Diğer Beyler şunları aldım tarzım nasıl? acil yardım edin? ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Az önce bunlari sipariş verdim nasil buldunuz? Fizigim kirmizili gibi 21 yasindayim. Uygunmu yasima? Yasli işi gibi durmuyo demi? Güncellemeler+1 yıl Begendiniz mi Beyler şunları aldım tarzım nasıl? acil yardım edin? ? Cevapla İş Soruları Sipariş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gayet iyi ama bu mankenin üzerinde sende nasıl durur bilinmez 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Bendede öyle olur Yorumla Muhdar +1 yıl Sence iyi olacağına inanıyorsan eğer o zaman herkesin gözünde iyi olacaktır önemli olan senin düşüncelerin tabi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim evet 😁😁😁 hepsi guzel demi? Yasima uygub mj Yorumla Muhdar +1 yıl Gayet iyi en üstteki biraz ağır kaçıyor sadece o hoşuma gitmedi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye agir kiii😃 Yorumla Muhdar +1 yıl 35 yaşında öğretmenlerin giydiği kazaklar gibi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya deme öyle kxkdkd Yorumla Muhdar +1 yıl E öyle ama benim kazaklara karşı onyargim var sanırım ondan sevemedim 😂 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 784 cevap paylaştı. Çok güzel hanımefendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. 1,4 ve 5. Kombinler efsane 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kirmizi begenmedin mi Yorumla ekkolataa +1 yıl Bana göre hoş değil Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Abla aldın demek en son :( Güle güle giy :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim canim aynen aldim Yorumla
Casanova1donsuz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Güzel. Gelsin de giy üstünde görelim😁 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Haha atmam bzrya Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Tm bana atarsın 😀 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Casanova1donsuz +1 yıl Şaka ya😒 Yorumla
selim009 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Bol giyinmeyi seviyorsun sanırım 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Evett cok mu belli Yorumla selim009 +1 yıl Yani millet gösterecem diye açık ve dar giyiniyor sen tam tersi Yorumla Soran +1 yıl Yok hic sevmem öyle seyleri !! Bna yakismaz ozelikle sectm bunlari ztn Yorumla selim009 +1 yıl Güle güle kullan Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederimm guzellermi Yorumla selim009 +1 yıl En sonda ki hariç hepsi sana yakışacaktır inanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sagolasin niye onu begenmedin ki Yorumla selim009 +1 yıl Rengini beğenmedim sen de nasıl durur bilemem Yorumla Soran +1 yıl Iyi bakalim ben mavi cok severim Yorumla selim009 +1 yıl Takım olarak mı aldın Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla selim009 +1 yıl Aldığında bana resmini at da mavi olanın yakışıp yakışmadığını merakımdan çatlarım Yorumla Soran +1 yıl Foto atmam ama bana guzel olmus mu olmazmi söylerim Yorumla selim009 +1 yıl Bekliyor olucam merakta goma beni 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahah gomam merakta 😃 Yorumla selim009 +1 yıl 😂 Yorumla Soran +1 yıl Gonyalimisin yokgsaa Yorumla selim009 +1 yıl Aydınlıyım Yorumla Soran +1 yıl Hi tamam Yorumla selim009 +1 yıl Muhabbetti başka yere mi taşısak Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi Yorumla selim009 +1 yıl Yani istiyorsan Yorumla Soran +1 yıl Yazayim Yorumla
___Sondakika Takip Et Xper 4 Yaş: 86 +1 yıl Çok güzeller güle güle kullan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tsk ederim hepsi mi Yorumla
OktayT1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl maalesef 👎 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hicbiri mi? Niye ki nasil olmasi gerekirdi Yorumla OktayT1 +1 yıl Bu tarz Kırmızı kazağın modası kalmadı artık çok sıradanlaştı diğer kombinler güzel ama renkler çok ağır Yorumla Soran +1 yıl Nasil agir? Yani yasima uygun degil mi Yorumla OktayT1 +1 yıl Evet öylede denilebilir biraz daha canlı renkler tercih etmelisin Yorumla Soran +1 yıl Ben begendim ama kirmiziliyida Yorumla OktayT1 +1 yıl Kötü demedim kendini ön planda tutman ve daha şık olabilmen için fikrimi söyledim her kızın üzerinde o kazak var 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahah ben hic gormedim nerde varr Yorumla OktayT1 +1 yıl Fikrimi sundum sadece lütfen sinirlenmeyelim 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gayet iyi ama bu mankenin üzerinde sende nasıl durur bilinmez
Bendede öyle olur
Sence iyi olacağına inanıyorsan eğer o zaman herkesin gözünde iyi olacaktır önemli olan senin düşüncelerin tabi 😂
Tsk ederim evet 😁😁😁 hepsi guzel demi? Yasima uygub mj
Gayet iyi en üstteki biraz ağır kaçıyor sadece o hoşuma gitmedi 😂
Niye agir kiii😃
35 yaşında öğretmenlerin giydiği kazaklar gibi 😂
Ya deme öyle kxkdkd
E öyle ama benim kazaklara karşı onyargim var sanırım ondan sevemedim 😂
Çok güzel hanımefendi
teşekkür ederim
1,4 ve 5. Kombinler efsane
Kirmizi begenmedin mi
Bana göre hoş değil
Abla aldın demek en son :( Güle güle giy :(
Tsk ederim canim aynen aldim
Güzel. Gelsin de giy üstünde görelim😁
Haha atmam bzrya
Tm bana atarsın 😀
Yok
Şaka ya😒
Bol giyinmeyi seviyorsun sanırım
Evett cok mu belli
Yani millet gösterecem diye açık ve dar giyiniyor sen tam tersi
Yok hic sevmem öyle seyleri !! Bna yakismaz ozelikle sectm bunlari ztn
Güle güle kullan
teşekkür ederimm guzellermi
En sonda ki hariç hepsi sana yakışacaktır inanıyorum
Sagolasin niye onu begenmedin ki
Rengini beğenmedim sen de nasıl durur bilemem
Iyi bakalim ben mavi cok severim
Takım olarak mı aldın
Evet
Aldığında bana resmini at da mavi olanın yakışıp yakışmadığını merakımdan çatlarım
Foto atmam ama bana guzel olmus mu olmazmi söylerim
Bekliyor olucam merakta goma beni 😂
Hahah gomam merakta 😃
😂
Gonyalimisin yokgsaa
Aydınlıyım
Hi tamam
Muhabbetti başka yere mi taşısak
Öyle mi
Yani istiyorsan
Yazayim
Çok güzeller güle güle kullan
Tsk ederim hepsi mi
maalesef 👎
Hicbiri mi? Niye ki nasil olmasi gerekirdi
Bu tarz Kırmızı kazağın modası kalmadı artık çok sıradanlaştı diğer kombinler güzel ama renkler çok ağır
Nasil agir? Yani yasima uygun degil mi
Evet öylede denilebilir biraz daha canlı renkler tercih etmelisin
Ben begendim ama kirmiziliyida
Kötü demedim kendini ön planda tutman ve daha şık olabilmen için fikrimi söyledim her kızın üzerinde o kazak var 🤣
Hahah ben hic gormedim nerde varr
Fikrimi sundum sadece lütfen sinirlenmeyelim 🤣
Hayir uygun