ben hep devamlı çalışabileceğim sigortalı maaşlı bir iş olsun istedim ama bulamadım nasip değilmiş..
şimdi bu çıktı ama bu yevmiye hesabı yaniii ne zaman iş çıkarsa o zaman gidiyorsun düzenli olarak 1 hafta boyunca gitmiyorsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşine git, sigortalı bir iş için de hem dua et hem arayış içinde ol.. Kuran-ı Kerim'in Türkçesi yok mu aç oku işten gelince.. Kursa ve sohbete gitmen bence gereksiz.. Kursa gideceksin sana Arapça okunuşunu öğretecekler ama sen gene Allah'ın ne anlatmak istediğinden bihaber kalacaksın.. Sohbetteki insanlarda İslamı Kuran-'ı Kerim'den öğrenmemiş kulaktan dolma bilgilerle olan kişiler olacağı için seni daha da çok batıla itecektir (Not: Genel olarak).. Onun yerine internetten konunun uzmanlarını izlemek daha doğru olur.. Vidyoyu izledikten sonra ikinci bağlantıda Caner Taslaman'ın vidyolarını izlemni tavsiye ederim..
Önce para kazanman lazım sonra o parayı sohbetlerde destek amaçlı vermen lazım.
Din ile Para yanyana yürüyor bugünlerde zira yönetimden bunu anlayabilirsin.
Parasız fakir bir AKP li din kardeşimiz var mı?
yaa varyaa herşeye bir kulp bulmakta üstünüze yok şurda düzgünce bişey sordum neden sapıtıyorsunuzkii
Gerçekler bunlar, saptırma değil.
Dine yönelmen için para kazanman gerekiyor.
Dergisi, kitabı, kasedi, yardımı bunlarsız oluyor mu?
lcw da 40 lira destek personel. oraya başvur. çalışmak dinden uzak olmak demek değil. ben de dini değerlerini iş için yok sayacaksın sandım. din bilgileri de sadece sohbetle değil kitapla araştırarak da öğrenebilirsin. Ayrıca eğitim dönemleri içerisinde bildiğim kadarıyla Diyanet'in öğlen Kuran dersleri oluyor. Br müftülüğe telefon açıp öğrenebilirsin
ama ben camiye gidecektim kurs için? işe gidersem camiye gidemem kalır... lcw da böyle bişeyden haberim yok nasılmış o destek?
kuran kursuna neden gitmek istiyorsun tam olarak? Yani ne parttime ne de fulltime bu da ayak işleri gibi işler oluyor sanırım
Kur'an öğrenmek ibadetlerimi tam yapmak dedemlerin mezarında yasin okumak ilerde çocuguma sağlam bir din eğitimi vermek için istiyorum
hmm hiç alt yapı yoksa ve ciddi maddi sıkıntında yoksa o zaman Kur'an Kursunu seç tatlım
daha öncee bu şimdi çağırdıkları işte çalıştım başkada yerde çalışmadım bulamadımda zaten... haliyle para ihtiyaç ama çok çok çok ciddi bir sıkıntım yok hamdolsun Allah veriyor rızkımızıı
Üniversite mezunu olarak nasıl iş bulamam başka diyorsun anlamadım, yani perakande mağazalarda bulursun ayrıca parttime çalışıp sigortalı olursun. neyse ama ciddi sıkıntım yok diyorsun ya muhakkak dini eğitimini al çünkü yaş geçince hem daha zor oluyor hem de asıl sonradan hiç vaktin olmayacak ama bir yandan da mezun olduğun bölümle ilgili işleri ve gelişmeleri araştırmaya devam et.
Sen Allahın razı olduğu işleri yapıp rızkı Ondan beklediğin sürece Allah mutlaka maddi manevi konuda işlerini kolaylaştırır. İlim meclislerinde bulunup sohbetlere katılmak, hakikat için çabalamak dünyevi her şeyden çok daha değerli ve önemlidir.
Cevap
35Cevap
Din ama parada olmali.
Evli degilseniz. geciminizi saglayacak bir geliriniz yoksa bayan olarak calismalisiniz ve ibadetlerinizide aksatmamalisiniz. kendine sadee dine vermek olmaz. sadee isede vermek olmaz. ortayi bulun
bekarım şu anda baba parasıyla geçiniyoruz.. hamdolsun öyle bir sıkıntımda yok... ama karar veremedim hani iş devamlı sigortalı olsa belki ama ne zaman çağırırlarsa o zaman gideceksin
yok ailem ne iş nede kurs konusunda zorlamıyor hayat senin diyolar.. en iyisi kuran kursu o zaman
sigortası yok düzenli değil aldığın parada yüksek değil hangi bölümden mezunsun?
eğer 1 haftalık iş olursa haftad 180 tl alıyosun bir ayda 750 tl falan oluyor ama sigortan falan yok dolu dolu her ay çalışmıyosun... bilgisayar programcılıgı mezunuyum
Din Olmadan Para Olmaz, Dünyanın En Zengin Baronları Yahudilerdir, İnsan Gücü Nerede Ararsa Orada Bulur, Sizin Durumunuzu Okumadım.
yanii gücü dinde mi ara diyorsunuz
ikisini de birlikte yürütebilirsin senin niyetin eğer gerçekten dine kendini vermekse hem iş hem sohbet saatlerini ayarlayabilirsin
Bu kişinin durumuna göre değişir. İhtiyaç sahibi misin? ailen ihtiyaçlarını karşılıyorsa kendi eğitimine yönel ailen zor durumdaysa geçimine yönel bir yandan da öğrenmeye çalış.
orta gelirli bir aileyiz ama çok şükür bir sıkıntım yok öylee bir aşırı para harcamamda yok zaten
eğitimine yönel
Sonsuz bir mutluluk mu istersin. Yoksa 5 10 yıl sürecek orta halli bir mutluluk mu?
sonsuz olsun isterim
Bu dünya geçici öleceğiz hepimiz sahte burası diğer hayat için çalışmamız lazım
öylemi diyosunnn
Kesinlikle...
depo elemanlıgı yaparsan dinini de okursun eline bir kitap vs vs alıp boş zamanlarında hem ögrenirsin hem para kazanırsın bence işi hobi gibi gör geçiçi olarak
Sen dine yönel rabbim nasibini verir elbet ;) Bu dünya da olmasa da öteki dünyanda bol bol verir hakkını.
öylemi diyosun birde Kur'an bilmeden okumadan ölmek var
o da doğruuu
arapça lafz olarak okumayı öğren ama önce o okuyacağın metinlerin sana ne söylediğini öğren derim
abi biri burada demiş ya din karın doyurmuyor diye ben onlara bişey demiyorum Allah islah etsin
Üniveriste mezunun insan 30 tl ye çalışır mı ya değmez kur'an kursuna git allaha içten dua et allah sana güzel bir kapı açacaktır inşallah
Bayan icin kuran derim hem sigorta yoksa bosa kurek sallarsin dini satsaydim zengin ateist biriyle evlenirdim
YAPTIGIN SORUYA VE YORUM YAPANLARA. DİN TABİKİ DİN SORULURMU BU KORKUN ALLAH TAN
öylemi diyosun
Açık ve net
bu konuda bir ayrıma düşmene gerek yok. çalışınca dininden mi döneceksin yani. çalışmak farzdır. dini görevlerini çalışırken de yerine getirebilirsin...
Üni bitir 30 TL ye calis vay anasini biz o yüzden diyoruz araştırmadan üniversite okumayin.
Ben daha güzelini yaptim ilahiyat okuycam devlette de isim hazir hem para hem din nasil ama :D min 3000 TL alirim bir imam hatip lisesinde baslayip.
valla ben okurken iyi bölüm işsiz kalmazsın demişlerdi ama tık yok..
İlahiyatin en iyi unisinde okuycam işsiz kalmam bak sana sayiyim nerde çalışabileceği mi 1-Diyanet işleri 2 müftülük 3 vaizlik 4 bakanlık 5öğretmenlik 6 İmamlık bunlar aklima gelenler bunların arasında en düşük maaş imamlık oda 2000 lira mi ne ki ben diğer ilahiyatlardan farkliyim en iyi üniversitede okuycam müftülük ten asagi kesmez beni onun maasida 5 bin. Haa bide akademisyenlikte var notlarin yuksek olsun yeter. Bu arada senin bolum ney.
Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya çalış, yarın ölecekmiş gibi de ahirete çalış.
tabikide çalışacaksın. çalışırkende rabbin ile olduktan sonra ibadet yapmana engel hiç bişi yoktur.
dini kullanlırsan para var gerçekten dini yaşarsan para yok bu ülkede. ünv. mezunu olmaya gerek yok kardeş bu ülkede geçmiyor o seni anlıyorum çok kişi var böyle.
ikisini birden yapabılırsın bunda bırsey yok bence.
Yardimci olacak birsey yok
Yapman gereken hem calisip hemde dinini uasayabilirsin
eğer paraya ihtiyacın varsa parayı seç ama değmez zaten diyosan kuran kursuna git.
ya git kasiyerlik yap nasıl iş yok ya. kafa yok mu sizlerde
nasip olmuyor çok yere başvuruyorum olmuyor
satış danışmanlığı yap. çevredni mağazaya gir sor defatoya gir
Baak bence sen gecimini sagla sonra dinine egil kardesim
kardeşim sen çalış ekmeğine bak namazında orucunda ibadetinde işine ve hayatına engel olmaz
İkisini birarada yurutemez misin?
saatler açısından olmuyor cami kursu sabah 9 da o saatte işte oluyorum ben gidersm
din tabıkı sorularr mu bu :o
Paraya ihtiyacin varsa is. Yoksa din.
Ne üzerine üniversite okudun?
İş.
bilgisayar programcılııgı okudum
Hangi şehirde yaşıyorsun? Şehre göre de imkan değişir.
Dine bu kadar kafa yorma
Din karın doyurmaz.
@bam-bu din karnını doyuruyomu?
İçinde din sevgisi oldumu hersey kolay
Ask para degilmi o ya
Ben olsam hem sohbete gider hem isimi yapardim
para :)
Din.
Ben işi seçerdim
para her türlü gelir
tövbe de kız
dinnnnnnnn