Diğer Kimler bu gece uyanık? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tüm uyuyanları uyandırmaya bir gancık yeter Güncellemeler+1 yıl Kimler Kimler bu gece uyanık? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Önder2552 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Jsıslsjsjsoslsjsıs aa neden öyle diyorsunuz alındım ama 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden yavrym6 Yorumla Önder2552 +1 yıl Gancıl dedin alındım ama ben 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sana demedim ama poncik Yorumla Önder2552 +1 yıl Kullanıcı adını yeni gördümmm djdlsmdjpslsnsoslsns Yorumla Önder2552 +1 yıl Bana demediysen sprun yom ama kendinede deme be Yorumla Soran +1 yıl Derim gancık kötü bir laf değil Yorumla Önder2552 +1 yıl Tamam gancık de banaa 🤣🤣🤣🤣 Yorumla
kelebektestisi Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Mümkünse herkes penceresine çıkıp "Uyumayın ulan!" diye bağırsın. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mantıklı Yorumla
fearthewrathofgod Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Ben varım, gancık var ama başka kimler var bilmiyorum 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bak bakalım Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. zabaha kadar burdayık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zabahlar olmasın Yorumla GaraGuru +1 yıl olmasın zabaaha kadar şey etcemm Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl :D İsim efsaneymiş. :D 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafım? Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Arçeliğin robotu var ya onun dişisine benziyor o da. :D Neydi onun adı çeliknaz mıydı Yorumla Soran +1 yıl E et Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Trolsün baya değil mi? Burada trol takılıp eğleniyorsun falan. :) Yorumla Soran +1 yıl Elbette Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Peki eğleniyor musun? Hiç random göremedim yorumlarında. Trol için burada olanların çoğu senin kadar ciddi yazmaz, yarım yamalak ve random atarak kullanırlar çoğunlukla. Yorumla Soran +1 yıl Ben kaliteli trolcüyüm Yorumla KılıçArslan08 +1 yıl Bence hep böyle ol, gayet hoş duruyorsun. Trol mü değil mi böyle yazman bilmiyorum tabi de. Ciddisin ve gereksiz samimiyet yok yazılarında en azından. Yorumla
SteelBullet Takip Et Bilge Yaş: 25 +1 yıl Aynen öyle yeter bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeter tabi Yorumla SteelBullet +1 yıl Sen misin oda senden uyandır bakalım Yorumla
Easy_Sweep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Uyumadım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyıma Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Ne gerek var Yorumla Easy_Sweep +1 yıl Çok mantıklı Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Uyucam 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Uyumanı istemiyom Yorumla Parietal +1 yıl Sebep Yorumla Soran +1 yıl Lak lak için Yorumla Parietal +1 yıl Tövbee iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Laklak sohbet demek? Yorumla Parietal +1 yıl Gerçekten mi :d Yorumla Soran +1 yıl Araştır Yorumla Parietal +1 yıl 😴😴 Yorumla Soran +1 yıl www.google.com/search Yorumla Soran +1 yıl Uyuma lann Yorumla
Nyquistfr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hahaha ne yapacaksın gancık ayı 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Merak Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Harun abi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Memnun oldum Harun bey Yorumla MaviVera +1 yıl Allaa In sşvaslısı noruyon Yorumla Soran +1 yıl Sivas'ı değilim Yorumla MaviVera +1 yıl Gancık lafıÇrm Yozgat svvas gayseri Yorumla Soran +1 yıl Gonya Yorumla MaviVera +1 yıl 😂😂 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. ben uyanığım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aferin uyıma Yorumla _Han_ +1 yıl uykumu bıraktılar Yorumla Soran +1 yıl Kim naptı sana hanhan Yorumla _Han_ +1 yıl gancıklığa gelemiyorum herkesin orası burası ayrı oynuylr Yorumla Soran +1 yıl Evet gancık çok Yorumla _Han_ +1 yıl maalesef Yorumla Soran +1 yıl Ama mesela ben kaliteli gancığım Yorumla _Han_ +1 yıl normalde goygoy yapardımda canım sıkkın be Yorumla Soran +1 yıl Anlatamıyorsun ki içine atıp durma ösj at Yorumla
oldbutgood Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben kardeşim. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen uyu reis Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeter de artar 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen yetkili bi abiye benziyorsun Yorumla ZihniParlakgeridöndü +1 yıl Öylemiymiş bilmem 😂 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Dogrusun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Jsıslsjsjsoslsjsıs aa neden öyle diyorsunuz alındım ama
Neden yavrym6
Gancıl dedin alındım ama ben 🤣🤣
Sana demedim ama poncik
Kullanıcı adını yeni gördümmm djdlsmdjpslsnsoslsns
Bana demediysen sprun yom ama kendinede deme be
Derim gancık kötü bir laf değil
Tamam gancık de banaa 🤣🤣🤣🤣
Mümkünse herkes penceresine çıkıp "Uyumayın ulan!" diye bağırsın.
Çok mantıklı
Ben varım, gancık var ama başka kimler var bilmiyorum 😅
Bak bakalım
zabaha kadar burdayık
Zabahlar olmasın
olmasın zabaaha kadar şey etcemm
:D İsim efsaneymiş. :D
Fotoğrafım?
Arçeliğin robotu var ya onun dişisine benziyor o da. :D Neydi onun adı çeliknaz mıydı
E et
Trolsün baya değil mi? Burada trol takılıp eğleniyorsun falan. :)
Elbette
Peki eğleniyor musun? Hiç random göremedim yorumlarında. Trol için burada olanların çoğu senin kadar ciddi yazmaz, yarım yamalak ve random atarak kullanırlar çoğunlukla.
Ben kaliteli trolcüyüm
Bence hep böyle ol, gayet hoş duruyorsun. Trol mü değil mi böyle yazman bilmiyorum tabi de. Ciddisin ve gereksiz samimiyet yok yazılarında en azından.
kahve içtim uyuyamıyorum
Aynen öyle yeter bence
Yeter tabi
Sen misin oda senden uyandır bakalım
Uyumadım.
Uyıma
Neden
Ne gerek var
Çok mantıklı
Uyucam
Uyumanı istemiyom
Sebep