da gidemiyorlar babam yollamıyor patavatsızlar ablamı dövdü deseler babam tutuşur bilemiyorum
Oncelikle sehitlerimize Allah rahmet eglesin. Benim en kotu 2 olayim var 1. babami kaybeddigimde basladi mezara koymalari ustune kum atmalari hepsini gozumle gordum ve o korku ustumde kaldi 2. side darp almamdi eski sevgilimden
Ama şöyle düşün. Bu yaşadığın tabi ki kolay bir şey değil fakat herkesin başına gelebilecek kat'î olan bir durum. Ve biliyor musun benim de en büyük korkularımdan birisi budur. O gün ne yaparım nasıl nefes alırım nasıl hareket ederim bilmiyorum.
Ne biliyim. Çocukluğumdan beri böyleydi çocukken hep 18 yaşıma gelip ondan kurtulmayı hayal ederdim. Bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı bi namussuzluğum yok kapalı namazlı kızım bi de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim babamdan hep dayak yiyişimdi sanırım hep döverdi durup dururken cok bağırırdı bende de etki kalmış biri yanımda sesini yükseltsen bi titreme geliyor suratım yanıyor vs büyük tramvalar yasadım hadi ordan gitti hayatımdan su an evliyim mutluyum
Psikologa gitsen aslında bu sorunu aşabilirsin
Psikologluk bir durum olmadıgını düşünüyorum epey güçlüyüm ki sağlıklı düşünebiliyorum 2 erkek kardesim var hep onların gözünün önünde oldugu için bu olaylar yaslarda küçük olunca anormal davranıslar sergiliyorlar psikolaga da gidemiyorlar babam yollamıyor patavatsızlar ablamı dövdü deseler babam tutuşur bilemiyorum
:( üzüldüm ya.. inşallah başta sen ve kardeşlerin bu sıkıntılı durumu en kısa zamanda aşarsınız.
Bu denkte bi olay yaşamadım büyük bi travma gerçekten çok geçmiş olsun.
Ölenler için de rahmet diliyorum 🙏
Teşekkür ederim
Ölenlere Allah rahmet eylesin. Gerçekten unutulacak bir olay değil ve yaşadığım olaylar hiç biri bu kadar kötü değil bende.
ah süper.. etkisinde kaldığınız bir olay yaşamadınız o zaman, doğru mu anladım?
Yaşadım ama bu denli değil.
Hım.. anladım
Oncelikle sehitlerimize Allah rahmet eglesin. Benim en kotu 2 olayim var 1. babami kaybeddigimde basladi mezara koymalari ustune kum atmalari hepsini gozumle gordum ve o korku ustumde kaldi 2. side darp almamdi eski sevgilimden
Allah rahmet eylesin. Bi kız çocuğu için babayı kaybetmek hakikaten çok zor. Darp eden eski sevgilinin de elleri kırılsın emi
Amin canim
Hatırlatmak istemem ama kaç yaşındaydın o zaman
17
:( çok da küçükmüşsün.
Eveet 😪
Ama şöyle düşün. Bu yaşadığın tabi ki kolay bir şey değil fakat herkesin başına gelebilecek kat'î olan bir durum. Ve biliyor musun benim de en büyük korkularımdan birisi budur. O gün ne yaparım nasıl nefes alırım nasıl hareket ederim bilmiyorum.
Ates dustugu yeri yakiyor ama inanki rabbim sabrinida veriyor
elbette , vermiyor olsa insan çatlar.
Annen peki , o nasıl hayatta mı?
Cok sukur hayatta
çok şükür..
❤
İzler misin www.youtube.com/watch
Tsk ederim video icin
rc ederim
Annemin her gün evde yaptıklarıydı
napıodu kı
Durduk yere sebep yokken odama gelip köpek adi şer*fsiz diye 1 saat çirkin suratıyla tükürerek konuşmaya başlardı
alla allaaa derdı ne kı
Ne biliyim. Çocukluğumdan beri böyleydi çocukken hep 18 yaşıma gelip ondan kurtulmayı hayal ederdim. Bu yaşa kadar sevgilim bile olmadı bi namussuzluğum yok kapalı namazlı kızım bi de
oda annesınden oyle gormustur kesın
Yok ya bu kadın gibi psikopatı yok başka. Ahirette napıcak bu
psıkoloklar dıyo ya kucukluge ınmek lazım onunda vardır bi çektirenı